https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

ODBOJKA

Slovenska odbojkarska reprezentanca po zmagi nad Poljsko v boj za zlato

18.9.2021  

Slovenska odbojkarska reprezentanca se je danes v Katovicah na Poljskem borila v polfinalu evropskega prvenstva in po pravi srhljivki premagala Poljake.

POLJSKA – SLOVENIJA 1:3

(25:17, 30:32, 16:25, 35:37) 

Slovenija v finalu EP

Zadnja težka ovira za uvrstitev v finale in ponovitev uspeha, ki ga je dosegla pred dvema letoma, je bila gostiteljica Poljska. Ta je predvsem zaradi domačega igrišča bila favorit. 

Po dobrem prvem nizu Poljakov, se je tehtnica na slovensko stran obrnila po zmagi v izenačenem drugem nizu. 

Tretji niz so izbranci slovenskega selektorja Alberta Giulianija dobili več kot zanesljivo, v četrtem pa so gledalci spet videli dramo. Slovenci so se že dvakrat veselili zmage, a so posnetki akcij pokazali, da so storili napake, po tretjem klicanju "challenga" pa so Poljaki vendarle morali priznati premoč. Že četrtič zapovrstjo na evropskih prvenstvih.

Slovenci se bodo v finalu pomerili z Italijo.

Foto: FB Odbojkarska zveza Slovenije

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      18.09.2021 ob 20:34 gost

      Več sreče kot znanja, a finale je tu.

      4 13 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        18.09.2021 ob 21:09 gost

        AAAAAAAAAAA, ti še o Muri nič ne veš, odbojka je pa za tvojo malo tikev misija nemogoče- Kadar se niz igra do 37 točke, pomeni, da sta nasprotnika enakovredna, o zmagovalcu odloča sreča.

        4 7 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      18.09.2021 ob 20:41 gost

      DF pa v jok. Kera pa je Hrvatska, nije došla ni do polfinala. Kak to??? Bog nije bio a njihovi strani ili su krivi suci???? Ti kaj veš o tem Df???????????

      5 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      19.09.2021 ob 9:51 gost

      DF pa vidim da tvoje ustaske Hrvatske nije bilo ni u cetrtfinalu. Kazi mi kako je to moguce?????

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      19.09.2021 ob 10:07 gost

      Pusti zdaj df-ja, on še spi, včeraj je skoraj do polnoči komentiral za pomurec, je verjetno fajn honorar mahno, tam okoli poldneva bo spet aktiven..potrpite malo.

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        19.09.2021 ob 11:08 Šandor gost

        Evo mene, sem desna roka od DF kaj treba komentirati???? Največji nemarnež sodobne Slovenije je Tarzan Kreker, baraba Janša,......še kaj????? Največji dupe ulizač - vazelin Robertino Celenzio......še kdo?????

        2 0 Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      19.09.2021 ob 15:45 AAAAAAAAAA gost

      Vseznalci se oglašajo no počakajmo finale ge de Slovenija deklasejrala Italijo. O sreči pa nemate pojma ka dosežeš telko točk moreš meti kvaliteto, srečo so meli Poljaki 2x video preverjane. Zna se itak doloučene fejst bolij kakšen uspeh naših, tou so navadni pritepenci.

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      19.09.2021 ob 23:29 EVA gost

      Delam s krajšim delovnim časom več kot 7 tisoč dolarjev na mesec. Neprestano sem slišal, kako mi drugi govorijo, koliko denarja lahko zaslužijo na spletu, zato sem se odločil, da bom to preučil. No, vse je bilo res in mi je popolnoma spremenilo življenje. Tu sem začel ........................................................ W­­­­W­­­­­W.C­­­­­A­­­­­S­­­­­H­­­­­A­­­­­P­­­­­P­­­­­1.C­­­­­O­­­­­M

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.