https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

V Lipi iz hiše odtujili denar, v Vučji vasi traktor poškodoval parkiran avtomobil

01.08.2021 ob 0:00  

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali dve prometni nesreči z materialno škodo, pet kaznivih dejanj in pet kršitev javnega reda in miru.


Na področju kriminalitete je bila v Lipi obravnavana tatvina denarja iz stanovanjske hiše, v Lendavi tatvina delov z osebnega avtomobila in na pomurski avtocesti tatvina goriva na bencinskem servisu.

V Vučji vasi je voznik traktorja, zaradi nepravilne vožnje mimo, poškodoval parkiran osebni avtomobil. Ugotovljeno je bilo, da je bil pod vplivom alkohola in nima ustreznega vozniškega dovoljenja, traktor ni bil tehnično brezhiben. Kršitelju je bil traktor zasežen. V Murski Soboti je bil vozniku, ki nima vozniškega dovoljenja, zasežen osebni avtomobil.

Javni red in mir je bil kršen trikrat na javnem kraju in dvakrat v zasebnem prostoru. Zoper kršitelja iz Murske Sobote, ki se ob intervenciji policistov ni pomiril, je bilo odrejeno pridržanje.

Meritve hitrosti bodo policisti danes pogosteje opravljali na območju PP Murska Sobota.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      01.02.2022 ob 15:45 Sexy gost

      Zmenki zaradi seksa v vašem mestu - 𝐖𝐖𝐖.𝐌𝐘𝟐𝟏.𝐅𝐔𝐍

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.