https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

GLOBALNO

Za popoldan napovedane krajevne plohe in nevihte, podobno bo tudi v prihodnjih dneh

30.06.2021 ob 12:00  

Danes bo še sončno, popoldne se bodo na severu začele pojavljati nevihte. Jutri bo spremenljivo s krajevnimi plohami in nevihtami, napovedujejo vremenoslovci Agencije RS za okolje.

Danes bo povečini sončno. Popoldne in zvečer bodo predvsem v severni Sloveniji krajevne plohe in nevihte, ki se bodo nadaljevale v noč. Predvsem v severovzhodni Sloveniji bodo zvečer in v prvem delu noči možne tudi krajevno močnejše nevihte. Pihal bo jugozahodnik. Najvišje dnevne temperature bodo od 26 do 33 °C, pravijo na Arsu.

Na Neurje.si napovedujejo, da se bo pozno popoldan nad italijansko Furlanijo predvidoma razvil nevihtni sistem, ki se bo pomikal v smeri zahodne Slovenije (Gorenjska, Primorska, Notranjska). Tekom noči se bo oslabljen nevihtni sistem pomikal v pasu od Notranjske, osrednje Slovenije do Štajerske in Prekmurja. Lokalno bodo tako možni nalivi in močnejši sunki vetra.

Krajevne plohe in nevihte tudi v prihodnjih dneh

Jutri bo spremenljivo do pretežno oblačno. Že dopoldne bodo krajevne plohe in nevihte, ki bodo sredi dneva in popoldne pogostejše. Zapihal bo kratkotrajen severni veter, osvežilo se bo. Najnižje jutranje temperature bodo od 13 do 18, popoldanske temperature pa bodo od 20 do 26 °C.

V petek bo delno jasno s spremenljivo oblačnostjo, predvsem sredi dneva in popoldne bodo krajevne plohe in nevihte. V soboto bo povečini sončno.

Verjetnost za krajevne padavine bo od nedelje do srede povečana, nato se bo zmanjšala. Vročine ne bo, najvišja dnevna temperatura bo po nižinah ostala pod 30 °C.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      01.02.2022 ob 17:01 Sexy gost

      Zmenki zaradi seksa v vašem mestu - 𝐖𝐖𝐖.𝐌𝐘𝟐𝟏.𝐅𝐔𝐍

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.