https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

Manjše tovorno vozilo zgorelo v celoti, nastalo za 12. tisoč evrov škode

16.06.2021 ob 7:00  

Na pomurski avtocesti je promet oviralo goreče vozilo.

Danes, malo pred 7. uro je na avtocesti na relaciji Lipovci – Turnišče, naprej od uvoza na avtocesto v Gančanih prišlo do požara na manjšem tovornem vozilu, ki je zgorelo v celoti. Ugotovljeno je bilo, da je vozilo zagorelo zaradi napake na motorju. Tuja krivda je zaenkrat izključena. Voznik vozila, državljan Bolgarije je pri gašenju zadobil opekline po rokah. Nastalo je za okrog 12.000,00 evrov škode, so sporočili s Policijske uprave Murska Sobota. 

"Ob 6.49 je na avtocesti Gančani - Lipovci v Beltincih zagorelo manjše tovorno vozilo. Posredovali so gasilci PGD Murska Sobota, ki so pogasili požar, nudili pomoč avtovleki in počistili cestišče. Ena oseba se je tudi lažje opekla, oskrbeli so jo reševalci NMP Murska Sobota. Med intervencijo je bil oviran promet," navaja Uprava Republike Slovenije za zaščito in reševanje.

 Foto: Gordan Jerebic (Radarji v Pomurju)

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.