https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Katera podjetja v Pomurju ponujajo nove priložnosti?

07.09.2021 ob 6:00  

Tudi ta teden smo za vas preverili na spletni strani Zavoda za zaposlovanje RS, kakšne so možnosti zaposlitve v Pomurju. V zadnjem tednu okoli 134 novih prostih delovnih mest, preverite jih, morda je katero ustrezno ravno za vas. 

ABAK.NET MURSKA SOBOTA išče PROGRAMERJA. Zahtevajo srednjo strokovno izobrazbo oziroma srednjo splošno izobrazbo. Potreben je vozniški izpit B kategorije. Drugi pogoji za zasedbo tega delovnega mesta so znanje angleškega jezika, zahtevno poznavanje programskih jezikov, JAVA Script, PHP in osnovno poznavanje Linux okolja. Delo poteka v dopoldanskem času. Ponujajo zaposlitev za določen čas 12 mesecev, z 1-mesečnim poskusnim delom. Kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti do 14. septembra 2021.

SLOVENSKE ŽELEZNICE LJUTOMER iščejo TEHNIKA VZDRŽEVANJA V ŽELEZNIŠKI OPERATIVI II. Za to delovno mesto se zahteva srednja strokovna izobrazba oziroma srednja splošna izobrazba. Potreben je vozniški izpit B kategorije. Drugi pogoji za zasedbo tega delovnega mesta so računalniška pismenost, izpolnjevanje zdravstvenih pogojev v skladu z 925-P05, sprejem in usposobitev delavcev ter 925-DN 18, postopek preverjanja duševne in telesne zmožnosti OVKN. Ponujajo zaposlitev za določen čas 12 mesecev, s 3-mesečnim poskusnim delom. Kandidati naj oddajo vlogo na razpisano delovno mesto na to povezavo do 18. septembra 2021. 

DOM STAREJŠIH RAKIČAN MURSKA SOBOTA išče SOCIALNO OSKRBOVALKO II. Zahtevajo srednjo strokovno izobrazbo oziroma srednjo splošno izobrazbo ter 6 mesecev delovnih izkušenj. Delo je večizmensko. Ponujajo zaposlitev za določen čas, do 21. avgusta 2022. Kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti do 11. septembra 2021. 

RESORT NATURA LENDAVA išče PRAVNIKA ZA KADROVSKE ZADEVE. Za to delovno mesto se zahteva višješolska izobrazba oziroma višja strokovna izobrazba. Potreben je vozniški izpit B kategorije. Drugi pogoji za zasedbo tega delovnega mesta so znanje angleškega in nemškega jezika, napredno računalniško znanje in vsaj 5 let poznavanja delovno pravne zakonodaje. Delo poteka v dopoldanskem času. Ponujajo zaposlitev za določen čas 12 mesecev, z možnostjo zaposlitve za nedoločen čas, s 3-mesečnim poskusnim delom. Kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti do 2. oktobra 2021. 

POMURSKE LEKARNE MURSKA SOBOTA iščejo LEKARNIŠKEGA STREŽNIKA - ČISTILCA. Zahtevajo osnovnošolsko izobrazbo. Delo je dvoizmensko. Ponujajo zaposlitev za določen čas 12 mesecev. Kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti do 7. septembra 2021. 

OKROŽNO DRŽAVNO TOŽILSTVO MURSKA SOBOTA išče VIŠJEGA PRAVOSODNEGA SVETOVALCA. Za to delovno mesto se zahteva visokošolska 2. stopnja izobrazbe oziroma visokošolska univerzitetna izobrazba ter 2 leti delovnih izkušenj. Drugi pogoji za zasedbo tega delovnega mesta so opravljen pravniški državni izpit, izpit iz državnotožilskega reda, obvezno usposabljanje v naziv oz. kot je objavljeno na spletni strani VDT RS. Delo poteka v dopoldanskem času. Ponujajo zaposlitev za nedoločen čas, s 6-mesečnim poskusnim delom. Kandidat naj pošlje vlogo po pošti do 10. septembra 2021. 

Še vedno je zelo iskano osebje v zdravstvu, šolstvu in turizmu. Podrobnosti prostih delovnih mest zadnjega tedna si lahko bolj podrobno pogledate TUKAJ.

FOTO: Pixabay

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      07.09.2021 ob 8:40 samer gost

      ma ta resort natura ima skoz razpise za eno in isto stvar. več kot očitno je, da nekaj ne štima v tej firmi. ker da en kader išče leto dni in med tolkimi brezposelnimi da ne najde eno samcato osebo, je pač super sumljivo.

      16 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      09.09.2021 ob 14:48 cigel gost

      skladišče Puconci ne rabijo nič delavca?

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.