https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

NOGOMET

Šimundža: »Pred nami zelo težka tekma, računamo na podporo s strani navijačev«

Murska Sobota, 12.7.2021  

NŠ Mura čaka jutri ob 20. uri, na murskosoboški Fazaneriji, povratna tekma prvega kroga kvalifikacij za Ligo prvakov. Tekma med Muro in Shkëndijo se je v Skopju končala z vodstvom Mure 0:1. 

Prednosti pred tekmo ni

"Pričakujemo dobro nogometno kuliso, veliko podporo s strani navijačev, obenem pa eno zelo, zelo težko tekmo," je pred povratno tekmo povedal trener Ante Šimundža in dodal, da je Škendija dobra ekipa z dobrimi posamezniki, ki jih je potrebno nevtralizirati in jim vzeti njihove dobre stvari in pokazati slabosti. "Prednosti pred tekmo pa ni. Tekme se bomo lotili tekmovalno. Biti moramo v evropskem filmu same tekme ter se osredotočati na to, kako delovati," izpostavi Šimundža in doda, da je v enem tednu zelo težko kaj spremeniti. "Pripravljamo se na več različic, potem pa bomo videli, kako in kaj. Želja je pokazati se v zelo dobri luči."

Po navedbah Šimundže imajo kader, ki lahko igra na tak ali drugačen način. "Že s petimi menjavami lahko spremenimo DNK celotne ekipe. Vseh dvajset nogometašev je pripravljenih za nastop. Gremo korak, po koraku. Pomembno je, da smo fokusirani na naslednji dogodek. Vse, kar sledi, sledi šele po tekmi."

"Zdravstveni karton je dober. Vsi "povratniki," ki so bili poškodovani, dobro prenašajo napore in so dodana vrednost na tej tekmi. Med njimi so tudi kapetan, Marin Karamarko in Marko Brkič.

Glede naše kvalitete, nismo na nivoju, kot smo sposobni. Tu je en prostor za korak naprej oz. za nadgradnjo tega, kar je bilo v Skopju," pove trener članske ekipe.

Navijači si zaslužijo dres številka dvanajst

Stadion, je trenutno tri četrt zaseden. "Mislim, da so naši navijači že velikokrat dokazali, da si zaslužijo dres številka dvanajst," še pove Šimundža.

Kapetan Alen Kozar je povedal, da so na tekmo pripravljeni. "Odpravili smo pomanjkljivosti, ki so se pojavile na prvi tekmi," pove Kozar in doda, da na tekmo odhajajo sproščeni z željo, da pokažejo, kako so se pripravili in kaj želijo doseči. 

Pred jutrišnjo tekmo so v Murski Soboti že zaplapolale zastave slovenskih nogometnih prvakov. Več o tem si lahko preberete tukaj.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      12.07.2021 ob 15:23 Tito gost

      3:0,za MURO

      9 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      12.07.2021 ob 15:34 gost

      Nabijte še danes pet člankov o Muri, pa jutri še pet. Deca mala, kaj mislite, da je v Prekmurju samo Mura, da se ničesar drugega ne dogaja???????????????????? S takšnim pretiravanjem ljudi samo odvračate od Mure. Pritisnjeni ste pa toliko, da se tega niti ne zavedate.

      12 28 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        12.07.2021 ob 16:01 Moja Mura gost

        15;34.......... In ,kaj bi ti rad seronja,da se piše od ene posrane vogrske Nafte ,Beltinec,ali Odranec ? In ,kaj je za tebe bolj važnega v Pomurju ? Ajdova cuzekova noč ,daj spelaj se žabaš .

        23 13 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        12.07.2021 ob 16:18 gost

        Moja Mura, kako kaj ženska, žena, otroci, srečna družina, dobro delovno mesto blizu doma, dobra plača, stanovanje ali hiša za vso srečno družino, prostori in igrišča, kjer lahko z družino preživljaš prosti čas, ................... tudi dobra muzika, druženje, veselica, ples, ..................... je veliko veliko, veliko bolj pomembno od nepomembne Mure ali Nafte. Ubogi ljudje, ki v svojem življenju nimate kaj pametnega početi in palite na nogomet - zelo slab nogomet. Ubogi, UBOGI.

        11 26 Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      12.07.2021 ob 18:03 gost

      15,34 ZAKAJ SE OGLAŠAŠ, ČE TE MURA NE ZANIMA.SEDAJ SE VIDI KAKŠEN DEBIL SI, KI SE OGLAŠAŠ VEDNO IN VSAKOKRAT TE BOLI IN MUČI MURA. STVARNO SI DEBIL, IDIOT, SMRDLJIVKO.........

      21 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      12.07.2021 ob 22:25 gost

      Najprlej je familija,te pa Mura,te pa se ostalo

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      13.07.2021 ob 1:28 Lojzek gost

      Vse lepo in prav,ali zanimivo da noben novinar ne vpraša trenerja,kaj pa okrepitve????nobenega igralca ne misli mura pripeljati???čudno,vsi klibi so pripeljali kakega igralca,mura nobenega,pa bi krvavo rabila napadalca z dodano vrednostjo,kaj z marošo misli celo sezono napadati???bodimo resni no...kolko dobrih igralcev po sloveniji se je ponujalo na pladnju....kaj res ne morejo kupiti za vsaj 100jurjev enega napadalca???saj pa zdaj denar je....ne da bo na koncu tak kot v mariboru,denar izginil,ekipa pa stagnirala...treba je vedno kaj osvežiti ekipo...z to ekipo se bo mura letos borila največ za 4 do 5 mesto,kar nebi nikogar zanimalo,ker celje,olimpija imajo trenutno boljše ekipe,tudi maribor in domžale....tak da res ne vem zakaj noben novi igralec...publika tudi to rabi,nekaj novega...povsod je tak...zdaj če jutri napredujejo zaslužujo vsaj 2 mio evrov,če ne pa 1 mio evrov in ne vrag da ne moreš kupiti vsaj enega igralca

      5 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        13.07.2021 ob 10:19 gost

        V Prekmurju ni novinarjev, so samo pisuni. Smiljan Kuhar in Rok Šavel nikoli ne bosta novinarja. Samo Kuharja tako vsi vemo, da je Murin obsedenec in od takega res nimaš kaj pričakovati.

        3 0 Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      13.07.2021 ob 5:08 lepec gost

      Mura nič ne rabi, ker bo napadala 2. ligo!!!! Zdaj pa se kar ukozite tisti, ki vam je Mura najpomembnejša stvar v vašem nepomembnem življenju.

      6 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      13.07.2021 ob 5:30 Magyar Bacsi gost

      Lepec popolnoma imaš prav, sicer tudi lansko sezono je Mura igrala zelo negledljiv nogomet raten par tekem!!!!

      5 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      13.07.2021 ob 5:31 Magyar Bacsi gost

      Lepec popolnoma imaš prav, sicer tudi lansko sezono je Mura igrala zelo negledljiv nogomet razen par tekem!!!!

      4 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        13.07.2021 ob 5:53 Magyar Bacsi gost

        Sicer tudi jaz bi želel, da bi bilo drugače ampak za to ni realne podlage. Mura bi rabila najmanj 4-5 kvalitetnih okrepitev. Edini res kvaliteten igralec v ekipi je MATKO OBRADOVIČ, ostali pa so glumci. No mogoče, bi tu še dodal Karničnika, ki je igralec - delavec - garač. Ostali so vse predaleč od neke kvalitete.

        6 5 Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      13.07.2021 ob 7:11 gost

      Vogrski strokovnjak.Pri Nafti rabijo take vsevede.Tam boš prva violina v str.štabu.MAJMUN.

      3 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      13.07.2021 ob 7:19 gost

      lepec : prejšnjo sezono ste nam napovedovali 3 ligo .MI PA NASLOV PRVAKA. Samo še bolj kritizirajte ,to nam daje moč da smo še BOLJŠI.Navalite bedaki in primitivci. Ko smo postali prvaki ste nam na zadnji tekmi proti MB napovedovali 5 komadov.Pa nič od 5 se ni zgodilo .Rzturili smo jih usred MB ja.MURA je zmeraj najboljša ko je najbolj potrebno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Upam da si se ti ukozil ko smo dvignili pokal PRVAKA SLOVENIJE. Pa uživaj še naprej v svojih temačnih zablodah.SELJAČINO .

      3 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      13.07.2021 ob 8:02 AAAA gost

      Pa ka se z tejmi sploj ukvarjaš, dejstvo je ka je Mura dosegnola zgodovinski uspeh tou pa tej ene par bolij pa se nemrejo sprijazniti s ten. Njaj naj pisarijo ka ščejo tou je edijno ka jih tolaži. MURA JE VEČNA.

      4 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        13.07.2021 ob 8:28 AJAJAJAJAJ gost

        Znamo kak je večna. Ko bankrotira, odpre novo pravno osebo, dolg do upnikov pa ostane. To je kriminal. Ne pa večna Mura.

        3 1 Prijavi neprimerno vsebino
    12. gost
      13.07.2021 ob 8:20 Savić gost

      Na prvi tekmi se ke igrala prava evropska tekma dveh evropskih velikanov 😂😂😂😂

      0 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    13. gost
      13.07.2021 ob 8:23 AJAJAJAJAJ gost

      Res ste obsedeni s to Muro. Zastave po Sobote, kere bodo danes zvečer spuščene na pol droga. Veste kaj to pomeni. Jevšek pripravi komunalne delavce, ka bodo šli od droga do droga. Upam, res upam, da danes dobite porcijo. In to samo zato, ker ste taki preseratorji, da vam ni para.

      4 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    14. gost
      13.07.2021 ob 8:23 AJAJAJAJAJ gost

      Res ste obsedeni s to Muro. Zastave po Sobote, kere bodo danes zvečer spuščene na pol droga. Veste kaj to pomeni. Jevšek pripravi komunalne delavce, ka bodo šli od droga do droga. Upam, res upam, da danes dobite porcijo. In to samo zato, ker ste taki preseratorji, da vam ni para.

      4 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    15. gost
      13.07.2021 ob 8:45 gost

      lol

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    16. gost
      13.07.2021 ob 10:49 gost

      Muraši, zdaj se pa resno pobrigajte, da bo Kuzmič to njivo, na kateri špilate, malo uredil. Koliko sem bral, bo dobil najmanj 1,7 milijona evrov za nastop kluba v Evropi. Za ta denar se da ogromno napraviti na Fazaneriji - ne pozabite, da je on najvčji lastnik Mure, takoj za njim pa Rajbar. Ali bo pa denar poniknil " neznano kam " kot pred leti pri Mariboru.

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    17. gost
      13.07.2021 ob 10:50 gost

      S ten drogon bi tebe trbelo enoparkrat po glavi vdariti,tele eno mamino,da mo mi slavili,te pa vi idioti ,ven na okno gledali,pa se skrivali.

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    18. gost
      13.07.2021 ob 10:54 gost

      MURA DANES ZMAGA BREZ PROBLEMA. NEVOŠČLJIVCI SE PA ZDAJ ŽE ZAČNITE JOKAT.

      2 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        13.07.2021 ob 11:11 gost

        Kaj misliš, da bo jutri kruh in vse ostalo cenejše, tvoja socialna pomoč višja, dan lepši in daljši, bo k tebi prišla lepa, pametna in dobra ženska, .............. , če bo Mura zmagala? Čisto nič od tega se ne bo zgodilo. V steno se zaleti bizgec eden.

        1 1 Prijavi neprimerno vsebino
    19. gost
      13.07.2021 ob 11:21 gost

      Pa pustite te provokatorje. Do nehali pisat,če jim nihče ne bo odgovarjal.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    20. gost
      13.07.2021 ob 11:45 gost

      Na socialni si tij,tele eno blesavo,ge man se ka si tu naštevo in se se je že zgodilo,samo na socialni pomoči san še nej bil in niti ne bi šel,če me časi vrag zeme,kak vi eni manjaki,ka neščete delati pa vlečete velke davkoplačevalske pejneze.Man službo in plačo okoli 1.100€,man lepo,pametno in dobro ženo in deco in dnevi so sigdar lepši in dukši,celo da naša MURA zmaga. Ka pa ti j maš? Zaj se pa pogej od zavisti,tele eno mamino.

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        13.07.2021 ob 11:54 gost

        Tej se pa malo pozanimaj ka žena dela ko ti okoli Mure lejčeš. Še dobro da so mladi sosedje poleg doma.

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.