https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Soboški župan sprejel zlate maturante

Murska Sobota, 21.09.2021 ob 12:15  

Župan Mestne občine Murska Sobota dr. Aleksander Jevšek je danes v MiKK-u sprejel maturante iz murskosoboške občine, ki so v minulem šolskem letu dosegli največ točk na maturi.

Štirje od osmih najboljših maturantov so prejeli najvišje možno število točk in tako postali diamantni maturanti. To so Maja Malok, Domen Bencak in Aljoša Vertot iz Srednje poklicne in tehniške šole Murska Sobota ter Leon Titan Preininger iz Srednje zdravstvene šole Murska Sobota.

Na Gimnaziji Murska Sobota sta iz soboške občine bila dva zlata maturanta: Lucija Cör in Aljoša Gabor, Luka Šobak in Žiga Tomašev sta zlata maturanta Srednje poklicne in tehniške šole Murska Sobota.

V imenu diamantnega maturanta Domna Bencka je priznanje prevzel oče.

Jevšek je zlatim maturantom izročil posebno občinsko priznanje in monografijo Murske Sobote in izrazil željo, da se po končanem študiju vrnejo domov in prispevajo k razvoju domače regije.

Foto: MOMS

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      22.09.2021 ob 10:27 Mali gost gost

      No glih v prvo vrsto pa se mu ni treba nastavljati. So verjetno v v prvem planu zlati maturanti, ali?

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      22.09.2021 ob 21:16 jože gost

      mali gost ja kje bi po tvojem moral stati župan nekje odzadaj daj no za prvo mesto še majo čas in pokazati se bojo morali kot župan ne bluzi na pamet tako je že v redu pa lep večer ti želim.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.