https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

FOTO in VIDEO: Skupina Špirit z razstavo in koncertom obeležila jubilejnih 50 let

PIŠK Murska Sobota, 02.09.2021 ob 13:10  

V Pokrajinski in študijski knjižnici v Murski Soboti je 1. septembra potekala otvoritev razstave "50 let skupine ŠPIRIT", saj je minilo že 3 leta od koncerta ob njihovem "abrahamu".

Skupina Špirit je svoj "abraham" s koncertom  obeležila že pred 3. leti. Minulo sredo pa so v Pokrajinski in študijski knjižnici v Murski Soboti za obiskovalce pripravili razstavo fotografij, ki so se nabrale čez leta njihovega delovanja in koncert.

Skupina Špirit je prisotna na glasbeni sceni že od leta 1968. Igrajo skladbe iz začetka delovanja skupine, to je beat glasba iz šestdesetih in klasični rock iz sedemdesetih in seveda njihovo avtorsko skladbo: "Igrali bomo Špiriti".

Trenutna sestavljajo skupino Špirit: Danilo Celec (bas kitara), Andrej Celec (kitara), Marjan Vidic (bobni), Roman Kovačič (vokal in kitara) in Davor Kiraly (klaviature). 

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      01.02.2022 ob 14:36 Sexy gost

      Zmenki zaradi seksa v vašem mestu - 𝐖𝐖𝐖.𝐌𝐘𝟐𝟏.𝐅𝐔𝐍

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.