https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

NOGOMET

Vstopnice za Murino tekmo s Partizanom že naprodaj

22.6.2021  

To soboto se bo v Murski Soboti odvila prijateljska tekma med domačo Muro in beograjskim Partizanom. Srečanje v Fazaneriji pa si bodo navijači lahko ogledali tudi na tribunah.

Črno-bele jutri čaka tretja pripravljalna tekma, na kateri se bodo pomerili z Borcem iz Banja Luke. V soboto pa v Fazanerijo za četrto pripravljalno tekmo prihaja Partizan in to srečanje si boste lahko ogledali tudi navijači, sporočajo iz NŠ Mura.

Vstopnico si lahko zagotovite preko spletne prodaje, kjer je za zdaj na voljo zgolj sektor A. Vse ostale karte gredo v prodajo od danes naprej v klubskem baru od 15. do 20. ure. Cena vstopnice je za vse tribune enaka in znaša 7 evrov, cena otroške vstopnice je 3 evre. Imetniki letnih kart za sezono 2021/22 imate prost vstop.

Za vstop na tekmo še naprej ostaja PCT pogoj, prav tako je obvezna uporaba maske in upoštevanje razdalje pri vhodu in izhodu. Vsak drugi sedež na tribuni mora biti prost, razdalja pa ni potrebna za družinske člane oziroma člane istega gospodinjstva. Čeprav pred stadionom potekajo gradbena dela, bo vstop na stadion še vedno možen na glavnem vhodu.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      22.06.2021 ob 11:13 gost

      BOJKOTIRAJTE PCT POGOJ IN NOŠENJE MASKE, SAJ JE EPIDEMIJA PREKLICANA, IN NE POJDITE NA TEKMO. NE PUSTITE, DA Z NAMI RAVNAJO KOT Z OVCAMI IN NE KOT Z LJUDMI.

      17 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        22.06.2021 ob 14:48 gost

        1411........... kaj si res take tupe glave, da ne razumeš, da se norčujejo iz nas vseh skupaj? Najprej so pravili, da bodo ukrep odpravljen, ko bo0mo v zeleni fazi. Ko smo o fazo dosegli, niso hoteli ukinti ukrepov in so našli evropsko zeleno fazo. Zdaj, ko smo dosegli tudi to evopsko zeleno fazo, zopet nočejo odpraviti ukrepov in nam celo grozijo z novi zaprtjem avgusta, če se ne bomo vsi cepili. Zdaj pa malo razmisli: SI CEPLJEN IN BOŠ ZUNAJ NA SVEŽEM ZRAKU MORAL IMETI MASKO???!!! RAZUMEŠ?????? Medtem pa gledaš evropsko prvenstvo v nogometu in vidiš na deset tisoče gledalce bez mask. Kaj imaš ti glavo samo za frizerja?

        9 2 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        23.06.2021 ob 11:25 1411 gost

        Tupi si ti in vsi vi teh 20-30% ka se bogite cepljenja kak pičke navadne. Ali se bojite igle še iz otroštva?? . Trenutno je komplet cepljenih samo pribl. 1/4 lidi, normalno ka je to še nej zadosta za zaustavitev virusa. Tvoj brezvezen primer pa sploj nema smisla komenterate. Zdaj zato ka v enih državaj zahtevajo maske na stadione na enih pa nej je po tvoje vse skup zarota.

        3 1 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        23.06.2021 ob 11:40 gost

        1411............ da se cepiš zaradi tega, da lahko greš na Murino tekmo, moraš pa res imetiplesnive možgane. Če bi imel vsaj povprečno pamet, bi moral vedeti, da so ti PCT pogoji protiustavni in nezakoniti. Da pa moraš kljub cepljenju nositi masko pa pove vse o teh cepivih. Za ovco si glih dober. BEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE. O posledicah cepljenja se bova pa pogovarjala za pet let če bova takrat še živa. Samo največja diktatura lahko ZDRAVEMU ČLOVEKU prepove obiske tekem, gostiln, ostalih dogajanj, ..................... Gledaj še kaj drugega kot naše medije in na internetu poslušaj prave svetovne strokovnjake kaj mislijo o tem. Škoda časa za ovco, ki jo redno strižejo.

        0 3 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      22.06.2021 ob 11:47 gost

      Kdo ima pravico kontrolirati PCT pogoje? Varnostnik, prodajalec kart, natakar po nobenem zakonu nimajo te pravice. Ustavno sodišče kaj čakate?

      16 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      22.06.2021 ob 12:13 GOST gost

      TELE BLESAVO PA ŠTO TE VABI NA TEKMO PRAVI MURAŠ IDE TUDI BOS NA TEKMO JOJČEJO MEVŽE SIGURNO SI OD RDEČIH POLITIKO PUSTI PRED VHODOM AJMO MURA

      6 11 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        22.06.2021 ob 12:51 gost

        PRAVI ROJENI IN VZGOJENI HLAPEC. TI BI SI DAL PRSTE NA ROKI ODREZATI, DA BI LAHKO ŠEL NA MURNO TEKMO. ZARADI TAKIH HLACEV IN CUCKOV VLADA Z NAMI POČNE KAR POČNE. S SVOJO GLAVO PA TAKO NE ZNAŠ MISLITI. NOBENE EPIDEMIJE NI, TI TELE BOŠ PA PONOSNO IMEL NAGOBČNIK NA GOBCU ZUNAJ NA SVEŽE ZRAKU. MALO SE ZAMISLI NAD SVOJO NORO GLAVO.

        14 5 Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      22.06.2021 ob 12:26 domačin gost

      Pobili se boste med sabo LEVOJAJČNIKI__KRETENI!!!!!!!! sicer pa partizan z tretjo postavo primakne murinim šminkeram pet komadov!! škoda izgubljanja besed

      2 13 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        22.06.2021 ob 12:57 gost

        Na tekmi boste DESNI KRETENI z nagobčnikom na gobcu zunaj na svežem zraku, čeprav ste cepljen in je bila epidemja že zdavna preklicani. Z dugim delom komentarja se pa strinjam.

        11 3 Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      22.06.2021 ob 12:46 gost

      Vidi se, da je največji as, kar jih je Slovenija sploh kdaj premogla. Je brez dvoma največji Slovence vseh časov. Vsi predhodniki so se stoletja borili za to, da bi bila Slovenija samostojna in v Evropi ter svetu nekaj vredna. Za to so se borili že Trubar,..., A. Martin Slomšek,..., Rudolf Maister,.....in na koncu je to uspelo Janši!! Bravo Janša!! Največji Slovenec vseh časov!! Tudi Maistru so izdajalci nasprotovali...enako, kot zdaj levičarji nasprotujejo Janši...

      7 16 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      22.06.2021 ob 13:18 BOJČI gost

      Domači navijači,ki so kupovali vstopnice ne da bi si lahko ogledali srečanja imajo vstop PROST!!!Tekma je prijateljska!Vodstvo Mure,previdno!!!

      6 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      22.06.2021 ob 16:06 AAAA gost

      Škodljivcu se pa oglašajo ja maska je obvezna samo jo ge na stadioni nemo noso kak 99 % vseh na tekmi.

      2 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      22.06.2021 ob 18:05 Nikon gost

      Upam, da pride Partizan s cicibani, da bomo vsaj remizirali...

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      01.02.2022 ob 17:14 Sexy gost

      Zmenki zaradi seksa v vašem mestu - 𝐖𝐖𝐖.𝐌𝐘𝟐𝟏.𝐅𝐔𝐍

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.