https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KORONAVIRUS

Madžarska prihodnji teden odprla svoje schengenske meje

17.6.2021  

Madžarska bo v četrtek, 24. junija, na svojih schengenskih mejah predvidoma odpravila nadzor, ki ga je uvedla zaradi pandemije covida-19, je povedal zunanji minister Peter Szijjarto. Pogoj za odprtje meja je, da ne bo nepričakovanih preobratov v pandemiji.


Szijjarto je v sredo spregovoril o odprtju meja z Avstrijo, Slovaško in Slovenijo.

"Madžarska je lani septembra zaradi porasta okužb z novim koronavirusom zaprla svoje meje. V državo od takrat niso več spuščali tujcev, obstajajo pa številne izjeme, med drugim za poslovne poti.

Zaenkrat še ni znano, kaj pomeni odprava nadzora na schengenskih mejah za morebitne turiste. Na Madžarsko lahko že več tednov pridejo ljudje, ki so bili cepljeni proti covidu-19 v eni od držav, s katero ima Budimpešta sklenjen dvostranski dogovor o priznanju potrdila o cepljenju, med njimi je na primer Slovenija, ne pa tudi Avstrija," poroča STA.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      17.06.2021 ob 11:23 gost

      Ali ste na Pomurec.com že kdaj slišali za lektorja? Res ste sramota za ta konec naše lepe Slovenije.

      12 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      17.06.2021 ob 11:33 šolar761 gost

      če pa njim je tak lažje kopiraj -prilepi.... mogoče kdaj samo atraktiven naslov dodajo pa še tega niso sposobni..... seveda plače in vse ostalo pa mora bit :):):)

      7 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      17.06.2021 ob 13:16 gost

      Kaj pa pričakujete od pomurca, če pa z njimi sodeluje Df, to vam vse pove o tem portalu Copirec.com

      4 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.