https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Kako si popestriti deževen vikend?

16.09.2021 ob 15:50  

Za vas smo pripravili nekaj dobrih idej kam oditi v Pomurju ta vikend. Uživajte!

Petek, 17. september 2021 

KUL-tura! 2021

Letošnja KUL-tura! se bo odvijala v petek, 17. septembra 2021, v Gledališču park v Murski Soboti s pričetkom ob 19. uri. Edinstven dogodek Kluba prekmurskih študentov bo letos združil vse ljubitelje žlahtne kapljice in tistega gospoda s črno kitaro, Vlada Kreslina. Dogodek se bo začel ob 19. uri, z degustacijo vin, ki bo izvedena s strani mladega »vinoljuba« in sommeliera, Žige Hvala. Po »vinskem potovanju« pa bo ob 21. uri oder prevzel Vlado Kreslin, ki bo ob zvokih črne kitare zapel svoje uspešnice. Vstopnice je mogoče kupiti do petka, 17. 9. 2021, v MIKK-u v Murski Soboti.

DRŽAVNA RAZSTAVA PSOV

Kinološko društvo Lendava organizira tri državne razstave psov vseh pasem CAC LENDAVA, CAC LENDVA in CAC PREKMURJE 2021 ter posebno razstavo Slovenskega kluba za angleške buldoge. Razstava bo potekala od 17. do 19. septembra na nogometnem igrišču Gaberje v Lendavi. Vstopnine ni! Več si lahko preberete tukaj

Program:

Petek
14:05 – otvoritev razstave
14:35 – 18:30 – ocenjevanje psov
18:30 – revialni program

Sobota
9:05 – otvoritev razstave
9:35 – 14:00 – ocenjevanje psov
14:30 – revialni program

Nedelja
9:05 – svečana otvoritev
9:35 – 14:00 – ocenjevanje psov
14:30 – revialni program

NOVOST – NOVOST – NOVOST
V nedeljo, 19. 09. 2021 bo prvič v revijalnem programu izbor za
NAJLEPŠEGA PSA POMURJA.

3 x CAC SLO = Prvak Slovenije v lepoti
3 x PRM SLO = Mladinski prvak Slovenije v lepoti
3 x PRVAK RAZREDA VETERANOV = Veteranski prvak Slovenije v lepoti

 

23. KONCERT - OBMOČNO SERČANJE LOVSKIH ROGISTOV Z GOSTI

Občina Križevci in Kulturno društvo Križevci rogisti skupaj organizirata koncert Območno srečanje lovskih rogistov z gosti. Vabljeni na praznovanje 23. Občinskega praznika v petek, 17. septembra 2021, ob 18. uri v Vaškem jedru. 

Sobota, 18. september 2021 

DAN LUŠTnega PARADIŽNIKA

Vabljeni na Dan LUŠTnega paradižnika, na LUŠTno domačijo v Renkovce, v soboto, 18. septembra 2021. Med 9. in 15. uro bo za vas jedi iz Luštnega paradižnika pripravljal Bruno Šulman, dogodek bo na svoj hudomušni način popestril Gorazd Žilavec, s svojo glasbo pa vas bo zabavala Moira! Tudi za otroke bo poskrbljeno, dan pa boste lahko ovekovečili s fotografijo na foto stojnici! Predstavitvam načina pridelave ob 9. uri, 11. uri, 13. uri in 15. uri pa boste lahko prisluhnili brezplačno. Na Luštni tržnici vas bodo razvajali njihovi ponudniki s svojimi dobrotami. Dobrodošli na LUŠTni domačiji v Renkovcih!

MAMBO KINGS

V okviru tedna praznovanja 15. občinskega praznika Občine Apače bo zelo veselo. Apaška noč vabi v soboto, ob 18. uri, na koncert skupine Mambo Kings, ki bo v Športnem centru Apače. Poskrbljeno bo za hrano in pijačo, za zabavo otrok, postavljena bodo napihljiva igrala, Mojster Vafelj pa bo poskrbel za vse sladokusce. 

ZLATA ŽILA @ Bogračijada

Vabljeni v gostišče Vrtnica, v soboto, 18. septembra 2021, na tekmovanje v kuhanju bograča, za zaključek večera pa bo poskrbela skupina Zlata Žila ob 18. uri.

Po odloku vlade se prireditev lahko udeležijo vsi, ki izpolnjujejo PCT pogoj. 

Za objavo dogodkov nas lahko kontaktirate na urednistvo@pomurec.com.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      17.09.2021 ob 23:05 EVA gost

      Delam s krajšim delovnim časom več kot 7 tisoč dolarjev na mesec. Neprestano sem slišal, kako mi drugi govorijo, koliko denarja lahko zaslužijo na spletu, zato sem se odločil, da bom to preučil. No, vse je bilo res in mi je popolnoma spremenilo življenje. Tu sem začel .............................................. W­­­­W­­­­­W.C­­­­­A­­­­­S­­­­­H­­­­­A­­­­­P­­­­­P­­­­­1.C­­­­­O­­­­­M

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      01.02.2022 ob 15:49 Sexy gost

      Zmenki zaradi seksa v vašem mestu - 𝐖𝐖𝐖.𝐌𝐘𝟐𝟏.𝐅𝐔𝐍

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.