https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Odličnjaki iz Mestne občine Murska Sobota prejeli županovo petico

Grajsko dvorišče, 11.06.2021 ob 15:00  

Danes, 11. junija, je dr. Aleksander Jevšek, župan Mestne občine Murska Sobota, tradicionalno sprejel učence in učenke, ki zaključujejo osnovnošolsko izobraževanje ter so v šoli, v vseh letih dosegali odličen uspeh in bili odlični tudi v različnih obšolskih dejavnostih.


Jevšek je odličnjake sprejel na grajskem dvorišču v Murski Soboti. V šolskem letu 2020/21, ki sta ga zaznamovala epidemija in šolanje na daljavo, je osnovno šolo z odliko zaključilo 92 učenk in učencev iz Mestne občine Murska Sobota, in sicer 25 učenk in učencev Osnovne šole I, 30 učenk in učencev Osnovne šole II, 12 učenk in učencev Osnovne šole III, 1 učenec Osnovne šole IV, 3 učenke Osnovne šole Bakovci ter 21 učenk in učencev Glasbene šole Murska Sobota.


Župan se je učenkam in učencem ter tudi učiteljicam, učiteljem in ravnateljicam zahvalil za potrpežljivost, saj so bili v času epidemije na veliki preizkušnji in za marsikaj prikrajšani. »Vi ste pravi heroji korone, saj ste sprejeli ogromno žrtev in se učili pred računalniki. Spletne učilnice nikakor niso mogle nadomestiti pravih učilnic ali telovadnice. Ponosen sem na vas!«


Odličnjakinjam in odličnjakom je župan čestital za odličen uspeh in jim izročil posebno priznanje županovo petico ter vstopnico za ogled doživljajskega parka Expano.

Vir: MOMS

  Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      12.06.2021 ob 7:43 gost

      Vsi otroci bi morali biti nagrajeni za kar so doživeli vtem čudnem šolskem letu. Povrh nesposobne debilne vlade pa vsega sranja z virosun. Vzeli ste njim dve leti mladosti.

      11 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      13.06.2021 ob 20:45 Fant gost

      Čestitke vsem nagrajencem!

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      01.02.2022 ob 14:36 Sexy gost

      Zmenki zaradi seksa v vašem mestu - 𝐖𝐖𝐖.𝐌𝐘𝟐𝟏.𝐅𝐔𝐍

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.