https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Kako si lahko popestrite prihajajoči vikend?

12.08.2021 ob 16:35  

Ne veste, kam za vikend? Z družino, v paru, s prijatelji? Tukaj imamo za vas nekaj predlogov, kaj se bo tekom tega vikenda dogajajo v Pomurju. Uživajte!

Petek, 13. avgust 2021

Soboško poletje

Poletni večeri so rezervirani za koncerte pod zvezdami. Pridružite se jim na tradicionalnem festivalu Soboško poletje. Ta petek nastopa skupina FLAT HATS. Pričetek ob 20. uri, na Trgu kulture v Murski Soboti. 

Radgonsko poletje

Vabljeni na koncert radgonskega poletja, ki bo ob 20. uri, na zelenici pred Mladinskim centrom v Gornji Radgoni. Nastopajoči: Zala & Gašper + 3:RMA + Miro Božič & Benjamin Barbarič. Vstop je prost. 

Dnevna soba, muzika in chillanje, tokrat na Grajskem dvorišču pod zvezdami. Na repertoarju bodo: Slick Rick, Rakim, Public Enemy, Krs One, Beastie Boys, Run DMC, De La Soul, A Tribe Called Quest, Wu Tang Clan, Epmd, Mobb Deep, Smif-n-Wessun, Sean Price ter izbor celotne ex Yu hiphop scene. Dnevna soba s posluhom vabi, ob 20. uri. Vstop prost. 

Na letnem odru Gledališke in koncertne dvorane Lendava bo nastopila skupina Romano Glauso. Vabijo vas, da se jim pridružite ob 20. uri. Vstop prost. 

Sočna vilica 

Ulična avantura v šesti izvedbi se nadaljuje, med 11.00 in 20.00. Ponovno bo z vami pestra ponudba. Razvajali vas bodo: Gud Street Fud, Langoš Vinarium, Mangoop burger, Falafel Okusi Orienta, VAFL., LocoRoll, pivovarna Bevog in Puklavec Family Wines. Druženje bo na prenovljeni Slovenski ulici v Murski Soboti popestril tudi nastop v živo. Z vami bodo The Cock Tails in Sunny. Dišalo bo. Pridružite se!

Varaška noč Turnišče

NK Turnišče vabi na tradicionalno varaško noč. Vabijo vas na parkirišče ob tovarni Planika ob 20. uri. Nastopili bodo Mejaši in skupina Tropic. Vstop je prost. 

Utca fešta Lendava

Tokrat vas bo zabavala Ines Erbus. Koncert se bo pričel na Mlinski ulici v Lendavi, ob 19.30. Pridružite se glasbenemu festivalu.

Sobota, 14. avgust 2021

ZOO POTNIKI, Lutkovno gledališče Pupilla vabi na lutkovno predstavo, ki se bo odvijala na Trgu kulture v Murski Soboti, ob 10. uri.

Skrito dvorišče: džeZZva

Dvorišče Hranilnice prekmurskih dobrot bo prizorišče, kjer bo nastopil kvartet džeZZva iz Murske Sobote. Pričetek ob 20. uri. 

Na Grajskem dvorišču v Murski Soboti bo med 10. in 14. uro potekal sejem vinilnih plošč. Zbiratelji, navdušenci, vsi lepo vabljeni. 

Expano nočni glow tek

Na Soboškem jezeru bo to soboto potekal že 3. Expano tek. Tekači bodo prejeli svetleče pripomočke, s katerimi bo množica tekačev pripravila posebno nočno svetlobno atmosfero. Tekači se bodo lahko pomerili na 4,35 ali 8,7 km dolgi poti okoli jezera. Prijave in plačila na dan teka ne bodo mogoča. Pričetek ob 23. uri. 

Pravljični festival buč v Moravskih Toplicah

Na zelenici v središču Moravskih Toplic se bo odvijal poletni festival buč. Najmlajši bodo ustvarjali v otroških delavnicah, na voljo bo pestra kulinarična ponudba na stojnicah, prihaja tudi glasbena sprostitev in zabava s skupino Veški dečki. Pridružite se jim med 19.30 in 22.00.

Poletna joga

Brezplačna poletna vadba joge na prostem se bo odvijala na zelenici pri hotelih Terme 3000 (za stojnicami), ob 10. uri. Dihajmo skupaj z naravo. Pridružite se jim v Moravskih Toplicah, veseli bodo vaše družbe. Zaželene so predhodne prijave. 

Po odloku vlade se prireditev lahko udeležijo vsi, ki izpolnjujejo PCT pogoj (preboleli ali cepljeni ali testirani). 

Za objavo dogodkov nas lahko kontaktirate na urednistvo@pomurec.com.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      12.08.2021 ob 18:50 gost

      Na toj varaskuj noči nede drugega kak trije veški pijančeki in tisti keri se porijnejo ka kao delajo zato ker potem cele familije celo noč zastonj jejo in pijejo. Pa po možnosti še dva dnij po varaškuj noči.

      11 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      12.08.2021 ob 19:43 gost

      Prošcinja su pa Nej spusobni organizirati.

      7 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      12.08.2021 ob 21:04 se pravi gost

      po komentarjih, da je cerkev svoje izpolnila- torej vse kot pred leti, občina p ni sposobna organizirat smenja, čeprav bi v 85% bili isti ljudje na glavni cesti in pod šotori kot okoli cerkve. Na Brezjah proščenje je in tudi vse gostilne odprte poleg cerkve, torej vprašanje, zakaj hudiču so poleg vsake cerkve gostilne, razen v turnišču to ne uspeva. In župan ter njegov nasprotnik sta baje pred volitvami govorila o ponudbi domačega, oprostita bedaka - brez gostiln -DOBRIH GOSTILN TURIZMA NI. Niti turistov okoli cerkve ni v osmih mesecih, saj ne bodo šli sem, jedli in lulali pa bodo v Jeruzalemu pri Brenholcu. Skratka, občina NIČ OD NIČ. tO SO DEJSTVA. In dobro, da obstaja 15. avgust, da vsaj 1x občina pokosi POKOSI TRAVO OB JARKIH, OZIROMA V NJIH NITI ENKRAT. SRAMOTA, prejšnja županja je imela skrb vsaj za okolico, današnji župan ne prepoznava te skrbi, občinski svetniki so pa itak slova na plačilni listi. Amen, pa lepo praznujte, jedli bomo pa itak v Dobrovniku, kjer imajo za to primerne birtije.

      7 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      12.08.2021 ob 22:18 imrek gost

      kaj pa žila?

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      13.08.2021 ob 0:35 rado gost

      Radgona svira evrosong pa vedno same manekenke pri šanku vsaka čast

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.