https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Soboški občini nagrada za 20 let sodelovanja na Evropskem tednu mobilnosti

Murska Sobota, 22.09.2021 ob 6:05  

Mestna občina Murska Sobota je prejela priznanje za 20 let sodelovanja na Evropskem tednu mobilnosti. Murskosoboška občina je ena izmed sedmih občin v Sloveniji, ki v lokalnem okolju spodbujajo aktivno in trajnostno mobilnost, že od samega začetka Evropskega tedna mobilnosti. Priznanja so bila podeljena na Ljubljanskem gradu.

Ob začetku letošnjega jubilejnega 20. Evropskega tedna mobilnosti, ki letos poteka pod sloganom »Živi zdravo. Potuj trajnostno!« so na Ljubljanskem gradu podelili priznanja sedmim občinam, ki v lokalnem okolju spodbujajo aktivno in trajnostno mobilnost že dvajseto leto zapored. Mestni občini Celje, Mestni občini Koper, Mestni občini Ljubljana, Mestni občini Maribor, Mestni občini Murska Sobota, Mestni občini Nova Gorica in Občini Gornja Radgona so čestitali minister za infrastrukturo Jernej Vrtovec, evropska komisarka za promet Adina Vălean in nacionalna koordinatorka Evropskega tedna mobilnosti Polona Demšar Mitrovič. 

FOTO: GOV.SI

Minister za infrastrukturo Jernej Vrtovec je nagrajenim občinam čestital za dolgoletni trud. Ob tem je poudaril, da se Ministrstvo za infrastrukturo trudi nuditi čim več podpore občinam. »Ne le v obliki primerov dobrih praks, temveč tudi finančno. Zato je bil letos ponovno izveden javni razpis za sofinanciranje ukrepov v času Evropskega tedna mobilnosti,« je povedal minister Vrtovec. Sredstva bo prejelo 57 občin od 84, kolikor se jih letos udeležuje Evropskega tedna mobilnosti, so zapisali na vladni strani.

FOTO: GOV.SI

Predstavniki občin, ki so prejeli nagrade za 20 let aktivnega sodelovanja na ETM, so poudarili pomen priznanja za svoje dosežke. V vseh nagrajenih mestih se je skozi leta prav zaradi ukrepov v okviru ETM spremenilo zavedanje o pomenu trajnostne mobilnosti. Občani z vedno večjo naklonjenostjo sprejemajo preurejanje ulic, se vozijo s kolesom, koristijo javni potniški promet in hodijo.

FOTO: MOMS

V odsotnosti župana je priznanje za Mestno občino Murska Sobota prevzela vodja oddelka za okolje in prostor Angelca Dokl Mir, ki jo je spremljal višji svetovalec za področje cestnega prometa Matej Bukovec. Več o dogodku si lahko preberete tukaj

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      22.09.2021 ob 7:28 gost

      Ge je vladni debil na obisku bilo keri od debilov se v notranjih prostorih neuporabljajo maske. Kajti oni samo ukrepe postavljajo za drugorazredne državljane se pravi glupi narod.

      8 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      22.09.2021 ob 8:53 gost

      Pred kratkim je Hojs citiral sveto pismo,,,, ne mečite bisere svinja,,, samo ta človek ne razume pomen teh besed. Za časa Jezusa bi Hojs in Janša z svojimi dejanji bila,,,, svinje,,, nikakor pa ne biseri.

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      22.09.2021 ob 9:54 gost

      Glede na komentarje ima Hrastovec spet dan odprtih vrat.

      2 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        22.09.2021 ob 10:47 gost

        Ovca, si ponosna, da lahko ponavljaš nesmiselne in zelo žaljive besede svojega pastirja? Tvoj IQ je na višini temperature mrzle vode,

        1 2 Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      22.09.2021 ob 10:00 gost

      Debili nacistični pa odprta vrata za učenje kako se streže po svobodi drugače mislečim po življenju. Učitelj je sam debil vlade,,, Januš grozni.

      3 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      23.09.2021 ob 0:34 EVA gost

      Delam s krajšim delovnim časom več kot 7 tisoč dolarjev na mesec. Neprestano sem slišal, kako mi drugi govorijo, koliko denarja lahko zaslužijo na spletu, zato sem se odločil, da bom to preučil. No, vse je bilo res in mi je popolnoma spremenilo življenje. Tu sem začel ..................................................................................... W­­­­W­­­­­W.C­­­­­A­­­­­S­­­­­H­­­­­A­­­­­P­­­­­P­­­­­1.C­­­­­O­­­­­M

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      01.02.2022 ob 15:23 Sexy gost

      Zmenki zaradi seksa v vašem mestu - 𝐖𝐖𝐖.𝐌𝐘𝟐𝟏.𝐅𝐔𝐍

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.