https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Kam oditi zadnji vikend pred začetkom šole?

26.08.2021 ob 19:00  

Kam bi vse lahko odšli, zadnji vikend pred začetkom šole? Tukaj imamo za vas nekaj predlogov, kaj vse se bo tekom tega vikenda dogajalo v Pomurju. Uživajte!

Petek, 27. avgust 2021

SOČNA VILICA

Ulična avantura v šesti izvedbi se nadaljuje, med 11. in 20. uro. Ponovno bo z vami pestra ponudba. Razvajali vas bodo: Šunkarna Kodila, Langoš Vinarium, Habahaba streetfood, Mr. Falafel, Mojster Vafelj, Koru Sladoled, Šaleška pivovarna in Vino Jamnik. Druženje bo na prenovljeni Slovenski ulici v Murski Soboti popestril tudi nastop v živo. Z vami bodo Take Nine Orchstra in Žan Videc. Ponovno bo zadišalo. 

16. Front@

Zadnji dan festivala se bodo v mestnem parku z avtorskimi plesnimi miniaturami predstavili mladi plesalci, izbrani na mednarodnem plesnem tekmovanju OPUS1 v Celju, ob 18. uri. Na grajski ploščadi se bo festival zaključil, z glasbenim, plesnim in filmskim koncertom Potujočega kina Bridka Bebiča ob 20.30. Od kovača do knapa je koncert, v katerem slovenski glasbenik Bratko Bibič s skupino glasbenikov združuje glasbo in video iz plesnih filmov Iztoka kovača in skupine EnKnap v navdihujoč avdiovizualni kolaž. 

RADGONSKO POLETJE

Letošnje radgonsko glasbeno poletje se bo zaključilo s koncertom ženskega pevskega zbora KOMBINAT, ki bo ob 20.30, na odprtem odru na Trgu svobode v Gornji Radgoni. Nastop vključuje uporniške pesmi z različnih koncev sveta.

OPERETA ČRNI PETER

V petek, ob 20. uri, se bo na letnem odru Gledališke in koncertne dvorane Lendava odvila opereta o liku Črnega Petra v madžarskem jeziku.

Sobota, 28. avgust 2021

FESTIVAL VINARIUM - BOGRAČFEST 2021

Letošnji Bogračfest se bo odvil med 9. in 22. uro na delu Glavne in Mlinske ulice. Bograč ima posebno mesto v srcih domačinov. V starem mestnem jedru Lendave, med zgodovinskimi kulisami meščanskih hiš in ob vznožju slikovitih lendavskih vinogradov se že več kot desetletje odvija največje tekmovanje v kuhanju bograča v Sloveniji. Prireditev je pravzaprav festival kulinarike, kjer se ob bograču, tradicionalni vinogradniški jedi, ki jo pripravljajo v kotličkih na Glavni ulici tekmujoče ekipe, zvrstijo tudi ostale domače dobrote: lendavski pereci, ocvirkove pogače … Doživite utrip ulice s kadečimi se kotli, občutite prešerno vzdušje, bodite tudi vi del svetovne prestolnice bograča in se potegujte za naziv mojstra bograča! Nastopila bo skupina Blue Planet

GRAD NEGOVA

Na gradu Negova, s pričetkom ob 9. uri, se bo pisala prav posebna zgodba, ki nam bo približala življenje v srednjem veku. Posebna pozornost bo namenjena animaciji za otroke, ki bo potekala čez celoten dan. Baron Jakob Breuner Markovski nam bo približal življenje vitezov, preizkusili se boste lahko v ribičiji v grajskem ribniku, lokostrelstvu, omamno pa bo zadišalo tudi iz grajskega kotla. Udeležba je brezplačna. Prijave sprejemajo do zapolnitve mest.

OTROŠKI BOLŠJAK

Otroci, vabljeni na dogodek, ki prispeva k razbremenitvi in hkrati krepi odgovornost do našega ljubega planeta. Imate stvari, ki jih več ne potrebujete, a so hkrati še varne za uporabo? Ste si zaželeli drugačnih reči, kot jih imate doma? Prav gotovo se vam je že nakopičil kup reči: igrače, knjige, peresnice, CD-ji, rolke... Sedaj imate priložnost, da jih ali prodate ali zamenjate v prijetni senci mestnega parka Murska Sobota med 9.30 in 12.30. Zaradi lažje organizacije dogodka, je otroke, ki bodo sodelovali, potrebno prijaviti, in sicer do petka, 27. 8. 2021 na tel. št. 041 470 833. Organizator dogodka je Društvo NASMEŠEK, v sodelovanju MIKK MS in ob podpori MO MS.

DNEVI POEZIJE IN VINA

V okviru tega festivala bodo v Križevcih pri Ljutomeru, na dvorišču župnijskega urada, ob 19. uri, gostili pesnika Dejana Aleksića iz Srbije in pesnico Lindo Mario Baros iz Francije. Dogodek bo povezovala Tjaša Kos. Med pogovorom s pesnikoma in branjem pesmi bo glasbeni predah, po prireditvi pa vas na degustacijo vina vabi Vinogradništvo Horn.

POLETNI SOBOTNI VEČER

V okviru Poletja v Moravskih Toplicah je TIC Moravske Toplice pripravil pestro poletno dogajanje. Ob sobotah ves julij in avgust se bodo tako zvrstili glasbeno obarvani tematski poletni večeri. Tokrat bo na zelenici v središču Moravskih Toplic, ob 19.30 koncert skupine Tropik.

VINSKA FONTANA KAPELA

Koncert Marijana Smodeta bo ob 20. uri, na Vinski fontani Kapela. Ob tem si privoščite kozarec žlahtne kapljice na Vinski fontani Kapela in uživajte v razgledu na Prlekijo ter okolico. - ODPOVEDANO

GASILSKA VESELICA

PGD Bodonci vabijo na gasilsko veselico v soboto, ob 20. uri, pri gasilskem domu Bodonci. Zabavala vas bo skupina Weekend-Band. Za pijačo in jedačo bo poskrbljeno. 

11. POKAL OBČINE TIŠINA

Največji kolesarski spektakel v Pomurju. Kolesarski klub Tropovci organizira 11. Pokal občine Tišina, ob 9. uri. Mesto starta so klubski prostor KK Tropovci. Prijavite se lahko tukajTekmovalci, spremljevalci in gledalci so dolžni upoštevati navodila. V času tekmovanja bo na trasi Tropovci - Gradišče - M. Črnci - Gradišče - Tropovci popolna zapora ceste.

Po odloku vlade se prireditev lahko udeležijo vsi, ki izpolnjujejo PCT pogoj. 

Za objavo dogodkov nas lahko kontaktirate na urednistvo@pomurec.com.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      27.08.2021 ob 7:23 gost

      To vse nebun ladau pa de pestro na cesti. Od veselice do veselice to je to.

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      01.02.2022 ob 14:56 Sexy gost

      Zmenki zaradi seksa v vašem mestu - 𝐖𝐖𝐖.𝐌𝐘𝟐𝟏.𝐅𝐔𝐍

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.