https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ZABAVA

FOTO in VIDEO: Operna noč očarala občinstvo

Murska Sobota, 24.06.2021 ob 0:00  

Na Slovenski ulici v Murski Soboti je včeraj potekala "Operna noč," ki je že več kot pol desetletja tradicionalni koncert Simfoničnega orkestra Slovenskega narodnega gledališča Maribor.

Pred pričetkom Soboških dnevov, ki se prično ta vikend, je na oder prenovljene Slovenske ulice stopil zbor Opere SNG Maribor ob spremljavi simfoničnega orkestra SNG Maribor z gosti Sabina Cvilak, Valentina Čuden, Petya Ivanova, Andreja Zakonjšek Krt, Irena Petkova, Martin Sušnik, Jaki Jurgec, ki so z različnimi opernimi skladbami privabili veliko število gostov in poskrbeli za nepozabno poletno noč.

Uvodoma je nekaj besed ob otvoritvi Slovenske ulice spregovoril župan Mestne občine Murska Sobota dr. Aleksander Jevšek.

Danes ob 20.30 bo na Slovenski ulici potekal koncert 30 let Slovenske popevke, na katerem bodo nastopili Big band Krško ter solistke Nuša Derenda, Jadranka Juras in Tadeja Molan pod taktirko dirigenta Aleša Suše. Ob 22. uri bo na oder stopila skupina Koala Voice.

Več fotografij v spodnji galeriji …

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      24.06.2021 ob 9:42 gost

      Zmagala sta oviva na balkoni. Niti koronek nembra do njiva.

      7 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      24.06.2021 ob 10:33 gost

      Vsak dan je bolj okrogel.

      7 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      24.06.2021 ob 13:40 stanovalec gost

      Nehajte z tem kruljenjem ponoči .Stanovalci ,želimo imeti mir.To napravite tam v parku nej pa sredi mesta .Pička vam ......

      17 13 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.