https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Šimundža: »Pred nami je eno zanimivo potovanje«

Murska Sobota, 27.8.2021  

Muraši so danes dobili nasprotnike v skupinskem delu novoustanovljene konferenčne lige. Po žrebu je na Fazaneriji spregovoril trener Mure Ante Šimundža.

Mura se je znašla v eni težjih skupin, pomerila se bo s Tottehamom, Rennaisom in Vitessejem. Šimudža je ob tem izpostavil, da je zanimivo, da so dobili same nasprotnike iz zahodnega dela Evrope, vse iz nogometnih držav, zaradi česar je prepričan, da jih čaka zanimivo potovanje.

Težke so sicer tudi druge izžrebane skupine, v katerih pa niso tako zanimivi nasprotniki. Na vprašanje ali je zaradi tega mogoče bolje, da je Mura v tej skupini je Šimundža poudaril, da si nasprotnikov ne morejo izbirati, dejstvo pa je, da so »dobili nasprotnike, ki nekaj pomenijo v evropskem nogometu«.

Ob tem je dodal: »Prilagodili se bomo situaciji, poskušali biti na vseh teh tekmah čim bolj tekmovalni in poskušali v čim boljši meri predstaviti slovenski klubski nogomet.«

Nogometaši so po besedah Šimundže po žrebu navdušeni, saj gredo v zibelko nogometa, v Anglijo, v Francijo, ki so svetovni in tudi prejšnji evropski prvaki ter v Nizozemsko, ki je dala veliko dobrih nogometašev, ki so zaznamovali evropski nogomet.

»Dali bomo vse od sebe, to lahko obljubim. Verjamem, da bomo pritegnili še kakšnega gledalca ali pa da bodo nasprotniki v Maribor pritegnili še kakšnega gledalca več, da bo celotna Slovenija dihala z nami in nam dala to podporo, ki jo bomo v tej skupini vsekakor potrebovali,« je zaključil Šimundža.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      27.08.2021 ob 15:18 Sobočanec gost

      Za gledalce in nogometaše Mure zelo zanimivi nasprotniki, Pravo MURA , samo hrabro v dvoboje . Ni sramota izgubiti , ko se borite in laufate igrate kot ste v Gracu Imejte jajca in igrajte fuzbal. Danes ni slabih , vsak lahko vsakega premaga pa makar se pisal MESSI...

      17 10 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      27.08.2021 ob 15:20 gost

      Naklada in naklada. To je edino kar zna. Z znanjem je 15 let za sodobnimi trenerji.

      12 14 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        27.08.2021 ob 15:27 gost

        AAAAAAAAAA.. TI HODIŠ DELAT ALI VEČNI SOCIALEC. SAJ TAKŠNI STE NAJBOLJ ZA MURO. SPLO TISTI NA JUŽNI TRIBUNI ZA GOLOM.

        10 5 Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      27.08.2021 ob 15:48 AAAAAAAAAA gost

      Ge man več delovne dobr kak si tij star za Muro pa navijan že 50 lejt, tak ka delaj delaj, delaj ka boš mogouče tij do toga prišo kak san ges.

      9 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        28.08.2021 ob 9:19 gost

        Malo te požgečkam, ker vem da te v glavi srbi. Sem že desetletje v penziji. Imam nizko penzijo, samo 1.400 evrov. Sem prepričan, da imaš ti veliko višjo.

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      27.08.2021 ob 15:59 gost

      Škoflek Lotrič to niso okrepitve to so igralci za drugo ligo Rajbar če je to tvoje maslo potem nimaš pojma o nogometo pa res je ,da pri Muri neveste izbrati okrepitve,katere bi bile koristne

      8 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        27.08.2021 ob 16:45 gost

        TAKO JE VEČINA JE ISTEGA MNENJA NA TRIBUNI ---- šKOFLEK LUTALICA V NAPADU SAMO ČAKA SE PREMALO GIBLJE NE LAUFA DEČKO ŠKODA PEJNEZ

        7 2 Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      27.08.2021 ob 16:36 AAAAAAAAAA gost

      Kak se gor vužigate eni ste pa še žgoljavci kere bolij ka je Mura tak dobra. Pa či bi kopačke puco ali pa Fajiči pijvo noso za dobro plačo zakoj pa nej. Samo se trgajte dale, evo za gnes sa končo pa zdravi bojte si.

      4 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        27.08.2021 ob 17:03 gost

        Končno, da boš končal, ker si danes napisal ogromno kmentarjev na tem portalu, na Sobotainfo in verjetno še na portalu MMC. Si pa dokazal kakšen človek si, da ne spoštuješ niti see kaj šele drugih. Za denar bi opravljal najslabša, ponižujoča in kriminalna dela, samo, da bi dobil keš. Verjetno celo penzijo zapraviš za Muro. Pač si obseden z njo. Ni pa Mura nikoli bila dobra in nikoli ne bo. Ko pride en tekmec, ki se malo razume v nogomet, Mura dobi porcijo. Pač Goričanec. Bog pomagaj.

        6 7 Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      27.08.2021 ob 16:56 Lojzek gost

      Strinjam se da je škoflek totalno zgrešen nakup,zato tudi v 2 ruski ligi ni igral,počasen,ne laufa itd....lotrič daleč od lotriča izpred 2 let,kak je pojeb padel...škoda..trenirati je treba malo bolje pa bo..lorbek vemo kak igralec je,ko bo v formi bo dodana vrednost,res pa je da rajbar nima pojma o sodobnrm nogometu,kjer je hitrost in tehnika na prvem mestu...napadalca se rabi,a kak naj rajbar ve za dobrega napadalca????nima pravi skavting mura,to je dejstvo...ker veliko dobrih igralcev je bilo poceni na tržišču,dosti boljßih od maroše,škofleka,klepača...recimo pariss iz krke????pojeb je doktor nogometa za prej naštete,iz sežane cel kup odličnih hitrih temnopoltih nogometašev,kjer imajo odličen skavting,odlične nogometaše pripeljejo...mura pa?????hm,rabi se vsaj 3 kvalitetne nogometaše,ampak za prvo postavo in ne na klop,samo na plačilno listo,kaj pa je res z ovim mladim bosančkom???zakaj se ne proba z fantom 1 tekmo odigrati,da vidimo če je ok???

      9 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      27.08.2021 ob 17:17 gost

      lojzek - kavč strokovnjak.Groza od vseveda.Trebalo bi mu dati neko funkcijo pa da ga vidimo.Če pa bo šlo kaj narobe te pa udri po Lojzeku brz milosti.Nič ga šparat.

      4 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      27.08.2021 ob 17:29 Lojzek gost

      Gost za mano,kaj sem napisal narobe???ajde argumentiraj??da slišimo tvoje argumente in če sploh veš kaj pomeni beseda nogomet???mislim da na tem forumu res večina piße iz zlobe,favšarije in žlehtnobe,noben ne ve nićesar argumentirati samo blatiti??zakaj ne pišete o nogometaših samih,kak bi bilo potrebno narediti še za boljšo muro in ne nekaj samo blatiti,to kar sem prej napisal so dejstva,držijo kot pribito,če kdo misli da pa nimam prav pa naj argumentira z dokazi

      9 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        27.08.2021 ob 17:45 gost

        Lojzek, imaš prav. Oni ob 17:17 je pa verjetno kakšen z južne tribune. Se pa bojim, da je tistim, ki odločajo, bolj pomemben zaslužek kot boljša Mura. Potegniti maksimalno kar se da, potem pa ................. Če se motim, bomo videli za leto, dve leti.

        8 1 Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      27.08.2021 ob 18:32 Karel K. gost

      Cipote je potrebno nagnati, da trenirajo in jih navaditi na delo, da bodo trenirali, ne pa kot ta stari, npr Maroša kateri komaj po tereni nosi pleča in jih rine naprej. Mura pa ni imela sreče pri žrebu. Totem eno največjih imen Evropskega nogometa pa tudi druga dva sta Evropska marka. Če pogleda človek vseh 32 ekiv v tem tekmovanju je Mura najbolj mednarofno netnana ekipa, vmes pa so zveneče Evropske ekipe, torej je mura dosegla že sedaj velik uspeh. Mura morda lahko premaga Totem v Murski Soboti! Niso samo Murini igralci lenuhi pri treningu ampak ves slovenski kader, saj ko pridejo v tujino tam ne uspejo igrati niti v drugih ali tretjih ligah. V Evrpskem merilu je tudi storilnost slovenskih zaposlenih najnižja ali med najnižjimi. Torej niso samo fusbaleri zaspani. Morda je to lastnost slovenskega naroda. Poglejte samo korono, vse druge države oziroma drugi narodi sprejemajo ukrepe politike, v Sloveniji pa se ljudje samo bunijo in vsakemu ukrepu nasprotujejo, niti ne verjamejo v virus. Svetovna stroka se strinja z obstojem virusa, v Sloveniji pa se najde naki učitelj v vlogi ravnatelja, kateri zahteva, da stroka dokaže, da virus obstaja in povzroča bolezen. Pa če bi to bil ta šolski sindikalist Štrukelj kateri itak vsemu nasprotuje, bi še člobvek razumel ali!

      5 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        27.08.2021 ob 18:57 gost

        Nemški hlapec zopet bedarije pišeš. Mura bo tekme igrala v Mariboru in ne v Soboti. Pri korona ukrepih si pa že enkrat preberi kako je s tem v Švedski, Madžarski, Hrvaški, Danski, Nizozemski, Veliki Britaniji, ................... da n boš pisal laži8, ki jih vidiš na Janševi medijih in slišiš od Janševih in farmacevtskih plačancev. Ni povsod tako kot v Avstriji in pri nas kot ti lažejo SDS plačanci in dobro, da ni. Nimaš pameti, da bi znal misli8ti s svojo glavo. Reva hlapčevska.

        7 7 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        27.08.2021 ob 20:15 gost

        20:05 .............. to je Karel Kozic, ki sam sebe imenuje vodja DEMOSa v Prekmurju. Jožeta Pučnika je vozil žret in pit k Rajhu v Bakovce na državne stroške. In eden najbolj zagrizenih Janševih vernikov.

        5 3 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        27.08.2021 ob 22:51 Karel K. gost

        Ja džaože "Titoistični kapo kateri je v titoizmu bil paznik zaposlenih kateri so bili zbrani v betonskih silosih imenovanih Delovne organizacije. Titoistični spartijski sekretarji so mu trdili, da je pameten, ker je bil ubogljiv in to ga še danes spremlja. Ti sam sebi postavljaš vprašanja potem pa si odgovarjaš. Jaz nikjer nisem omenil kje bo Mura igrala tekme, saj to ve vsak funkcionalno pismen človek, le ti tega ne znaš. Prišel bo čas, da bodo morale represivne sile države ostro nastopiti proti takim bedakom ali bolje rečenom, nesramnim škodoželjnim ljudem kot si ti kar se tiče Korone, pa tudi na drugih področjih enako komentiraš, v športu in politiki. Misliš, da si res pameten ko so te titoisti božali in ti govorili, da si pameten, ker si zafrkaval delavski razred v bivši državi in zdaj za to dobiš visoko penzijo. Naštel bi še Severno korejo, Bangladeš, Azerbejdžan. Na Danskem je prek 70 odstotkov ljudi cepljenih in se še cepijo, ker tam takšni propagandisti nimajo besede kot si ti, državljani zaupajo stroki in verjamejo v ukrepe, prav tako je na Švedskem cepljenih 80 odstotkov državljanov. Madžare in Hevate pa itak ne veš, kaj je res in kaj ni.

        1 5 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        28.08.2021 ob 8:52 gost

        Karel Kozic, včeraj ob 18:32 si zapisal: " Mura morda lahko premaga Totem v Murski Soboti." Stari, saj ne veš, kaj pišeš. Nimaš spomina, demenca preveč napreduje. Še 41 let po Titovi smrti te on preganja. Takšni ste potrebni kakšne ustanove. Da pa Švedske in Danske strokovnjake primerjaš z Janšo, Kacinom, Krekom, Poklukarjem, Beovičevo, je pa resna žalitev za strokovnjake na severu Evrope. Tegnella primerjati s Krekom ali Beovićevo, ne delaj budale iz sebe. Si pa pokazal kakšna stara pokvarjena svinja si. Imaš se za največjega demokrata in bi, če bi lahko, takoj zaprl vse tiste, ki o koroni ne mislijo tako kot Janša in tiste, ki se nočemo cepiti in mislimo s svojo glavo. Saj takšni " demokrati " ste najhujši, ki širite " demokracijo " po svetu z orožjem, porušite tam vse živo, napravite vojne, ubijate nedolžne otroke, ženske, starčke, uničite jim življenje, povzročite na milijone beguncev, ....................... Ko pa zagusti, pobegnete od tam. Marš.

        3 0 Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      27.08.2021 ob 19:14 gost

      Kaj si ti ja nori? Izgubiš z Ludogorcem 3 : 1 in izpadeš. Igraš ponovno s Sturmom in izgubiš 5 : 1 in izpadeš. Ker si dvakrat izpadel za nagrado igraš s Tottenhamom. Tisti, ki si je to izmislil, je še bolj nori od mene.

      10 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      27.08.2021 ob 20:43 gost

      gost 17:45 ti in Lojzek sta Murina GLEDALCA ne navijača.Za DOBRE Okrepitve RABIŠ DENAR.Če pa denarja NI pa vzameš tisto kar lahko.Kot ti navajaš Lotrič ,Škoflek ,Mahmić ...Prva dva ki ju omenjam nista bila od začetka na pripravah in je najbrž telesna pripravljenost vprašljiva .Za Bosanca Mahmića ,ki je star 19 let res misliš da je že ZREL za EU tekme. Malo morgen .Pripeljan je za naslednja leta. Vzameš tisto kar lahko za dobre igralce RABIŠ denar ......ali bi ti kaj PRIMAKNIL ?????.Najlažje je pametovati.Dober napadalec za našo ligo stane 5oo.000E .Kje jih pa vzeti ???????????????? Ni to vse tak enostavno kot ti misliš in navajaš. BLATIŠ TI.Jaz sem relen ker vem da denarja EOSTAVNO NI. A bi ti mogoče kaj primaknil k BOLJŠIM NAKUPOM ??????????Omenjaš Parissa iz Krke .Ja trener Zeljković ga je odpeljal s seboj v KP. Omenjaš mi da ne vem kaj je to nogomet 200% se v življenju videl več tekem kot TI.In to tekme tudi na EU ravni.Tak da ne motaj po nepotrebnem.

      5 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        27.08.2021 ob 21:05 gost

        Bog ne daj, da bi bil Murin navijač. Gledam jo pa večkrat kot tudi ostale klube. Bomo videli kaj bosta napravila s tremi milijoni evrov Kuzmič in Rajbar. Upam, da veš, da imata onadva v lasti okoli 63 % Mure. Kar se tiče gledanja nogometa - od leta 1965 sem gledal jugoslovanski nogomet, ki je bil proti temu slovenskemu sranju prava umetnost in užitek za gledane. S tistimi 500.000 evri si pa veliko pretiraval - ne verjemi nesmislom na transmark ali kako se imenuje tisto sranje brez glave in repa. Takšnih nogometašev, ki jih v Muro vlačita Šimundža in Rajbar, je pa v Prekmurju in v Prlekiji kar precj.

        6 1 Prijavi neprimerno vsebino
    12. gost
      27.08.2021 ob 21:07 Lojzek gost

      Ne govori nekaj kar nimaš pojma,PRAVIŠ NI DENARJA????A SI BOLAN ALI KAJ JE Z TABO????3,5 MIO EVROV SE STEKA V KLUBSKO BLAGAJNO!!!!Všteta je tudi prodaja koutera,ni drnarja????poslušam enako zgodbo kot se je dogajala v mariboru,tam je zahovič stalno jamral da ni denarja,pa se je v vseh evro lwtih maribora nabralo preko 100mio evrov,poglej si zdaj maribor kam je zavozil???zakaj???ker ni pametno vlagal v ekipo in jo nadgrajeval,vedno je del zasluženega denarja potrebno vrniti v ekipo,jo nadgrajevati,ne pa jamrati da ni denarja!!!!rečeš 500jurjev za napadalca???zakaj pa ne???pa še 3 mio vseeno ostanejo a ne????ne me basati z zgodbami o denarju,ker vidimo zgodbo maribora!!!jaz samo rečem da je del denarja treba vložiti v okrepitve,zdaj se tudi čaka in čaka z vsaj napadalcem pa nič???halo????nekoč je imela mura napadalce ala gutalj,obilinovič,celec,škaper,gliha,itd.....ki so vsi doktorji nogometa za zdajšnje napadalce mure,da o obrambnih ne govorim,ala cifer,oßlaj,alihodžič itd....dosti boljše so izbirali kot zdaj....skavting je problem v muri....ne more zidar urejati funkcijo športnega direktorja ker se ne zna pogajati in nima nosu za igralce..ok,kar se tiče lotriča,škoflek je zgrešen nakup,lotrič bo boljši,bosancu pa bi lahko namenili tekmo v prvenstvu da vidimo če je material sploh,po evropi tolko stari igralci igrajo kar pomembne vloge v svojih klubih,tak da ne bluzi o neki mladosti ali podobno...kolko pa star gorenc???22,torej enako mlas in trenutno povsem izven forme,torej poizkus nebi bil slabši mar ne???

      10 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    13. gost
      27.08.2021 ob 21:12 gost

      gost 18:57 obesi se primitivec RDEČI.Reva kumrovška .Gnoj komunajzerski ravno ti boš pametoval.

      3 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    14. gost
      27.08.2021 ob 21:31 gost

      Lojzek ja kje pa ti živiš Ta denar ki si ga je MURA prigarala bo nakazan čez 1 leto.Ja kdo pa je tak silen z denarjem kot ti misliš ,da je že v MURINI blagajni.MALO MORGEN.Če ti vidiš da je Gorenc izven forme si še slep povrhu. Omenjaš G liho Cifra Alihodžića Obilinovića ja strinjam se z teboj da so bili kvalitetni pa najbrž tudi slabo vodeni.Boli mene za MB.Dol mi visi MB.Če ti misliš da je vse tak enostavno daj javi se da zamenjaš RAJBARA.Pa da te vidimo.Vsi koliko toliko dobri igralci imajo MENEDŽERE ki so oderuhi.Res bi te rad videl na pogajanjih za nakup dobrega napadalca.V Murino blagajno s bo steklo 2.940.000E do sedaj, pa PREVERI kdaj bo ta denar nakazan.Človek ne pretiravli ker to ni tak kot ti navajaš.Malo oladi in pojdi na špricer.Denar bo naslednje leto in nikakor ne TAKOJ kak ti misliš .NASLEDNJE LETO Lojzek a razumeš NASLEDJE LETO.Bolj točno pred igranjem EU tekem leta 2022.

      5 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    15. gost
      27.08.2021 ob 21:37 gost

      gost 21:05 trdiš da nisi navijač MURE.Čudno veš pa vse.Pametnjakovič.

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    16. gost
      27.08.2021 ob 21:47 Lojzek gost

      Vidiš da nimaš pojma,denar je nakazan še letos,preverjeno,uefa denar nakazuje sproti,nisi srznanjen povsem z nogometom!gorenc???včeraj krivec da ni pokrival bližje igralca ko je ta streljal na gol,tudi kom.je to potrdil,in tudi na vseh ostalih tekmah z večine sokrivec za vse gole...ne bluziti nekaj....ne pokriva igralca striktno...kar vsi vidimo ki obiskujemo tekme....vidim fa nisi razgledan povsem v nogometu,DENAR PRIDE LETOS,POGLEJ NA UEFINO STRAN...DA Še recimo omenim begiča v celju,tip ma 18 let in igra odlično,tolko o tistem mahniču ki pri 19 letih ni sposoben igrati....pa kao okrepitev?????

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    17. gost
      27.08.2021 ob 21:51 Lojzek gost

      Nekoč je imela mura vrhunske tujce,obilinovič,hlebalin,gutalj,alihodžič,ilič,bakula,miše,itd....celo kopico boljßih tujcev od danaßnjih tujcev v muri,to je dejstvo

      5 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        28.08.2021 ob 8:35 Risto Kubura gost

        Nekoč se je igral nogomet, ne pa balinalo kot danes!!!! Današnji poznavalaci tega posranega nogometa pa so se igrali v peskovniku.

        4 1 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        28.08.2021 ob 16:41 Busybee gost

        Ja nekoč je Mura imela vrhunske tujce po tvojem mnenju- rezultata pa nobenega odmevnega. Ne pravim da je bila slaba ampak glede na vso domnevno kvaliteto bi se moralo narediti dosti več. En bori pokal daljnega 1995, nekajkrat med prvimi tremi ekipami v prvenstvu in ponavadi izpad z prvim nasprotnikom v Evropi. Zdajšnja generacija je dosegla vse kar drugim ni uspelo nikoli. Rezultati povejo vse. Iz trrtje lige 2017 do naslova prvaka in uvrstitve v skupinski del evropskih tekmovanj. Nekaj takega primerjati igralce izpred 15 ali 20ih let z zdajšnjimi počnejo debili, kavčarji...tak ka zapri smrdljva usta nevednež!!

        3 0 Prijavi neprimerno vsebino
    18. gost
      27.08.2021 ob 22:35 gost

      Bravo Lojzek, tako se piše.

      3 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    19. gost
      28.08.2021 ob 10:06 gost

      Ne motajte kar je bilo NEKOČ.To pustite pri miru.Tudi vi ste bili nekoč stari 20 let zdaj pa imate 50 mogoče še več.take primerjave NISO REALNE.Mene boli nekaj drugega.OBČINA NAJ UREDI STADION DA BOMO LAHKO VSE TEKME IGRALI NA FAZANERIJI.Ni zadosti da si lastnik stadiona ,NEKAJ je treba tudi narediti za DAVKOPLAČEVALCE. Ajde JEVŠEK da te vidimo če si za kaj sposoben ali pa si samo LAPAŠ.

      0 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        28.08.2021 ob 10:21 gost

        AJDE BUTALEC, NAJ NAJPREJ PRIVATNA MURA PLAČA MO MS NAJEMNINO ZA NAJETJE VSEGA, KAR IMA NAJETEGA NA FAZANERIJI, VSE STROŠKE, KI TAM NASTANEJO. OLIMPIJA KOT PRIVATNI KLUB VSE TO OBČINI PLAČUJE. ZAKAJ I MORALI OBČANI MO MS Z NAŠIM DENARJEM VZDRŽEVATI PRIVATNI KLUB. NI PAMETI IN NI ZAKONITO.

        2 0 Prijavi neprimerno vsebino
    20. gost
      28.08.2021 ob 10:14 gost

      Lojzek:omenjaš igralce iz prejšnjih GENERACIJ.Mnogi med njimi niso dosegli NIČ od NIČ.Zdajšnja generacija je pod vodstvom g.Šimudže iz drugoligašaprišla do prve lige.Takoj prvo leto prišla do Eu tekmovanj osvojila SLO pokal ,postala državni PRVAK.Z večino domačih igralcev ki jih mnogi osporavajo na celi črti.Domač igralec vsepovsod velja za najboljšega in najcenejšega .Zgleda da samo v MS ne.Če pa bi bilo masovno vlačenje nekih tujcev pa bi spet nastal PROBLEM.Vsi veljajo samo domači NE.Nekdo je omenil da sta Kuzmič in Rajbar 63% lastnika kluba.Politiko pa bi riktali vsi ki imajo 5 min.časa.TO TAKO NE GRE .AMEN.

      0 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        28.08.2021 ob 10:30 gost

        ŽALOSTNO, DA NAVIJAŠ KLUB, ZA KATEREGA NE VEŠ KDO JE LASTNIK. DA SI NAVADNO BUDALO, SI DOKAZAL S SVOJIM KOMENTARJEM. TUDI VELIKO DRUGIH KLUBOV JE IZ NIŽJIH LIG PRIŠLO V PRVO LIGO, NE SAMO MURA. NIMAŠ NOBENEGA OBJEKTIVNEGA POGLEDA NA DOGAJANJE. DVAKRAT STE IZGUBILI IN DVAKRAT IZPADLI, PA ŠE VEDNO BOSTE NEKJE IGRALI. TAKO NOREGA SISTEMA IGRANJA ŠE DO ZDAJ NI BILO, ZATO TEGA NIHČE NITI NI MOGEL NAPRAVITI. SAMO V VAŠIH NAVIJAŠKIH GLAVAH JE MURA NEKAJ VELIKEGA NAPRAVILA, REALNO PA NIČ POSEBNEGA. VELIKO KLUBOV V SLOVENIJI JE OGROMNO VEČ NAPRAVILO. MOGOČE ZA PREKMURJE VELIKO, V EVROPI NIČ. NEKDAJ SE JE IGRAL NOGOMET NA FAZANERIJI, ZDAJ LAHKO GLEDAŠ TAM SAMO MUČENJE ŽOGE. TEGA NE BOMO IN SE NE DA POZABITI. VI GUŠTERI SE PA DERITE MURAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA , BOBIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII, ČEPRAV JE TA ŠMINKER PO ZNANJU ZA TRETJO LIGO. ONIM, KI JIH JE NAŠTEL LOJZEK, BI TA ČAKOVSKI ŠMINKER LAHKO SAMO KOPAČKE GLANCAL.

        3 0 Prijavi neprimerno vsebino
    21. gost
      28.08.2021 ob 12:25 Busybee gost

      Df v preobleki stotih nickov pa kdo si ti? Kdaj je tvoje pisarjenje kaj veljalo? Kdaj te je kdo sploh resno vzel? In nikoli te nebo nobeden! Že miljinkrat si dokazal da nimaš pojma. Ja in balinanje je ravno tvoj šport ki ga omenjaš toliko tam se najdeš. Tudi tvoja mati je balinala ko so mimo prišli okoliški pijančki in jo grupno zjebali ko se nagnila naprej. Takrat si nastal ti. V bolnišnici je hotela narediti splav in še to ni uspelo. Na žalost.

      4 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        28.08.2021 ob 12:54 gost

        Vidim, da te boli moje pisanje. Ne beri mojih komentarjev, da te kdaj res ne rukne. Tega na noben način nočem. DAJ NAPIŠI LASTNIKE MURE IN KOLIKO % IMAJO V LASTI, DA VIDIM, ČE SPLOH KAJ VEŠ O KLUBU, ZA KATEREGA NAVIJAŠ.

        1 1 Prijavi neprimerno vsebino
    22. gost
      28.08.2021 ob 12:29 Busybee gost

      In Df če že toliko napadaš sistem po katerem je Mura v konferenčni ligi in omenjaš da smo dvakrat izgubili in dvakrat izpadli a pozabljaš da smo dvakrat zmagali in šli naprej? Mura si ni postavila takega sistema tekmovanja in glede tega se pritoži na Uefo bedak!!

      2 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    23. gost
      28.08.2021 ob 16:47 Busybee gost

      Df pa kaj mene brigajo lastniki.Dokler je klub uspešen, poslovanje transparentno inigralci plačani zato kar počnejo me boli kurac če bo 20 lastnikov. Kapiraš??

      3 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        28.08.2021 ob 17:03 gost

        KO IMA BEDAK DENAR, PAMETEN SLUŽI. 25 EVROV VSTOPNINA + 3 PIVA JE 35 EVROV OD ENEGA X 10 ALI 40. NAVALI NARODE. Doma pa lahko tekmo v miru gledaš zastonj. hi,hi,hi. Je pa Mura res uspešna - poglej lestvico.

        1 0 Prijavi neprimerno vsebino
    24. gost
      28.08.2021 ob 17:58 Busybee gost

      Budalo vsak ima pravico početi z svojim denarjem kar želi. Ti nimaš nobene pravice to komentirati. Čakaj pač 21 v mescu ko si car za en dan. Debil

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        28.08.2021 ob 18:11 gost

        Ta denar, ki ga nosiš Kuzmiču, bi raje dal v svojo napol podrto kučo. Kot praviš BOLJE V MURO KOT V SVOJO HIŠO. Tvoja osebna odločitev.

        3 0 Prijavi neprimerno vsebino
    25. gost
      28.08.2021 ob 21:58 Busybee gost

      Podrta je tvoja glava. Tipično zate glista Df. Ko ti zmanjka argumentov pa žaljivke..

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        28.08.2021 ob 22:18 gost

        Zo ni žaljivka temveč resnica. Sedi doma in na TV gledaj tekmo in se doma deri Muraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, če ne moreš brez tega. Kako si preživel, ko je tvoj pastir Janša prepovedal ogled tekem? Kako si se počutil, ko je Trejza kljub temu lahko gledala Murine tekme ti pa ne?

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.