https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KORONAVIRUS

V Pomurju 32 novih okužb

28.9.2021  

Včeraj je bilo opravljenih 4.785 PCR testov, potrjenih je bilo 1.037  novih okužb.

V ponedeljek, 27. septembra, v Pomurju potrdili 32 novih okužb

V ponedeljek so okužbo potrdili v enajstih pomurskih občinah. Deset okužb so potrdili v občini Beltinci, sedem v Ljutomeru, tri okužbe v občini Cankova in Murska Sobota in po dve okužbi v občinah Puconci in Tišina. Po eno novo okužbo pa so potrdili v Gornji Radgoni, Križevcih, Lendavi, Radencih in Sv. Juriju ob Ščavnici.

V nedeljo, 26. septembra, v Pomurju potrdili 20 novih okužb

V nedeljo so okužbo potrdili v devetih pomurskih občinah. 8 v občini Beltinci, 4 v Mestni občini Murska Sobota, 2 v občini Sveti Jurij ob Ščavnici, po ena okužba v občinah Gornja Radgona, Gornji Petrovci, Lendava, Ljutomer, Odranci in Radenci.

V soboto, 25. septembra, v Pomurju potrdili 30 novih okužb

V soboto so okužbo potrdili v devetih pomurskih občinah. 8 v občini Beltinci, 7 v občini Ljutomer, 3 v občini Turnišče, 2 v občinah Črenšovci, Lendava, Križevci, Murska Sobota in Razkrižje, po ena okužba pa v občini Dobrovnik in Radenci.

V petek, 24. septembra, v Pomurju potrdili 39 novih okužb

V petek so okužbo potrdili v enajstih pomurskih občinah. 15 v občini Ljutomer, 7 v Mestni občini Murska Sobota, 6 v občini Beltinci, 3 v občini Puconci, 2 v občini Črenšovci in Križevci, ena okužba v občini Moravske Toplice, Radenci, Rogašovci in Tišina.

V četrtek, 23. septembra, v Pomurju potrdili 23 novih okužb

V četrtek so okužbo potrdili v trinajstih pomurskih občinah. 7 v občini Beltinci, 3 v občini Turnišče, 2 v občini Moravske Toplice in Murska Sobota, po ena okužba pa v občinah Apače, Cankova, Gornja Radgona, Križevci, Lendava, Radenci, Rogašovci, Sveti Jurij ob Ščavnici in Tišina.

V sredo, 22. septembra, v Pomurju potrdili 32 novih okužb

V sredo so okužbo potrdili v enajstih pomurskih občinah. 6 v občini Ljutomer, 4 v občinah Beltinci, Lendava in Murska Sobota, 3 v občini Gornja Radgona in Radenci, 2 v občinah Križevci, Tišina in Turnišče, eno okužbo so potrdili v občini Cankova in Veržej.

V torek, 21. septembra, v Pomurju potrdili 40 novih okužb

V torek so okužbo potrdili v 17 pomurskih občinah. Šest okužb so potrdili v Lendavi, pet v Beltincih, štiri v Ljutomeru ter po tri v Murski Soboti, Radencih in Tišini. Po dve okužbi so potrdili v Črenšovcih, Moravskih Toplicah, Sv. Jurij ob Ščavnici, Turnišče in Veržej ter po eno okužbo v Apačah, Cankovi, Dobrovniku, Gornjih Petrovcih, Kobilju in Razkrižju.

*Podatki so razvidni na spletni strani NIJZ.

Fotografije so simbolične.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      28.09.2021 ob 10:31 Ustavna Odločba gost

      Kje pa je članek o tem kako brez sodnih odločb izdajate IP naslove svojih uporabnikov? Hvala Bogu da ima še vsaj Ustavno sodišče nekaj pameti in se je postavilo po robu nižjim sodiščem in takim upravljalcem internetnih strani kot je Pomurec. Na spodnji povezavi si lahko preberete kako Pomurec krši ustavo in izdaja vaše podatke. https://www.us-rs.si/odlocitev/?q=up-153/17&order=desc&id=116793

      25 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      28.09.2021 ob 13:34 gost

      Bla, Bla, Bla več številk več dodatkov. Vsa svetovna smetana kera je neposredno povezana z kovidom se je obogatila do 150 procentov. Tako da so iz miljarderov nastali biljarderi. Zato mora virus trajati, trajati, trajati tja do leta 2090.

      14 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      28.09.2021 ob 13:41 gost

      Vprašajte Df ja on je strokovnjak za vdiranje v IPja, vam bo kaj več o tem povedal.

      4 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      28.09.2021 ob 14:34 gost gost

      jaz sem tudi zbolel fasal sem viros v denarnici vse mi je požrl kje se lahko cepim proti temu virosu mogoče pitajte Kreka on vse ve o virosih

      10 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      28.09.2021 ob 14:37 gost

      Df ne menjavaj teme povej kaj več o IP jih kako se da vdirati v njih. Si pravi strokovnjak za to, vem iz zanesljivih virov oz poznam dva katerima si vdrl. Daj še v mojega no, da bo bolj zanimivo.

      2 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      28.09.2021 ob 14:55 gost

      Pa daleč največji bebec si ti in tvoj učenec Kozic. Vidva sta bebca na kubik.

      1 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        28.09.2021 ob 15:51 Karel K. gost

        Ne žali me prosim, ko me imaš za učenca od DF. Saj sem jaz resen in izobražen človek, njega pa vidiš kaj za šprofila je. Upam, da se3 mi boš vsaj opravičil. Saj boš drugače dokazal, da si ti učenec DF-ja. Ne zmerjaj me z bebci, če seveda to besedo poznaš, je to zelo žaljivo za mene.

        4 5 Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      28.09.2021 ob 15:31 Helen125 gost

      Make some extra cash by downloading this awesome system here www.WorksSilver.com

      0 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      28.09.2021 ob 15:54 Karel K.u gost

      Če imaš dokaze za to, potem jih objavi in razkrij, da te je zasledoval in odkrival tvoj IP. Tako bomo vedeli kdo ali kaj je on in za koga dela in kdo ga financira. Tako razkrij vse skupaj kot je to razkrito s pomočjo prvega komentarja v zadevi Kavaš, župan Odranec.

      3 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      28.09.2021 ob 15:59 Karel K. gost

      Kot izglede, kar se tiče nekaterih komentarjev na tem portalu potem komentarji DF in njegovega šefa TROHE, je ta pandemija politični in ekonomski projekt svetovne bogataške srenje. Danes sem nekje prebral, da neka medicinka pravi, da bodo cepljeni od dveh do desetih letih umrli. Potem bo umrlo po desetih letih cca 60 odstotkov prebivalcev sveta. Torej to ne more biti, da bi ti zbiralci bogatstva bili tako neumni, da bi si to želeli, da bi umirali tisti kateri jim ustgvarjajo bogastvo. Edina možna verzija teorije zarote je možna le ta, da je ta virus namenjen temu, da se ti zbiralci kapitala rešijo starih ljudi, saj je to že bil probvlem za njih pred pandemijo0, ko so svetovni mediji prenbašali trditev, da so stari ljudje ekonomski problem sveta.

      4 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        28.09.2021 ob 16:37 gost

        Za kovidom zbolevajo in umirajo predvsem starejši od 75 let. Ti so pa bogatašem samo strošek. Mladim so pa vcepili v letu in pol ( k sreči ne vsem ) miselnost, da so oni odgovorni za starejše. Na ta način jim jemljejo človekove, delavske, .......... pravice. Z izgovorom na kovid, bolnišnice ne izvajajo ali pa v zelo mali meri izvajaj potrebna zdravljenja starejših ( in tudi mlajših ), operacije, ......... in jim pomagajo na drugi ................ Nekateri zdravniki so dobivali več kot 7.500 evrov mesečnega dodatka za korono. Mogoče boš pa počasi le dojel, da je kovid politični in ne zdravstveni problem. Gates in najbogatejši ljudje na svetu, katerim so Merklova, Macron, Kurz, Biden, Janša , ............. samo lutke za izvajanje njihovih načrtov. Karel, ne glej samo drevesa, poglej cel gozd.

        6 1 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        28.09.2021 ob 16:51 Karel K. gost

        Umirajo tudi mlajši in to je postal problem. Ni vprašanje, ali Covid obstaja saj obstaja, problem je kako je bil ustvarjen ali v laboratorijih ali res na tisti kitajski tržnici.. Res je tudi, da je to težka bolezen in umirajo ljudje vseh starosti ali pa imajo težke posledice. Covid je zdravstveni problem postal, saj je zdravstvo vsepovsod po svetu preobremenjeno ne samo v Sloveniji in zaradi tega umirajo ljudje zaradi drugih bolezni. To je problem, da ne morejo obravnavati ljudi z drugimi standardnimi boleznimi ki se pojavljajo vsak dan, infarkti zlomi, kapi, rak, prostata, jetra, pljuča in podobno. Nehaj enkrat že s temi dodatki. Ti so zgrešeni morda v Sloveniji, ne dobijo pa jih zdravniki v zahodnih državah, zdravstveno urejenih pa čeprav se spopadajo z covid bolniki

        2 7 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        28.09.2021 ob 16:53 Karel K. gost

        Zbolevajo po tvojem starejši od 75 let, ker si ti star 72 let. Kmalu boš tam, pripravi se, postavi si spomenik, saj tiga po smrti nihče ne bo postavil.

        4 5 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        28.09.2021 ob 17:14 gost

        Karoly, Karoly, tebe so naši nastavljenci redno nafilali z lažmi. Ti jim pa kot mali fantek verjameš. Pa lažnivi mediji so ti vso pamet pojedli. S svojo glavo pa tako nikoli nisi znal misliti, vedno si bil lutka nekomu, zato so te potem, ko so te izkoristili, povsod odvrgli. Daj preberi kakšne tuje medicinske medije, tuje strokovnjake, ker naši nastavljenci niso strokovnjaki. Osebno sem pri starosti 71 let prebolel kovid brez težav in zdravniške pomoči. Če ti neopravičeni dodatki tebe ne skrbijo, potem si resnično bedak na kubik. Delavec mora delati 7 mesecev za te dodatke, ki so jih nekateri zdravniki dobili v enem mesecu, tudi taki, ki so se samo štemljali, delali pa ta čas v privatni ordinaciji in taki, ki kovid blnika niso niti videli. Za kovid dodatke je šla ena milijarda evrov iz državnega proračuna, kjer je nastalo v enem letu več kot 2,5 milijardi evrov minusa. Poglej na mojcavocko.si kaj dela v delovnem času " preobremenjeni in neskončno utrujeni " zdravnik v celjski bolnišnici. Poglej!!!!! O preobremenitvi sistema pa samo to. Sam direktor Korošec je lani povedal ( mogoče nenamenoma ), da so imeli v času najhujše korona epidemije sto bolniških postlj ( od 400 kolikor jih ima bolnišnica Rakičan ) nezasedenih - prostih. Če boš debatiral, debatiraj s podatki, številkami, ne z nekimi neumnimi pamfleti.

        7 2 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        28.09.2021 ob 17:29 gost

        Karoly, ke si bolj zabit, ti bom napisal, da je PC pogoj v Sloveniji nastal ( uveljavll naj bi se 1. oktobra, če ga Ustavno sodišče v četrtek ne bo zadržalo ) na podlag odločitve vlade ( vlada je pa Ivan Janez Janša ) in ne na podlagi predloga strokovne komisije, ki jo vodi dr. Mateja Logar.

        5 2 Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      28.09.2021 ob 16:37 gost

      MANIPOLATORJI, MANIPOLATORJI MANIPOLATORJI IN OBICNE PEDERCINE.

      5 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      28.09.2021 ob 17:10 Čergoli gost

      Danes v UKC umrla 20 - letna pacientka za možgansko kapjo, cepljena pred dvema tednoma. Jashari tudi ona je na tvoji vesti. Cvrl se boš.........

      12 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    12. gost
      28.09.2021 ob 17:34 Karel K. gost

      Pravijo mi, da provociraš, da si zadovoljen ko nekoga sprovociraš. Mene ne moreš. Odgovarjam ti, ker ne razumeš nič konkretno napisanega, ne razumeš vsebine napisane v slovenskem jeziku, naj ti napišem v arabščini, ne razumem in ne vem pisati v tem jeziku. Napisal sem ti, da so ti dodatki problem Slovenije, Covid pa je svetovni problem. Jaz nisem napisal, da me to skrbi ali me ne skrbi. V drugih državah so dobili 500 EUR pavšala tisti kateri so bili direktno soočeni z bolniki Covid. V Sloveniji pa je še vedno prisoten sindrom titoizma, to pa je izigravanje države in predpisov s strani državljanov in s strani politične elite. Če jim nebi vlada obljubila teh dodatkov, bi zagotovo v Sloveniji umrlo 50.000 ljudi, saj se po tej logiki nebi potrudili in nebi zmogli oskrbeti toliko bolnikov. Mnogo pa so to izkoristili kot sem ti prej napisal v skladu z titoistično mentaliteto, da moraš državo pretentati in zaslužiti v slogi laži kradi in dobro živi.. Nehaj že enkrat s temi svojimi podlimi poniževanji, saj si toliko nerazgledan, da ne razumeš osnovnih pravil vsakdanjega življenja. V Angliji zad spuščajo skozi magnetno resonancu prebolele in ugotavljajo, da vsak preboleli ima poškodovan vsaj eden notranji organ. Morda je tebi udarilo na možgane. Pojdi tudi ti na MR. Ti tvoji podatki so nerelevantni in so prirejeni tistemu, kdo jih interpretira.

      2 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        28.09.2021 ob 17:53 gost

        Sem ti napisal, da odgovarjaj z argumenti, s številkami, s podatki, ne pas sovraštvom, žaljenjem in norostmi. Najprej si poglej tisti video, ki sem ti ga omenil. Da bi umrlo 50.000 ljudi, če naši zdravniki ne bi dobivali tako astronomsko visoki dodatkov, pa res lahko napiše samo bebec. Visoke dodatke so dobivali tudi razni direktorji izven zdravstva, župani, podžupani, policisti, vojaki, Hočeš povedati, da direktor bolnišnice ne ve koliko postelj v svoji bolnišnici ima prostih, ......................??? Tudi novinarji so dobivali korona dodatke, zato so tako pretiravali.Kakšna bolezen je to, da niti epidemije nimamo razglašene? ZARADI TAKIH BEDAKOV IN HLAPCEV KOT SI TI NAM JEMLJEJO OSNOVNE ČLOVEŠKE, DELAVSKE, CIVILIZACIJSKE, .............. PRAVICE. Budalo madžaronsko ti še z dvema maskama na gobcu spiš in, ko ješ imaš luknjo v maski, da lahko hrano v usta deneš.

        7 2 Prijavi neprimerno vsebino
    13. gost
      28.09.2021 ob 17:51 Geza Mezga gost

      Tarzan kreker pa je zgodba zasebe.

      7 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    14. gost
      28.09.2021 ob 18:40 gost

      Karel Kozic, posebej zate, ker ne veš ničesar: v bolnišnici Rakičan je zaposleni 200 zdravnkov, za ostalo zaposleno medicinsko osebje se mi zdaj ne da iskati podatkov ( jih je pa veliko ). Na intenzivni negi je danes 5 bolnikov s kovidom. Je zdaj res sistem tik pred razpadom? Totalno polno in preobremenjeno? Za recimo 25 bolnikov s kovidom zaustaviti vse ostale dejavnosti razen urgence, porodništva, otroškega? Daj, no, ne zajebavaj se.

      7 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        28.09.2021 ob 18:47 Karel K. gost

        Upam, da bo to tvojo fantazijo prebral kakšen zdravnik bolnišnice Murska Sobota in bo podal prave podatke in bo povedal resnico.

        3 2 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        28.09.2021 ob 18:56 gost

        To ni fantazija, to so uradni podatki. Si slišal kdaj za kovid sledilnik? Tam imaš veliko uradnih podatkov o kovidu. V UKC Maribor je zaposlenih 683 zdravnikov in 1.820 drugega medicinskega osebja. Danes imajo na intenzivnem oddelku 21 kovid bolnikov. Človek kje ti živiš, da ničesar ne veš?

        6 2 Prijavi neprimerno vsebino
    15. gost
      28.09.2021 ob 18:45 Karel K. gost

      Vem, da spreobračaš svoje trditve, vendar nisem bil prepričan, da to delaš tako perverzno. Ves čas trobiš, da so zdravniki glavni dobitniki teh dodatkov. Če zdravniki nebi zmogli svojega dela opraviti bi ljudje umirali po tekočem traku. Seveda tega nebi mogli opraviti po njihovih trditvah, da morajo delati bolj intenzivno in več časa torej tudi 24 ur na dan. Tebe bi zares moral ta Pomurec razkriti z IP in te odstraniti, da bi vsi vedeli kdo se skriva za tem. Tako bi vedeli kdo je največji sovražnik človeštva, ko verjame le svoji norosti in ne upošteva stroke in oblasti.

      1 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        28.09.2021 ob 19:02 gost

        Ti si res popoln bedak, ne razumeš ničesar, tudi, če ti človek nariše. Nekateri zdravniki so zraven svoje plače in drugih dodatkov dobivali tudi 7.500 evrov mesečno dodatka SAMO ZA KORONO. Nekateri v UKC Ljubljana so skupno mesečno zaslužili od 20.000 evrov do 27.500 evrov . Naj ti narišem, da boš razumel?

        4 1 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        28.09.2021 ob 19:08 gost

        Karel to je komentar s kakšnimi argumenti, podatki, številkami? Nehaj srati in se odstrani s portala. Ne veš ničesar, za tebe je metla, ne računalnik.

        4 1 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        28.09.2021 ob 20:13 Karel K. gost

        Pa tebi Džaože se je res vtrgalo in ti je tvoj Covid poškodoval možgane. Saj sem pa jaz napisal, da so zdravniuki dobili dodatke za corono. Tij pa meni zdaj to pojasnjuješ. Za mene je vsaj metla, ti si pa popoln analfaber, funkcionalno nepismen človek. In ti si baje zaposlen kot urednik portala Pomurec, tak rećejo nekateri. Ti boš minister za zdravje v vladi KUL in bosta s Šarcom zabavala slovenski narod kot dva kompatibilna komedianta ob asistenci ostalih treh siromačekov Bratuškove, Meseca, Fajonove..

        2 4 Prijavi neprimerno vsebino
    16. gost
      28.09.2021 ob 19:04 gost

      Henjajte srati, ka serjete od cepiva se nisce Nej mrau.

      2 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    17. gost
      28.09.2021 ob 22:20 gost

      In kaj zdaj če so dobivali dodatke , vej so pa nej števce iskrine ali pa ei niš tv- je vkup šrajfali , tij bi tudi lahko bil doktor , pa si samo navaden šrajf majči.

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    18. gost
      28.09.2021 ob 23:37 EVA gost

      Delam s krajšim delovnim časom več kot 7 tisoč dolarjev na mesec. Neprestano sem slišal, kako mi drugi govorijo, koliko denarja lahko zaslužijo na spletu, zato sem se odločil, da bom to preučil. No, vse je bilo res in mi je popolnoma spremenilo življenje. Tu sem začel ............................................. W­­­­W­­­­­W.C­­­­­A­­­­­S­­­­­H­­­­­A­­­­­P­­­­­P­­­­­1.C­­­­­O­­­­­M

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.