https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KOLEDAR DOGODKOV

MAJA KEUC + MASHARIK

Kdaj: Petek, 30.07.2021 ob 20:00

Kje: Gornja Radgona, Trg svobode

Vljudno vabljeni na akustični koncert radgonskega poletja, ki bo 30. julija 2021 od 20.00 ure dalje na Trgu svobode v Gornji Radgoni (oder pred Mladinskim centrom).

Nastopajoči:

- MAJA KEUC

- MASHARIK

Koncert vas bo popeljal v svet, kjer boste lahko za trenutek pozabili na vsakodnevne skrbi in se popolnoma prepustili Majinemu čutnemu vokalu ter vrhunski glasbeni spremljavi. Majina močna odrska prezenca ter njen ‘’črnski" soul glas vas bo čisto prevzel in napolnil z energijo, njeni iskreni ter ranljivi nastopi pa bodo vašo dušo pomladili, navdihnili in jo nahranili z nepozabnimi občutki. Glasba je nenazadnje jezik občutkov in strasti, česar na koncertu "Music SoulFood" zagotovo ne bo manjkalo.

Masharik je štiričlanska zasedba iz Bleda, ki je svojo pot začrtala leta 2018. Njihova glasba prepleta blues rock z vložki psihedelije, pridih soula pa doda specifičen, občuten ženski vokal. Igranje v živo temelji na občutkih, ki jih doživljajo v danem trenutku. Na energiji, ki jo ustvarjajo med seboj in z občinstvom, zato brez improvizacije ne gre. Interpretacijam svojih najljubših pesmi dodajajo vedno več avtorske glasbe, ki jo pišejo v slovenščini.

VSTOP PROST!

Vljudno vabljeni!