https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KOLEDAR DOGODKOV

KUL-tura! 2021

Kdaj: Petek, 17.09.2021 ob 18:00

Kje: Murska Sobota, Grad Murska Sobota

S prihodom jesenskih mesecev je po po letu in pol neželene pavze napočil čas za najbolj kulturni dogodek Kluba prekmurskih študentov, KUL-turo! 2021. Edinstven dogodek bo letos združil vse ljubitelje žlahtne kapljice in tistega gospoda s črno kitaro, Vlada Kreslina.

Družili se bomo v petek, 17. 9. 2021, od 18.00 ure naprej v intimnem vzdušju grajskega dvorišča murskosoboškega gradu. Program sestavljata degustacija vin, ki bo izvedena s strani mladega »vinoljuba« in sommeliera, Žige Hvala. Žiga nas bo vpeljal v svet vin ter nas na zabaven ter strokoven način naučil pravilnega ocenjevanja ter uživanja vin, pozabili pa ne bomo niti na naše brbončice, ki bodo deležne okušanja in razvajanja s kar štirimi različnimi vini.

Verjamemo, da se vam že zdaj poraja kakšno vprašanje, zato si ga hitro zabeležite in ga podajte na letošnji KUL-turi! Po »vinskem potovanju« pa bo oder zavzel nam vsem dobro poznani gospod s tisto črno kitaro, Vlado Kreslin, ki nam bo sam ob zvokih svoje kitare zapel svoje uspešnice.

POGOJ ZA OBISK DOGODKA

Sam dogodek bo prirejen skladno z vsemi ukrepi, navodili in priporočili s strani NIJZ, da se bomo družili varno in preprečili širjenje bolezni COVID – 19. Za vstop na prireditveni prostor bo potrebno imeti izpolnjen PCT pogoj (preboleli, cepljeni, testirani). Sms potrdilo o hitrem testu ne bo dovolj, potrebna bo QR koda. Na tem mestu že vnaprej prosimo za upoštevanje priporočil, kajti le tako se bomo lahko družili vsi varno.

VSTOPNICE

Vstopnice bo mogoče kupiti od petka, 11. 9. 2021, naprej v prostorih Kluba prekmurskih študentov v času uradnih ur, na Zvezni ulici 10 v Murski Soboti (vhod nasproti Pomaranče) ali po vnaprejšnjem dogovoru preko telefona (041 – 835- 235, Iza).

Cene vstopnic so sledeče:

1. Cena za polnopravne člane Kluba prekmurskih študentov
- Degustacija vin + koncert Vlada Kreslina – 20 evrov
- Koncert Vlada Kreslina – 10 evrov

2. Cena za nepolnopravne člane Kluba prekmurskih študentov
- Degustacija vin + koncert Vlada Kreslina – 30 evrov
- Koncert Vlada Kreslina – 15 evrov

Uradne ure Kluba prekmurskih študentov:
- Petek med 17. in 20. uro
- Sobota med 9. in 12. uro.

P. S. Število vstopnic za dogodek je omejeno, zato ti svetujemo, da z nakupom ne odlašaš! Se vidimo kmalu na najbolj kulturni prireditvi te jeseni v Prekmurju!

SPREMEMBA!

Zaradi slabega vremena se bo dogodek KUL-tura! premaknil v Gledališče park. Dogodek se bo zaradi tega pričel ob 19. uri.