https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

FOTO: Slovenke klonile v zadnjih minutah

Murska Sobota, 22.9.2021  

Slovenska ženska nogometna reprezentanca je v torek, 21. septembra, na Fazaneriji v Murski Soboti, v 2. krogu kvalifikacij za svetovno prvenstvo, ki ga bosta leta 2023 gostili Avstralija in Nova Zelandija, gostila ekipo Francije. Slednje so do zmage prišle šele v sodnikovem podaljšku, ko je Roganova naredila prekršek, Amel Majri pa je poskrbela za zmago gostij.

Slovenija - Francija 2 : 3 (1 : 1)

(L. Prašnikar 20 in M. Zver 88, Katoto 28, 60 in Majri 90P)

Slovenke so pred približno 500 gledalci dobro otvorile srečanje proti favoriziranim Francozinjam. Kljub večjemu pritisku na slovenska vrata so Slovenke prihajale do nevarnih protinapadov in v 20. minuti preko Prašnikarjeve, ki je lepo sprejela podajo Pamele Begić, prišle do vodstva. Francozinje so za izenačitev potrebovale zgolj vsega 8. minut. Po prostem strelu je z glavo dobro ciljala Marie-Antoinette Katoto.

Slednja je prav tako z glavo zadela tudi v 60. minuti za vodstvo Francozinj z 2:1. V 88. minuti so Slovenke prišle do izenačenja, ko je enajstmetrovko priigrala Ana Milović, Mateja Zver pa jo je realizirala. Vse je že kazalo na neodločen izid, a so Francozinje v zaključku sodniškega dodatka, prav tako prišle do enajstmetrovke, ko je Roganova naredila prekršek, Amel Majri pa je poskrbela za zmago gostij.

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      22.09.2021 ob 8:39 gost

      Muraši ste videli kaj je nogomet in kako se da gol? Poučna tekma za vas. Upam, da je Šimundža gledal.

      9 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        22.09.2021 ob 9:52 gost gost

        točno san znal kda san vido ka je komentar spodaj da bo en kreten Muro naprej nosil in glej ga kretena.

        3 7 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        22.09.2021 ob 10:39 gost

        Če jo pisuni vsak dan večkratnaprej nosijo zakaj še ne bi jaz? Pri Muri vidiš samo mučenje žoge, tu si videl nogomet. Če vas pa vaše neznanje boli pa nisem jaz kriv. Vsa čast dekletom za prikazano igro. Na koncu malo smole, škoda. Muraši učite seeeeeeeeeeeeeee.

        8 2 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      22.09.2021 ob 10:51 gost

      Dobre fotke, bravo mojster.

      6 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      22.09.2021 ob 12:21 kilonja gost

      Kaj zdaj, katere so zmagale ? Verjetno tiste ki so žogo večkrat nabile čez 30 metrov visoko :) . Podal bom zahtrevo na Fifo da se iz besedne zveze ženski nogomet, črta beseda - nogomet . Naj si nekaj drugega dodajo k ženski..recimor..ženski brcomet..ali ženski luftenbal možnosti so, samo en tega kar počnejo one mešati z nogometom :( .

      2 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      22.09.2021 ob 15:31 Titi gost

      Nažalost so izgubile, ker so igrale na najgršem stadionu.

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      22.09.2021 ob 16:04 gost

      Ni mi jasno zakaj niso igrale v Ljudskem vrtu. Kaj si res moramo Prekmurci v Evropi sramoto delati s tem grdm stadionom in igriščem kot njiva?

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      23.09.2021 ob 0:34 EVA gost

      Delam s krajšim delovnim časom več kot 7 tisoč dolarjev na mesec. Neprestano sem slišal, kako mi drugi govorijo, koliko denarja lahko zaslužijo na spletu, zato sem se odločil, da bom to preučil. No, vse je bilo res in mi je popolnoma spremenilo življenje. Tu sem začel ..................................................................................... W­­­­W­­­­­W.C­­­­­A­­­­­S­­­­­H­­­­­A­­­­­P­­­­­P­­­­­1.C­­­­­O­­­­­M

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.