https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

KORONAVIRUS

V Pomurju 30 novih okužb

18.9.2021  

Včeraj je bilo opravljenih 6.247 PCR testov, potrjenih je bilo 1.248 novih okužb.

V petek, 17. septembra, v Pomurju potrdili 30 novih okužb

V petek so okužbo potrdili v 14 pomurskih občinah. Pet okužb so potrdili v Gornji Radgoni in Ljutomeru, štiri v Beltincih, tri v Črenšovcih ter po dve v Kobilju, Radencih in Tišini. Po eno okužbo pa so zabeležili v Apačah, Cankovi, Križevcih, Murski Soboti, Odrancih, Puconcih in Turnišču.

V četrtek, 16. septembra, v Pomurju potrdili 33 novih okužb

V četrtek so okužbo potrdili v 12 pomurskih občinah. Osem okužb so potrdili v Murski Soboti, po štiri v Beltincih in Ljutomeru ter po tri v Apačah in Črenšovcih. Po dve okužbi so potrdili v Cankovi, Lendavi, Puconcih in Tišini po eno pa v Radencih, Rogašovcih in Veržeju. 

V sredo, 15. septembra, v Pomurju potrdili 42 novih okužb

V sredo so okužbo potrdili v 16 pomurskih občinah. Devet okužb so potrdili v Beltincih, po šest v Ljutomeru, Murski Soboti in Radencih ter po dve v Gornji Radgoni, Puconcih in Tišini. Po eno okužbo pa so potrdili v Apačah, Črenšovcih, Gradu, Lendavi, Moravskih Toplicah, Rogašovcih, Sv. Juriju ob Ščavnici, Turnišču in Veliki Polani. 

V torek, 14. septembra, v Pomurju potrdili 36 novih okužb

V torek so okužbo potrdili v 11 pomurskih občinah. 10 okužb so potrdili v Ljutomeru, 6 v Apačah ter po 4 v Črenšovcih in Gornji Radgoni. Po tri okužbe so imeli v Beltincih in Križevcih, dve v Radencih ter po eno v Kobilju, Lendavi, Murski Soboti in Tišini.

V ponedeljek, 13. septembra, v Pomurju potrdili 35 novih okužb

V ponedeljek so okužbo potrdili v 12 pomurskih občinah. Po 8 okužb so potrdili v Beltincih in Murski Soboti, 5 v Radencih, 4 v Gornji Radgoni ter po dve V Ljutomeru in Puconcih. Po eno okužbo pa so zabeležili v Apačah, Črenšovcih, Dobrovniku, Kobilju, Odrancih in Tišini.

V nedeljo, 12. septembra, v Pomurju potrdili 5 novih okužb

V nedeljo so okužbo potrdili v petih pomurskih občinah. Po eno okužbo so potrdili v občinah Apače, Beltinci, Gornja Radgona, Moravske Toplice in Murska Sobota.

V soboto, 11. septembra, v Pomurju potrdili 24 novih okužb

V soboto so okužbo potrdili v dvanajstih pomurskih občinah. Po pet okužb so potrdili v Križevcih, po tri okužbe v Ljutomeru, Moravskih Toplicah in Radencih. Po dve novi okužbi so potrdili v Beltincih in Gradu ter po eno v Črenšovcih, Kuzmi, Lendavi, Murski Soboti, Tišini in Turnišču.

*Podatki so razvidni na spletni strani NIJZ.

Fotografije so simbolične.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      18.09.2021 ob 18:54 gost

      Samo se koroneka iščejo. Mogli bi se osredotočiti na iskanje samega,,,, janusa groznuga,,, kajti od takrat ko so objavili slike z vse povsod z lobijami za zdravstvo in korupcijo. Se skriva v neki vukojebini in čaka da Hojs zapre državo.

      3 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.