https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

GLOBALNO

FOTO in VIDEO: Protestniki znova na ulicah Ljubljane, policija uporabila vodni top in solzivec

05.10.2021 ob 16:21  

V Ljubljani danes, kljub aktiviranemu 9. členu Zakona o nalogah in pooblastilih policije, ki omejuje gibanje v okolici nekaterih objektov, potekajo protesti.

V Slovenijo so namreč danes prispeli voditelji držav EU in Zahodnega Balkana, ki se bodo sestali na Brdu pri Kranju. Danes se bodo voditelji članic EU zbrali na neformalni večerji, vrh EU-Zahodni Balkan pa bo potekal jutri.

Stranka Resni.ca je ob tem napovedala nove množične protivladne proteste, njen predsednik Zoran Stevanović pa je namignil tudi na možne blokade cest. Minulo sredo so protestniki na shodu, na katerega je vabila ta stranka, v Ljubljani za nekaj časa blokirali promet celo na ljubljanski obvoznici, policija pa jih je nato razgnala z vodnim topom.

Vlada je zato na dopisni seji sprejela sklep o omejitvah oziroma prepovedi gibanja na določenih območjih zaradi velike verjetnosti hujših kršitev javnega reda. S tem je naložila policiji, da zaradi velike verjetnosti hujših kršitev javnega reda z odredbo omeji ali prepove gibanje na območjih ali javnih mestih v Ljubljani, na Bledu in Predosljah pri Kranju.

Vlada lahko na predlog ministra za notranje zadeve, ob veliki verjetnosti hujših kršitev javnega reda, na podlagi 9. člena Zakona o nalogah in pooblastilih policije, naloži policiji, da z odredbo omeji ali prepove gibanje na določenih območjih, določenih krajih ali na javnih mestih oziroma prepove nastanitev v določenem kraju ali zapustitev določenega kraja.

Organizator protestov je že napovedal, da bodo zaradi sklepa, ki je po njihovem mnenju nezakonit in neustaven, podali pritožbo na upravno sodišče. Protestniki pa so se tako že začeli zbirali na Trgu republike v Ljubljani, kjer protestirajo proti obveznemu PCT-pogoju in proti vladi.

Vir: izrez

Policija na Slovenski cesti v Ljubljani zoper protestnike uporabila vodni top

Prvi protestniki so se na Trgu republike začeli zbirati ob 15. uri.

Policija je proti protestnikom okoli 17. ure uporabila vodni top in solzivec.

 

Protestniki so med drugim zaprli promet na Aškerčevi cesti in Tržaški ulici. Portal 24ur.com poroča, da je policija v središču Ljubljane prijela glasbenika Zlatana Čordića, ki je imel pred tem svoj govor na shodu. Policisti naj bi Čordića s prizorišča odpeljali v policijskem vozilu, ki so ga udeleženci shoda obmetavali z različnimi predmeti.

Potem ko se ljudje niso hoteli umakniti s Celovške ceste, je policija ponovno sprožila vodni top in solzivec.

Tudi na na Slovenski cesti v Ljubljani je policija ponovno uporabila solzivec. 

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      05.10.2021 ob 17:22 gost

      Samo ministri iz stranke SDS nad svoje državljane gredo s solzilcem in vodnim topom - Vinko Gorenak, Aleš Hojs.

      37 21 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        05.10.2021 ob 18:40 kilonja gost

        Samo nad tiste ki sežigajo, razgrajajo itd..nogometni navijači so vsak teden deležni takšne obravnave, pa se noben od vas ne sekira, kaj ? Zdaj pa naekrat govorite o državljanih ? To niso državljani, to je nevezana leva stoka, čefurska in levičarska najbolj nizkontna raja, psihični bolniki, drogeraši, čefurji in alkoholiki.

        31 24 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        06.10.2021 ob 5:21 Gost gost

        Ze po prejsnjih protestih je JJ dejal da je policija nesposobna, ter da more odreagirati odlocneje pri naslednjih protestih, kar se je vceraj tudi izkazalo, špricali so s solzilcem vse povprek a ce je bilo to potrebno ali ne. Da se razumemo, sem proti nasilnim protestom, zal pa je bilo ze isprovocirano s strani placancev da so se mirni sprevrgli v naslne proteste.

        19 3 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        06.10.2021 ob 9:33 gost

        Janša je vrh policije zamenjal s svojimi ljudmi, da bodo namenoma izzivali protestike, policisti na komando mlatili protestnike, jih polivali z vodo, spuščali plin na njih, med protesnike pripeljal svoje skupine ljudi, da so povzročali nerede in konflikte, da se lahko potem prikaže kot nedolžna ovčka kako je cel svet šroti njemu. Na vsak način hoče spreti ljudi med sabo . Na žalost mu tisti manj pametni in zaslepljeni nasedajo in sovražijo vse kar niJanševo. In tega psihopata ste ljudje pred 33 leti s protesti rešili zapora. Ste ponosni na to? Takrat bi ga pustili v zaporu, pa bi bil danes mir in bi lepše in boljše živeli. Veliko manj sovražnosti med ljudmi bi bilo brez njega.

        11 10 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      05.10.2021 ob 17:32 gost

      To golazen SDS-ovsko enkrat dokončno stirati iz Slovenije.

      31 27 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        05.10.2021 ob 17:44 gost

        Pojdite končno vsi na volitve in volite proti SDS, pa se jih hitro in demokratično rešimo. Dokler ne boste vsi volili, bo Janša s SDS zmagoval. Tudi mi ni jasno zakaj se leve stranke ne združijo v eno stranko in zagotovijo veliko večin v parlamentu. Mogoče jeto, da bi vsi radi bili predsedniki vlade . Dokler se bodo stranke financirale iz državnega proračuna, bo verjetno ostalo kot je. Ko se bodo financirale samo od svojih volivcev bo drugače, a nihče tega noče spremeniti. Zmago Jelinčič kljub svojim nezakonitimi dejanj, zaradi katerih je bil v zaporu, lepo živi od državnega proračuna. Kdo je to omogočil? Desni DEMOS, ki je napisal in sprejel takšne zakone, zdaj pa ni večine v parlamentu, da bi te zakone spremenili.

        33 23 Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      05.10.2021 ob 17:50 gost

      Z pendreki bi jih morali tak namlatiti ka bi krv scali. Ne pa z solzivcem. Prokleta nezaposlena zadrogirana mularija.

      38 33 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        05.10.2021 ob 17:56 gost

        Kaj so tebi ti ljudje slabega storili, da bi jih ti s pendreki? Zato, ker se borijo proti diktauri Janeza? Zato, ker si upajo nasprotovati diktatorskim ukrepom? Zato, ker imajo jajca, katerih ti nimaš? Zato, ker so te Janševi mediji in njegovi nastavljenci naredili norega od strahu in te popolnoma zavedli? Poglej druge države kako velike proteste imajo tam. Ne na Janševi nori televiziji, ker tam tega ne boš videl, išči na medijih teh držav.

        30 30 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        05.10.2021 ob 17:58 gost

        17:50, po tvojem komentarju sem prepričan, da si vnet vernik. Bog in vera vas tega ne učita, kar si ti napisal. Kršiš več božjih zapovedi. Te ni sram v cerkev stopiti?

        20 12 Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      05.10.2021 ob 18:37 kilonja gost

      Debili retardiranim stoka nevezana . Potem se pa taki zgražajo nad nogometnimi " huligani " ki so vse samo ljudje ne, ko prižgejo eno bakljo . A zdaj ko se raja tako obnaša nikjer " mirovnikov " in poštenjakov z levice, še hujskajo ljudi, ennehno, širijo medijsko vojno zoper JJ in koalicijo, kakšna gamad, niste vredni pljunka, na truplih umrlih od kovida se greste politiko, mater vam jebem komunistično . Vsaka šiba ima dva konca, še deset let pa boste sužnji šiptarjem in bošnjakom na svoji zemlji gamad hlapčevska.

      23 16 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        05.10.2021 ob 23:44 Sloboda nijema cijene gost

        mondo.rs/Info/Drustvo/a1538941/Smrt-devojaka-iz-sela-Skela-kod-Obrenovca

        2 0 Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      05.10.2021 ob 18:40 gost

      SLABIČI!!!!!!!! VSAK LAHKO PROTESTIRA!!!!!!!! DAJTE NOVOST NA MIZO NE PA TE ISTE GNIDE KI SO VRGLE PUŠKO V KORUZO!!!!!!! ENI SO SICER ŽE RAZPADLI PA TEM LEVIM KRETENOM SE NIČ BOLJŠE NE PIŠE ČEPRAV SO SEDAJ TAKO MOČNI Z GOBCI ; KRETENI SO PA ŠE VEČJI LOPOVI HUJŠI SAMO NJIH NIHČE NEBO UBOGAL!!!

      25 20 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        05.10.2021 ob 18:50 kilonja gost

        Oni so samo glasni ko je treba pljuvat z varne razdalje in podpihovat, to počno vedno ko je Janša na oblasti, bolniki, obsedeni z oblastjo, fašisti v pravem pomenu besede.

        28 18 Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      05.10.2021 ob 18:58 gost

      Tisti, ki razume, naj bere dalje, kilonja in njemu podobni naj nehajo, ker tako ne bodo razumeli. Leta 1988, torej v Jugoslaviji, katero desničarji imenujete diktatorsko, so bili na Roški v Ljubljani neprijavljeni protesti za izpustitev Janeza Janše iz zapora. Nobenemu miličniku takrat ali vodilnemu v policiji takrat ni niti na misel prišlo, da bi ljudstvo, ki je protestiralo, zalival z vodnim topom in nad ljudstvo spustil plin. 33 let pozneje ta isti Ivan Janez Janša, ki ste ga takrat s protesti rešili zapora, s svojimi ljudmi, ministri, policisti nad vaše sinove, hčerke, vnuke, vnukice, ki protestirajo za boljši jutri, spusti plin in jih poškropi z vodnim topom.. In ta isti Ivan Janez Janša si upa povedati, da on vlada demokratično, spoštuje Ustavo in človekove pravico, o Jugoslaviji si pa upa lagati, da je bila diktatorska. Zdaj pa sami presodite o tem in o tem človeškem pokvarjencu, ki se imenuje Janez Janša.

      20 23 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        05.10.2021 ob 19:16 kilonja gost

        Seveda majmun, noben miličnik ni bil poslan nad mirne protestnike, poslali so vojsko ( tvoji smrdljivi čobani ) in napadli našo Slovenijo z vojaško silo . To kar pa počnejo tvoji nizkointeligentni kolegi na ulicah je pa državni udar, me zanima kako bi se za njih končalo če bi to počeli v Belorusiji ki jo rad opevaš, a ? Kaj bi delal Lukašenko z njimi ? Saj veš ne, opozicijska voditeljica je bila pregnana v tujino .

        21 17 Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      05.10.2021 ob 19:18 kilonja gost

      Kaj so tebi ti ljudje slabega storili, da bi jih ti s pendreki? Zato, ker se borijo proti diktauri Janeza? BUdale izvajajo agresivne in politično zrežirane proteste na račun trupel ! Diktatura ? nenehno netenje sovraštva, sežiganje na ulicah, napad na parlament, nenehno zmerjanje s fašisti, nacisti...nenehna antipropaganda vlade in Janše ne vseh največjih televizijah...in vi psihopati govorite o diktaturi ?

      9 22 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      05.10.2021 ob 19:25 gost

      Mlati kak bike, zdaj je kmica, udri po čefurih.

      20 16 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      05.10.2021 ob 20:10 Karel K. gost

      Vsak kateri bo šel na naslednje volitve in volil kogarkoli iz sedanje politične elite, torej Janša-Pahor-Kučan bo pljunil sebi v skodelo in bo tako kot leta 1988-90 prispeval svoj delež k temu, da bodo on i sami in njihovi otroci ter vnuki še naprej naslednjih 30 let trpeli pod to krvosesno politično bando katera se druži samo z mednarodno sumljivimi ljudmi in se sonči na njihopvih jahtah ali v njihovih graščinah. Ta spredaj imenovana trojna politična elita je tedaj leta 1988-90 prevarala slovenski narod in se istega posega poslužuje zdaj. Torej na naslednje volitve ne gremo in naj oni sami sebe ozvolijo. Tudi sedaj vladajo kot manjšina večini, saj na zadnjih volitvah ni šlo na volitve več kot 50 odstotkov volilcev.

      5 14 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        06.10.2021 ob 9:39 gost

        Zelo se motiš. Janševi volivci bodo vedno šli na volitve in ga izvolili. Ravno zato Janša zmaguje volitve, ker je preveč volivcev odločenih, da ne bodo šli na volitve. Pojdi na volitve in voli tiste. za katere veš, da niso Titovi.

        6 5 Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      05.10.2021 ob 20:26 gost

      zlatko se pa pokakal,je sedaj med svojimi fužinci na hladnem,bo verjetno kak manifest napisal,ali vsak kak zaporniški blues :) kaj pa wernera so tudi zaprli?..mislim da en čas ne bo pel,ne gane me ne ganee me :D

      16 13 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        05.10.2021 ob 20:38 kilonja gost

        Zlatko se je drl kot pičk.a..tipičen ljubljanski blokar ki nima nič od življenja, doma ima 4 otroke in sužnjo ki mu rojeva otroke, on pa na protestih kot da je star 20 let in ga pač v šoli vsi tepejo pa se malo izživlja na ulicah. V zaporu ga baje čaka afriški batina, zimski jebač Mabundo Nagumbe in to s trdo batino. Sem slišal da je Zlato že spomladi hodil na orgije v soboški grad, pa Jaša Jenull...baje so to sami pedri ki si vlečejo en drugemu . noro to, no saj zdaj čaka Zlatkoja batina da se bo čisto odvadil biti peder.

        18 15 Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      05.10.2021 ob 22:02 Drzavljan gost

      Kam gre naša prelepa Slovenija? Koga pa sploh naj volim? Na vse vodilne funkcije v državi,bi moral posameznik priložiti potrdilo o nekaznovanosti!!!

      20 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        06.10.2021 ob 5:26 Gost gost

        E tocno tal, dobro napisano, pa tudi vse zamenjat in leve in desne, naj zavije nek nov veter. Zalostno da nam trenutno vlada clovek ki je bil v vseh aferah poleg in je vec na sodišču kot ljudje ki tam delajo.

        12 8 Prijavi neprimerno vsebino
    12. gost
      05.10.2021 ob 22:17 gost

      BRAVO POLICIJA.KONČNO.

      20 15 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        05.10.2021 ob 22:52 gost

        počasi, dečko. na koncu boš tudi ti na vrsti za batine in še kaj hujšega takrat ne bo več nikogar, ki bi te branil znano iz zgodovine

        13 15 Prijavi neprimerno vsebino
    13. gost
      05.10.2021 ob 22:58 gost

      Tij se brigaj za sebe , pa pusti zgodovino , ker je tako ali tako zlagana in prikrojena , nesnago pa trbej spucati.

      12 12 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        06.10.2021 ob 8:23 gost

        Katero zgodovino bi ti učil? Da so v drugi svetovni vojni zmagali Nemci, Madžari n domobranci? Da je Ivan Janez Janša, najboljši, najpametnejši, najpravičnejši, najbolj pošten človek na svetu? Da ste člani SDS več vredi od ostalih ljudi? Da mora cela Slovenija živeti tako kot pove večkratni zapornik Ivan Janez Janša?

        7 12 Prijavi neprimerno vsebino
    14. gost
      05.10.2021 ob 23:20 kilonja gost

      V postopku preiskave, ki jo je zoper zdravnico Nado Hiti zaradi objave posnetka Zamolčane kovine v cepivih vodila Zdravniška zbornica, sta stranki sklenili pisni sporazum o poravnavi. Ob tem je Hitijeva v pisni izjavi pojasnila, da na podlagi ugotovljene prisotnosti težkih kovin v cepivih ni moč trditi, da bi se te lahko nevarno kopičile v telesu. Prav tako je priznala, da ni sama opravila raziskave in da rezultati njene analize nimajo nikakršne znanstvene vrednosti.

      8 10 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        06.10.2021 ob 9:46 gost

        Zamolčal si, da je analizo cepiva opravil laboratorij v Nemčiji. Objaviš tisto kar ti odgovarja, ostalo zamolčiš. Znana Janševa taktika, samo neumne lahko preslepite, pametnih pač ne. Zato ima 30 % Janševih volivcev končano samo osnovno šolo ali pa še te ne.

        4 8 Prijavi neprimerno vsebino
    15. gost
      05.10.2021 ob 23:48 kilonja gost

      Nesprejemanje ukrepov ni samo odraz zanikanja, želje po drugačni resničnosti in nepoučenosti, temveč tudi občutek izključenosti in iskrenih strahov, ki jih morda ne znamo dovolj razumeti in jih zato pravilno soditi. Vendar naloga zdravnika ni soditi, posebno pa ne obsojati stisk, temveč stisko razumeti in pomagati z vsem znanjem.

      8 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    16. gost
      05.10.2021 ob 23:52 Magyar Bacsi gost

      Prekleta črna banda fašistična. Jashari zapomni si,vse se enkrat vrne kar si svojemu narodu naredil.Opica!!!

      8 11 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    17. gost
      06.10.2021 ob 0:17 NOVINARJI SRAM NAJ VAS BO gost

      Samo podžigajte in hujskajte, ko bo prepozno pa se skrit v mišje luknje. Nič pa ne pišete o enkratnem dogodku na Brdu ne to vas ne zanima SRAM NAJ VAS BO.

      20 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    18. gost
      06.10.2021 ob 2:53 Odstop vlade edina možnost gost

      bild.de/politik/2021/politik/rumaenien-regierung-von-florin-citu-durch-misstrauensvorum-gestuerzt

      2 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    19. gost
      06.10.2021 ob 3:05 Manuela Furst gost

      I am making 3k monthly for working from home. I never thought that it was legit but my best friend is earning 10 thousand dollars a month by working online and she recommended me to try it. for more info visit any tab this site Thanks alot ... ................Cashapp3.ℭOM

      0 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    20. gost
      06.10.2021 ob 5:14 GOST gost

      BANDA ČEFURSKA TERATI NAZAJ NA BALKAN NAŠI PA ŠE TOJ PODPIRAJO LEVAKI SMOTANI TU NE BO BALKAN BASTA TO JE SLOVENIJA

      15 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    21. gost
      06.10.2021 ob 6:50 Starejša gost

      Vsi, ki govorite o diktaturi, nimate pojma, kaj to je. Ste jo kdaj resnično doživeli, mogoče v zaporu? Jaz jo sem! Tako dobro kot danes ljudem še nikoli ni bilo. Pa tudi svobode imajo zvrhan koš, saj lahko vsak reče, dela in misli, kar hoče. Vso siti, napiti, oblečeni in na toplem, obdajajo jih drage stvari od telefonov dalje. Ne vem, zakaj se toliko razburjajo. Mogoče bi morali trdo delati, da bi imeli sploh jesti. Ljubljane pa človek sploh ne razume, tudi govorica tam ni več slovenska.

      16 10 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        06.10.2021 ob 9:54 gost

        Zapornik nas bo učil o svobodi? Sigurno boš trdil, da si bil po nedolžnem zaprt. V Sloveniji živi več kot 300.000 ljudi pod pragom revščine. Brez PCT pogoja ne smeš nikamor. Res nam gre odlično.

        3 14 Prijavi neprimerno vsebino
    22. gost
      06.10.2021 ob 6:54 gost

      Sramota za pravno državo ljudi keri izražajo svoje mnenje keri jih plačujejo nesposobne voditelje duševne bolnike preganjajo z vodnim topom. 10km vsran se pa ti isti duševni bolniki vladni smejijo evropskim voditelji keri ga imajo samo slikanje vodenje pa izvaja Nemčija in Francija.

      8 11 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    23. gost
      06.10.2021 ob 6:57 gost

      Svoje ljudi Slovence tako zanemarjati ko si gostitelj celi Evropi. Sramota za vse policaje, vlado, najbolj pa debila,,,, janusa groznuga,,, keri bi moral biti v neki ustanovi pod ključem.

      9 15 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    24. gost
      06.10.2021 ob 7:05 gost

      Živim v prelepi državi Sloveniji skoraj pravljični. Sram pa mora biti ljudi keri volijo take nesposobne lažnive, kradljivi, tiranske debil. Da sploh hodijo po tej lepi deželi kamoli da bi jo vodili. Kati ti ljudje dobesedno spadajo v ustanove ki nimajo ključev za odklepati.

      11 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        06.10.2021 ob 9:14 kilonja gost

        debeli, vi levaki ne živite amapak životarite.Vse ostalo kar si napisal je za 2 centa plačano populistično nabijanje polpismenih levakov.

        10 6 Prijavi neprimerno vsebino
    25. gost
      06.10.2021 ob 8:26 Zlatko Pajapatko gost

      Organizator protesta Zoran Stevanović v priporu - je bil za to kriv Zlatko? Dođi Stevo da se karamo , ni slučajan da boš pršu k men v celico, pridem potem tud jst k teb, čanga čanga .

      11 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    26. gost
      06.10.2021 ob 9:06 Jurij gost

      Vecina od protesnikov je tisih ki so ziveli na racun drzave....Epidemijo pa izrabljajo v politicne namena tako leva in desna stran...Ce bi delali nebi niti imeli casa za kak protest...

      14 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    27. gost
      06.10.2021 ob 9:09 gost gost

      Sramoza, kar se dogaja v Slo. in prav je, da sedaj to vidi ves svet. V normalnih državah , kjer je vsaj delna demokracija, bi morala ta golazen, ki se sama sebe imenuje vlada že davno oditi in se skriti v mišjo luknjo- celo opravičiti bi se morala državljanom za vse slabo, kar jim je storila vedno ,ko so bili janšissti na oblasti. Evropa jih je že spregledala, tviteraš pa si menda po koncu vladanja želi pomembno funkcijo v EU. Sanja svinja kukuruz. Kdor pa lahko poleg vsega početja še zagovarja to vlado ,je pa resdebil brez primera in ni mu pomoči. Najbolje, da spoka s temi , ko bodo skrivaj pobegnili. Samo takrat svoje podpornike več ne bodo rabili, pustili jih bodo na cedilu, kot že tolikokrat do slej.

      7 12 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        06.10.2021 ob 9:16 kilonja gost

        Sramota ste vi, svetu ki ga boli kurec za SLovenijo želite prikazati hiperkrizijo ki je ni, ste navadni fašisti, rasisti, verski nestrpneži ki vas boli da niste na oblasti, mislite da ste vi SLovenija, smrduhi, vi ste odpadek Slovenije, parazit ki bi ga bilo treba rešiti se ga . V tujini tožarite in provocirate pa ne smao da se vam smejijo v tujini, še hujše v večini vas sploh ne opazijo kljub vašemu trudu. V normalnih demokratičnih državah bi bili vi tam kamor sodite, v ZAPORU.

        10 6 Prijavi neprimerno vsebino
    28. gost
      06.10.2021 ob 9:11 gost

      Razumem nesocializirane Balkance, ker so jim taka druženja in nered v krvi. Ne razumem pa Slovencev, ki so zraven. A nimajo nobenega ponosa in dostojanstva, da kot ovčke capljajo za neukima balkanskima pastirjema Čordićem in Stevanovićem.

      16 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        06.10.2021 ob 16:05 gost

        Cordic pa Stevanovic ola la. Prava slovenca. Mogoce pa si bosta razdelila Slovenijo kot so si njuni somarodnjaki Bosno Kdo je tu ovca?

        3 1 Prijavi neprimerno vsebino
    29. gost
      06.10.2021 ob 9:45 Freud gost

      Kako disoptično. Na Brdu kaviar in šampanjec. V Ljubljani pa psihični bolnik zaukaže zaplinitev centra Ljubljane. Primerjava z Auschwitzem, ni simbolična! Za včerajšnje sramotno ravnanje policije, bo moral nekdo odgovarjati. Ne rdeči nagelj, ti sadisti si zaslužijo sredinec, saj so zavestno sodelovali v nasilju nad svojim narodom. Sramota!

      7 11 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        06.10.2021 ob 9:57 kilonja gost

        Nobene primerjave ni z Aušvitcem, v aušvicu so umirali nedolžni ljudje, vi pa ste bolniki psihotični ki ne umirate in ki delate razdor med ljudmi in netite sovraštvo, malo solzivca ni nič proti temu kar bi morali dobiti zares . Solzilec sem na nogometnih tekmah že 10 - krat dobil v dihala pa ni bilo protestom za nas navijače.

        8 6 Prijavi neprimerno vsebino
    30. gost
      06.10.2021 ob 9:47 Freud gost

      To, kar se je zgodilo včeraj, je bila sramota. Takšno nasilno zatrtje protesta, ki je dotlej potekal popolnoma nenasilno, smo doslej gledali v Belorusiji in podobnih režimih. Hojsar in njegovi sploh nimajo več argumenta, da je bil protest nasilen. Ni bil. Nasilna je bila samo in zgolj policija.Sprehod po mestu ni nasilje. Nasilje je streljanje solzivca v mimoidoče in otroke.

      7 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        06.10.2021 ob 10:01 kilonja gost

        Evo debeili ( pa ne blati imena Freud ) vidiš enkrat ti je belorusija z vzgled zdaj pa spet pljuvaš po belorusiji, temu se reče bipolarna motnja pa saj to sta že z Magdičem dorekla. Seveda ja, metanje bakel na parlament, skrunitev parlamenta, pljuvanje poslancem v obraz, zmernajne drugače mislečih s fašisti, metanje granitnih kock...ojej...kdor pa otroke vozi na take proteste je pa dvakrat bolj bolan od povprečnega levega bolnika, PRIMERJAVA z afganistanskimi moškimi ki ilegalno prehajajo meje in kažejo otroke ko se pokažejo fotoreporterji, je zgolj naključna :) .

        7 6 Prijavi neprimerno vsebino
    31. gost
      06.10.2021 ob 9:50 gost gost

      Nasilje pač rodi še večje nasilje in to naš "veliki vodja, luč v svetlo prihodnost" zelo dobro ve in to izkorišča. Novinarji pa se naj zavedajo , da ko bo enkrat konec Covid norije, bodo morali polagati račune za svojo cenzuro in dvomim , da bodo upravičeni obdržati svoje službe na javni RTV. Cenzura in propaganda na javni RTV nima prostora. Vsaj ne v normalnih demokracijah.

      10 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        06.10.2021 ob 10:02 kilonja gost

        On plačuje Zlatkota i Stevanovića da protestirata protiv njega a on jih mlati onda i za dobre pare, kaj ne majmuni levi ? če vi niste za na psihiatrijo, no, saj veste da ste .

        8 5 Prijavi neprimerno vsebino
    32. gost
      06.10.2021 ob 9:57 gost

      Ali je to Slovenija, za katero smo se borili leta 1991. Na žalost nismo postali druga Švica, postali pa smo drugi Belfast ali Bejrut. Problem s takšnim načinom vladanja in uničevanja države bo nastal, ko ne bo kaj dati v lonec. Samo takrat bo za mnoge prepozno. Tudi Nemci so podpirali ali vsaj molčali ob divjanju nacistov proti Židom. Sicer pa je Janša samo Gauleiter. Dejansko vladajo v EU globalne korporacije, kar je definicija fašizma. Tako je denar, ki ga izplačajo policistom v Ljubljani last globalnih korporacij. Bill Gates pač financira WHO in izdelovalce cepiv, ki jih naši plačanci vsiljujejo ljudstvu. Vsi so nas izdali in nas prodali kot živino.

      8 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        06.10.2021 ob 10:04 kilonja gost

        Bill Gates in Soros imata skupaj največjo tovarno za izdelovanje materiala za brise..SOROS politično in finančno podpira ANNO Fajon iz stranke SD zdaj si pa seštejetje koliko je 1 + 1 .

        5 6 Prijavi neprimerno vsebino
    33. gost
      06.10.2021 ob 10:12 gost

      Demokracija je mrtva črka na papirju od marca lani! In to, žal, velja za cel svet, z zelo, redkimi izjemami!

      9 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    34. gost
      06.10.2021 ob 10:26 gost

      Ja, enkrat bo res konec in to takrat ko se bo dvignila ta tiha večina , ki samo dela in ustvarja ter se trudi za boljše življenje , da se lahko teh par čefurčkov in priviligirancev rdeče zvezde že mesece in mesece preserava in naklada nekaj o diktaturi , ter širi laži po svetu , takrat bo konec , takrat bo konec tudi za teh par pijančkov in klošarjev na domačih portalih , ter yugonostalgikov katerim Slovenija ni bila nikoli intimna opcija , in teh tri tisoč ljudi res ne predstavlja Slovenije .

      12 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        06.10.2021 ob 10:31 gost

        Vi hlapci Janševi nimate jajc, da bi ženi kaj povedali, kaj šele, da bi v Ljubljani protestirali. Sami še v Ljubljano ne bi znali priti. Hlapec radi i šuti.

        7 12 Prijavi neprimerno vsebino
    35. gost
      06.10.2021 ob 10:29 gost

      pustite te bedne proteste, ki ti niso, ukvarjate se npr. z Brdom in uspehom Slovenije pod vodstvom Janše, o tem pa nič ne pišete!!? Kak bi to srečanje zgledalo, če bi bil PV ovi Šarec, vas vprašam? Bodimo vsaj malo realni!

      12 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    36. gost
      06.10.2021 ob 10:39 gost

      Ja ka se pa tij gor prosiš, vej si se pa z enov plastičnov vrečkov pritepo tan z nekše vukojebine , yugović zaostali.

      4 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        06.10.2021 ob 10:50 gost

        Janševi verniki ne znate drugega kot žaliti ljudi, pač zelo nizki nivo človečnosti pri vas, da o intelektu ne govorim. Kar se tiče mene, sem za Prekmurje napravil več kot ti in cela tvoja rodbina 10 generacij skupaj.

        2 9 Prijavi neprimerno vsebino
    37. gost
      06.10.2021 ob 10:45 gost

      Kilonja in Janševi zaslepljenci in njegovi verniki, če ne vidite ( kljub odločitvam Ustavnega in drugih sodišč v državi ter opominom iz EU ),, da Janša in njegova vlada delajo proti Ustavi, zakonom, evropskim konvencijam, ste res v totalni temi. Zagovarjati tako početje je pa kriminal. Vladati z odloki po twiterju mimo odločitev parlamenta, ignporirati vse demokratične ustanove v državi, sprejemati odloke v nasprotju z Ustavo, zakoni, evropskimi pravili in konvencijami, lahko počne samo umsko bolan človek. Ubogi tisti, ki sledite takemu bolniku.

      3 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        06.10.2021 ob 13:13 kilonja gost

        Dokler je ustavnos odišče izrazito politično rdeče obarvano, 80 %, je brezveze sploh debatirati o ustavnosti odločb , ker se ve da bo vsako ustavno sodišče zavrnilo, ja rekel ata Kučan kako je treba...

        4 1 Prijavi neprimerno vsebino
    38. gost
      06.10.2021 ob 10:46 gost

      Rezati z pendreki kak bike to gamad protestniško, tak ka bi krv scali, da jim jebem mater čefursko pa levičarsko z Fajonko, šarcem pa Mesecom na čelu.

      8 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        06.10.2021 ob 10:54 gost

        Da te ne bi slučajno kak čefur, kot ti imenuješ ljudi, ki so pametnejši od tebe, v roke dobo in ti dal po smrdečem gobcu.

        4 9 Prijavi neprimerno vsebino
    39. gost
      06.10.2021 ob 10:47 gost

      Bolnik te je napravo.

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    40. gost
      06.10.2021 ob 11:11 gost

      Kako sposobni so Janševi ministri in nastavljeni direktorji se kaže v tem, da so deset tisočem ljudem napačno izačunali otroški dodatek, plačilo vrtca in druge pravice. V dobi računalništva!! Janez Cigler Kralj, Ivan Simič.

      6 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    41. gost
      06.10.2021 ob 11:17 gost

      Brez brige tvoja kul ful koalicija bo vse to popravila, ko pride na oblast. Zvišali bodo plače, otroške dodatke, pokojnine itd in zaživeli bomo kot v raju. Komaj čakam.

      7 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        06.10.2021 ob 11:23 gost

        S SVOJIM KOMENTARJEM SAMO DOKAZUJEŠ KAKO NOR SI. NE RAZUMEŠ, DA SO NAPAČNO, MIMO ZAKONA, PO DOMAČE IZRAČUNALI OTROŠKE DODATKE , PLAČILO VRTCA IN OSTALE PRAICE. NA STO TISOČE LJUDI JE ODVISNO OD TEH PRIHODKOV, TEBI JE PA TO HEC. VIŠJE PLAČE, POKOJNINE, SOCIALNE TRANSFERJE, .............. SO PA VEDNO DALI LJUDEM LEVIČARJI, DESNIČARJI NIKOLI.

        4 7 Prijavi neprimerno vsebino
    42. gost
      06.10.2021 ob 11:38 Pomurec_002 gost

      Ne vem kaj vam je ljudje. Ali ste res tako nerazgledani , da vas lahko kot ovce vodi Čordiš ali Stevanović? Pa kdo pri milem bogu po svetu protestira, da se ukinejo vsi zdravstveni ukrepi, da virusa ni, da ljudem vbrizgavajo čipe , pa alektrode?? Še na transparentih imajo načrte , da se ljudje spremenijo v internetne ljudi. Pa to moreš bit res mal čez les, da ne napišem kaj drugega ker nočem biti žaljiv. Razumem, da se ne cepijo, sam za to pač nosijo določeno odgovornost, treba se pač testirat, da virusa ne širiš naokrog. Celotna EU ima dost strožje ukrepe, Avstrija napr. če si več kot 15 min v lokalu, se moraš registrirat čeravno si cepljen in imaš PCT pogoj. Pa nobene zdrahe, pa protestov pa kratenju človekovih pravic. Samo SLo ima težave , FDV in ljudje ki so plačani iz proračuna, ker se jim začne gledat pod prste in ke ni na oblasti njim všečna politična opcija. Ampak imeli smo volitve , vemo kako se je končalo ko je komedijant Šarec in druščina obupala , se skregala in razpadla. Torej kdo daje pravico tem Ljubljančanom, da v imenu prebivalcev SLO zahtevajo odstop legalno izvoljenih predstavnikov? Oblast se zamenjuje v parlamentu, tako da na demokratičen način izvoljene stranke , zberejo 46 glasov in se odstavi vlado. Zadeva popolnoma enostavna. Maja bodo volitve in ljudje bodo rekli, če so res tako slabo preživeli to krizo, hecno nihče ni šel na ulice ko so dobili covid dodatke v javni upravi,zdravstvu. Bonov nihče ni vrno , ker protestira proti ukrepom, večina jih bo izkoristila. In on ko je trdil, da virusa ni, dobil pa covid dodatek, sam si ga izplačal kot ravnatelj OŠ in ljudje so mu še skandirali da dela ok, da bo zarazil njihove otroke. Kam je šla naša družba objektivnost in morala ljudi jasno kaže tale protest. Kdo tem ljudem daje pravico, da na obvoznicah ustavljejo avte ki peljejo v druge konce SLO, ki so ravnotako davkoplačevalci ?? In potem vprašanja zakaj vodni top in solzilec?? Prijaviti treba shod (kot vsako vaško veselico), navesti mesto shoda in lahko urlajo cele dneve, ne bo jih nihče preganjal. Da pa blokirajo tujo delegacijo z spremstvom pa je že mal čez rob dobrega okusa. Če to naredijo bilo kje v EU, nebi samo bil vodni top, verjemite poln zapor bi bil in bolnišnice tudi, ker vse ima svojo mejo. Sedaj da pa se PCT pogoj izkorišča za politične nemane pa je prešlo vse meje.

      10 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        06.10.2021 ob 11:54 gost

        Res si ti prava Janševa ovca. Po celi Evropi so protesti, samo tvoja pamet to ne ve, Janševe televizije pa tega ne smejo kazati. Malo se pouči o državah, ki nimaj nobenih ukrepov proti kovidu, o državah, ki imajo mile ukrepe in ljudje živijo svobodno, .............. Predvsem pa - ne širi Janpevih norosti po mediju. Leta 1988 ko so bili protesti na Roški v Ljubljani za izpustitev Janše iz zapora, ni bil protest najavljen, prijavljen in miličniki takrat niso uporabljali vodnega topa, solzilca, konjev, psov proti protestnikom, niso protestnikov streljali z gumijastimi naboji kot se je tu dogajalo. Ne piši več laži.

        7 4 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        06.10.2021 ob 13:02 Pomurec_002 gost

        gost 1. Nisem nobena JJ ovca, politično povsem neopredeljen. 2. TV sprejemnik ima daljinca, svobodno preklopi kater program te moti, jaz naših skoraj več ne gledam , ne SLO,NE POP TV niti 24 Nova ali kaj že je 3.Kaj mešate 1988 pa neko zgodovino iz druge države sem zraven,nima povsem nobene paralele. 4. Države ki nimajo ukrepov so: Danska,Švedska ,Finska .. In zakaj nimajo? Precepljenost je čez 80 % v SLO pa niti 45 % 5. Torej Avstrija,Nemčija,Francija,Italija,Hrvaška,Madžarska .. itd.. Navedi eno EU državo ki ima milejši ukrep od naših In zakaj takoj pokažete nestrpnost in opredelite ljudi z nekimi političnimi forami, če se ne strinja z vašo propagando in norostmi ki se dogajajo v LJ ? Bo Luka zrihtal tole (ima 0 dni delovne dobe izven parlameta), ko bodo volitve pa naj vse ukine, samo ne vem kam boš potem k zdravniku hodo. Zanikat Bergam v Italiji, da ni vzrok tisoče umrlih zaradi covida je nesmisel in bedarija enako kot zanikaš miljone ubitih od Stalina itd... Skratka na račun bolezni iskat neke pravice je bedasto, mene tudi motijo omejitve, pa če je rešitev 1 sek da pokažem potrdilo in si dam masko , ali res s tem meni kdo kaj krši. Te kam ne spustijo slučajno? Imaš omejitve kake? Če bi imel potem tu nebi neumnosti klato pa podpiral nasilje protesnikov. Če sem jaz policist in nekdo kamen vrže bi na kratko piskal.

        4 6 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        06.10.2021 ob 13:33 gost

        Pomurec 002, kolikor je meni poznano obstajamo Prekmurci, Prleki, Štajerci. Ti si pa nekaj vmes, da si Pomurec ali kako? O stanju v Evropi in po svetu pa nimaš pojma, ker pišeš same laži, ki jih lahko vidiš samo na Janševih televizijah in njegovih portalih. Švedska ni imela lani niti enega cepljenega, pa so živeli svobodno brez zapiranj, mask, policijske ure, zapiranj ljudi v občine, ................ Tista precepljenos Švedske prek 80 % je pa velika laž, ki jo je Logarjeva izreklapo televiziji. Madžarska in Hrvaška imata nižjo precepljenost kot mi, pa nimata PCT pogoja oziroma Hrvaška od 4. oktobra samo za določene poklice, mi pa že dalj časa za vse prebivalce starejše od 15 let. Opaziš veliko razliko? Samo 6 držav zraven Slovenije ima v Evropi PCT pogoj. In tam je ta pogoj sprejel PARLAMENT Z ZAKONOM, pri nas pa Janša z odlokom na twiterju. Opaziš velikansko razliko. Hrvaška in Madžarska imata veliko milejše ukrepe od naših, da Švedske in ostalih držav ne omenjam. V Texasu so že 10. marca ukinili vse ukrepe proti Koroni. Kitajska, Belorusija. Dečko nimaš pojma. Proteste iz leta 1988 in včeraj je pa še kako potrebno primerjati, ker gre za istega človeka, ki je bil takrat v zaporu in ga je ljudstvo s protestom rešilo zapora. Danes je pa ta človek na oblasti in je nad svoje ljudstvo, ki je mirno protestiralo naščuval policijo in celo zapovedal, da morajo kaznovati te ljudi, ki si upajjo protestirati. In takšen pokvarjen človek si upa lagati kakšna diktatura je bila v Jugoslaviji in kakšna svoboda je v jegovi " demokraciji ". Leta 1988 miličniki niso posredovali, pustili so ljudi protestirati, včeraj smo videli kaj so delali policisti. Še to: brez PCT pogoja e moreš praktično nikamor, ne v cerkev, ne k zdravniku, ne v gostilno, na tekmo, .............. mladi ne morejo v šolo, študirat. in, ker mladi, sploh študenti, nimajo denarja za testiranje na 48 ur, je to prisila v cepljenje,zaradi katerega je po nepotrebnem umrla 20 letna ženska. Pa naši Janševi nastavljenci so mlade in otroke cepili s cepivi, ki so v EVropi prepovedana za mlade in otroke. ALI SI VELIKA jANŠEVA OVCA ALI PA PREKLETO NEUMEN ČLOVEK. A, ker zagovarjaš Janšo, vem, da si njegov.

        7 3 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        06.10.2021 ob 14:50 Pomurec_002 gost

        Gost: Ne bom se spuščal na tvoj nivo žaljenja in opredeljevanja kdo je neumen in čigav je kdo. Inteligenca se da izmerit in se s tabo upam vedno soočit, ker fakultete jaz nisem kupil kot nekateri kvazi mag. po Prištini,Zagreb. itd... Jaz ne zagovarjam JJ ali kogarkoli drugega, zagovarjam pa boj proti bolezni. In sedaj trditi, da covida ni - je neumnost. In zakaj je Švedska sploh uvedla ukrepe če so prej bili vse odprti?? Zakaj so se tam ljudje cepili, če se da vse normalno živeti? Torej nebi uvedli ceplenja, po tej tvoji razlagi. Sam kaj ko so hitro ugotovili, da je odstotek obolelih zrasel , tudi smrti in so najprej odprto družbo hitro zamenjali z družbo z okrepi in priporočili. In sedaj je vseeno če je sprejet zakon, odlok ,priporočilo , sploh nima veze, kako ga imenuješ, ker pri nas bi zakon blokirali, pa se prerekali, ljudje pa napolnili bolnišnice. In sedaj levo opcijo boli, ker so imeli vlado in se skregali , rep med noge pred krizo, da je nekdo drug sposoben vladati do konca mandata. Sedaj govoriti da vlada nelegitimna je bedarija, legitimna je do trenutka ko se v parlamentu zbere 46 glasov in se je odstavi. Sedaj jokat zakaj je Šarec in kampanija odstopil je brezveze. Pa ne vem kaj vse matra ta TWIT JJ, pa ne glejte ga, saj nihče nikogar ne sili, da spremljate twit nekoga, ki se ne strinjate z njim. Res mi to ni jasno. Pa te twite nakladajo Šarci,pa Mesci itd.. novinarji, pa za milega boga saj ga ni treba spremljat in z tega dramo delat. Torej le ni ta bolezen tako nedolžna kot ti meni tu razlagaš. In vedno vlečeš nekaj ven kaj tebi odgovarja, pa naj si sds,levica ,sd ali kateri od neštetih bedarij, če verjameš samo propagandi SLO TV in POP TV kot objektivni, ne znaš pa realno ocenit in prisluhnit kontra novicam si pač pomilovanja vreden. Vedno moramo prisluhniti kao resnici in kao neresnici in pametni si potem ustvari svoje mnenje in nekje lastno resnico. Sicer ne vem kaj imajo sedaj PCT pogoji in borba proti bolezni veze ,da smo takrat Janšo ,Tavčarja in Zavrla reševali, ti jih verjetno nisi, ker si takrat v plenicah bil Res bi rad videl kao vašo vlado kaj bi naredili z ukrepi. Šarec se je zbal in odstopil na začetku krize, Fajonova kao kontra ukrepom se v Bruslju še strožje drži vseh pravil, saj od tam na njen žiro kapne nekaj tisočakov, tu pa po SLO neumnosti klati in ljudi hujska. Sedaj od vsega če je Mesec nov predsednik vlade nam Bog pomagaj, če SLO res samo to premore. Uvedimo marksisem, pa podržavimo vse premoženje , Lukec pa bo postal tovariš. Sedaj če se z levo opcijo ne strinjam sem torej Janšist po tvojem , če to misliš si res omejen z razmišlanjem. Saj ovce so inteligentne živali, ne jih podcenjevat, tudi prašički so za razliko enih kao revolucionarjih z enoumnim prepričanjem. Daj bedaku moč pa bo hitro anarhija v družbi in to se vedno pokaže. Torej ljudje kot sem že 100 reko. Volitve so pred vrati maja če se ne motim prihodnje leto. takrat se karte preštejejo in na oblast pride tisti ki bo dobil največ glasov. Srčno upam , da se najde kak gospodarstvenik, da se znebimo te navlake SDS,SD,LMŠ,in kaj še vsega , da zaveje nov veter, ker SD,Desus,Bratovškova in ne vem še kateri so vladali skoraj 20 let. Zavozili so banke,zdravstvo , itd.. In sedaj nekga krivit da so dolge čakalne vrste,da ni urejeno oskrba za starejše po 12 mesecih vladanja nekoga drugega je neresno in bolano. Kaj so počeli 20 let vladavine ?? Treba prevetrit družbo, vse stare garniture 3 generacije odstranit z politike in oblasit, od sodnikov, policije,zdravstva itd... To so naredili Slovaki,Čehi,Madžari, po osvoboditvi od komunizma - izvedli so lustracijo in imajo sedaj mir in ne pogrevajo stvari , ki so nezanimive za prihodnost. Ljudi pumpat z leti 45 in 1988 itd... je neumno , pisat fašizem na transparetne še večja, saj polovica sploh ne ve kaj beseda fašizem pomeni in tako z lahkoto jo izgovarjajo.

        2 1 Prijavi neprimerno vsebino
    43. gost
      06.10.2021 ob 11:51 gost

      Saj pa to pravim, da je naša policija enostavno preblaga, da sem jaz komandir bi uporabili metode madžarske in ruske policije, zelo grobo in z vso silo nad protestnike, niti pomislili več nebi na protest, ko bi dobili poštene batine. Rusko in madžarsko policijo si naj vzamejo za vzor. Sicer pa kmalu pride na oblast Kul ful koalicija, ki nas bo rešila vsega hudega. Kmalu bomo zaživeli kot v raju in Slovenija bo postala pravljična dežela, ki jo bodo preplavila razna afriška in arabska plemena, ki jih vabi Fajonka in Mesec, šele takrat bomo zaživeli mirno življenje, saj so ta afriško-arabska plemena izredno kulturna in miroljubna po celi evropi.

      6 11 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        06.10.2021 ob 11:57 gost

        Ti nisi nič drugega in nikoli ne boš nič drugega kot zabiti Janšev vernik. Za vse kaj drugega si nesposoben.

        8 4 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        06.10.2021 ob 12:01 gost gost

        tij si prizadeti. Protesti so bili mirni, zakaj bi nekoga po nepotrebnem pretepal, samo za to ker se bori za svoje pravice? Včeraj so pol ljubljane pošpricali s solzicem, se ne zavedajo da se zunaj nahajajo tudi ostali ljudje, otroci, penzionisti itd. ki niso del protestov, ampak ker sta Hojsek in Janzek rekla naj bo policija bolj agresivna, so ti to upoštevali. Še sreča da ju bomo k večjemu le še leto trpeli na oblasti če ne bo seveda prej predčasnih volitev.

        6 7 Prijavi neprimerno vsebino
    44. gost
      06.10.2021 ob 12:03 gost

      Hi,hi,hi kulibani bodo prišli , par burkežev in nesposobnežev, bruh.

      2 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    45. gost
      06.10.2021 ob 12:33 gost

      Vse tiste neumneže in zaslepljence, ki zagovarjate to policijsko nasilje in uživate v tem, da so policisti pretepali ljudi, jih škropili z vodo in solzilcem, streljali z gumijatimi naboji, opozarjam, da je karma prasica. Ko se boste nekoč tudi vi znašli na mestu, kjer vas bodo policisti brez pravega vzroka prebutali in kaznovali, boste mogoče prišli k pameti in spoštovali te ljudi, ki se borijo za svoje in tudi za vaše pravice, za svojo in tudi vašo svobodo. Trenutno ste preveč zaslepljeni in neumni, da bi to razumeli. Kot Nemci, ki niso razumeli dogajanj in Hitlerja pred drugo svetovno vojno. Zaradi takih zaslepljenih ljudi se zgodovina vedno ponavlja v takšni ali drugačni obliki. Naši predniki so se stoletja borili za človekove, delavske in druge pravice, vi bi se jim pa v trenutku odpovedali zato, ker je na oblasti vaš človek in vam jih on jemlje. Vsaj malo se zamislite kaj počnete.

      7 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    46. gost
      06.10.2021 ob 12:41 gost

      Najbolj si pa slep ti Df, ki podpiraš take odpadnike kot sta stefanovič, in Čordič z podporo levice in sdja.

      3 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        06.10.2021 ob 13:02 gost

        Vprašaj tiste ljudi, ki tam stanujejo, ki so po opravkih šli mimo, od starih upokojencev do mladih,tudi otrok, ko so zaradi pretirane sile policje morali vdihavati solzilec, bili poškopljeni z vodo in bodo verjetno zboleli ( dva sta že iskala nujno medicinsko pomoč ) kako so veseli te policijske represije. Če si ti neumen, ne misli, da je neumna cela Slovenija. S kakšno pravico ti Čordiča, ki je mož, oče, samostojni podjetnik, se trudi za svobodo vseh in enakost vseh, odpadnik? Zato, ker ni Janšev in ne misli tako kot ti? Ne verjemi vsaki laži, ki jo vidiš na Novi24TV.

        5 4 Prijavi neprimerno vsebino
    47. gost
      06.10.2021 ob 13:21 kilonja gost

      ko so zaradi pretirane sile policje morali vdihavati solzilec, ...budalo manipulantsko,če bi bili protesti kulturni ne bilo nobenega solzivca, tako pa se lahko starčki za solzivec in otroci zahvalijo vašim nekulturnim histeričnim izpadom in GROŽNJAM na ulici . Jaz ne bi na vas šibal solzilca, ampak gnojnico, na pune, kmeti se tak utapljajo v dreku pa nimajo kam z gnojnico.

      3 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        06.10.2021 ob 13:46 gost

        AJA, ZOPET KRIV NEKDO DRUGI, SAMO NE JANŠA IN HOJS, KI STA TO NAČRTOVALA. SE LAHKO ŠE BOLJ JANŠI V RIT POTEGNEŠ?

        5 3 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        06.10.2021 ob 14:59 kilonja gost

        Janša in Hojs sta načrtovala nasilne proteste potem sta pa še pretepala svoje nastavljence ? Debeli, heroin je za tebe rešitev, resno.

        1 2 Prijavi neprimerno vsebino
    48. gost
      06.10.2021 ob 13:22 kilonja gost

      Pa če bi bil jaz Janša bi Orbana lepo prosil če bi kdaj za proteste posodil kakšnih 300 huliganov od Ferencvaroša da bi ta antifa in ostalo čefursko in jugonostalgično golazen s protestov razmontirala na prafaktorje.

      3 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        06.10.2021 ob 13:39 gost

        Po tvojih komentarjih se vidi, da nisi normalen človek. Bolan si od neumnosti, sovraštva, pokvarjenosti, ............. A ZAPOMNI SI, DA ZA VSAKO RIT RASTE ŠIBA - TUDI ZA TVOJO. Pride dan, ko boš pokvarjenec, naletel na pravega. Mislim, da se ta dan hitro bliža.

        4 3 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        06.10.2021 ob 15:01 kilonja gost

        Debeli debeli, se ti zavedaš da groziš javno, četudi anonimno ( čeprav vemo kdo si ) ? tvoj zamegljeni um ti je še šibkejša točke od tvojega IQ . Koga boš ti tepel siromaček ? Še riti si ne veš obrisat, jezen si sam na sebe, od jutra do večera. Povej nam raje svojo zgodbo kaj se ti je zgodilo v življenju, lahko jo tudi jaz serviram med vrsticami.

        1 3 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        06.10.2021 ob 15:19 gost

        Če misliš, da ti grozim, me prijavi in bo sodišče odločilo. Nikjer nisem zapisal, da te bom tepel. Boš pa nekoč naletel na takšnega, ki te bo redno pretepel, ne samo tepel. To je pa dejstvo, ne grožnja.

        1 2 Prijavi neprimerno vsebino
    49. gost
      06.10.2021 ob 13:30 gost

      DF ,tij pa si tele redno, pa te idi danes pa protestiraj tam z svojimi , samo ti si pičkica , edino ka obvladaš je , da pišeš neumnosti in laži pod desetimi nicki , zdaj pa odjebi.

      2 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        06.10.2021 ob 13:50 gost

        Nisem jaz kilonja. Kaj, če sem pa včeraj bil tam? In semv živo gledal kaj so počeli policisti po navodilih nadrejenih? Kaj misliš, da sta Janša in Hojs zaradi Heca nastavila svoj kader na vrh policije?

        5 2 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        06.10.2021 ob 13:53 gost

        Malo si pohglej po slikah v medijih kaj so počeli policisti. V DEMOKRATIČNI državi, kjer je v Ustavi zapisana pravica do protestov. Ja , no Janša in Hojs sta po tvojem nad Ustavo ali kako.

        5 4 Prijavi neprimerno vsebino
    50. gost
      06.10.2021 ob 13:57 kilonja gost

      V DEMOKRATIČNI državi, kjer je v Ustavi zapisana pravica do protestov. pravica do NENASILNIH protestov...mi pa iz tedna v teden gledamo požiganje, metanje granitnih kock v policaje, pljuvanje v poslance, fizične napade na novinarje...do takšnih protestov, gamad leva, NIMATE pravice niti vi ki si lastite to našo državo .

      3 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        06.10.2021 ob 14:19 gost

        Nekaterim poslancem je potrebno pljuniti v obraz, ke niso ljudje. Čigavi so rumeni jopiči in tisti plačanci, ki na protestih delajo izgrede? Ker so pošteni ljubljanski policisti odstranili te plačance s protestov in jih začasno pridržali, jih je Janša zamenjal s svojimi. Cel si že Janševa rit, a se mu še globje vlečeš noter. Smrdiš pa že tako, da te več nobena ženska noče.

        6 1 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        06.10.2021 ob 14:51 kilonja gost

        Aha, znova demokracija po vaše, če se vam zdi prav lahko pljuvate v obraz, ko pa pride položnica za kazen je pa to fašizem. Bolni ste , vi mislite da lahko delate kar vam paše in da je to zakon, ne, družba ne funkcionira tako. verjetnos o čefurski Dragonsi plačanci od Janše, bravo, zato sploh na tekme protestno ne hodijo zaradi PCT pogojev. Kaj ti res verjameš v te pravljice ? Rumeni jopiči pa niso niti enega incidenta naredili do sedaj, le policija ga je, ki jim je kratila pravico do protesta.

        1 4 Prijavi neprimerno vsebino
    51. gost
      06.10.2021 ob 14:24 Busybee gost

      Df kilonja te zopet šola kak malo deco. Srmaček boš prišel do sape? Zmanjkuje ti tvoje retorike.

      2 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    52. gost
      06.10.2021 ob 14:29 gost

      To niso policaji keri so včeraj delali rid v Ljubljani. To so preoblečeni pijani blekati vardisti kere sta,,,,, januš grozni,,,, pittbul hojs,,,, filtrirala med policijo. Ker SS si samo upajo tepsti svoje so državljane za gajbu pijve pa eden senvič.

      6 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        06.10.2021 ob 14:53 kilonja gost

        ...ne ne, to so robokopi je rekla vaša anticepilna Saša, hehehe, je rekla da je vprašanje kdo je oblečen v robokope ? Verjetno nezemljani Janševi :) . Troho pa so tako ugrabili že vesoljci zato ga nikjer več ni .

        1 4 Prijavi neprimerno vsebino
    53. gost
      06.10.2021 ob 14:33 gost

      Df se smili sam sebi. Se vedno sem preprican, da je clan sdsa in najvecji Jansevec v Pomurju. Brez propagande, ki jo siri o Jansi in sds bi ze zdavnaj poginil pa zasmrdel v svoji kamrici.

      1 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        06.10.2021 ob 14:54 kilonja gost

        Vse kaže na to, namerno neti sovraštvo zoper Janšo da bi se Janša ljudem zasmilil in bi ga šli potem volit na naslednjih volitvah in da ne bi volili bedakov za kakšnega se izdaja DF :) .

        1 4 Prijavi neprimerno vsebino
    54. gost
      06.10.2021 ob 15:17 gost

      Zapomnite te si dragi narod. Nihce ni vecji Jansist od debelega prizadetega majmuna. Je placan od sds, da jim vsak dan dela reklamo. Sds in Jansa prezivljata Dfja.

      2 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    55. gost
      07.10.2021 ob 11:01 Metulj gost

      In? Tudi če? Ljudje ne gremo na ulico zaradi tega ali onega,pa naj mu bo ime Stevanović,Janša,Hojs ali Ibrahimović...ljudje ne potrebujemo voditeljev,pastirjev...potrebujemo vlado ki bo sodelovala direktno z narodom,ki bo z narodom komunicirala,ki mu bo dala priložnost se aktivno vključit v odločitve. Jasno je,da ne moreš vsakemu posamezniku ugodit željam in potrebam ki jih ima,vendar svoboda odločanja in gibanja bi pa vseeno morala bit tista edina in prava izhodiščna točka na kateri graditi skupno prihodnost. In kako naj to storimo če se bomo igrali doktorje s kavča,nasilne in podkupljene pristojne organe,če se bomo pustili teptat in se pustili delit? In nima nobene veze,če se kličeš Zlatko,Zoran ali Janez,nima veze če se tvoj priimek konča na mehki "ć" ali katerokoli drugo črko. Nehajte širit rasizem in gnev,ker nihče od nas ni nič boljši od tistih ki nas zatirajo,če se spravimo prijatelj na prijatelja,znanec na znanca,sosed na soseda itd.

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    56. gost
      01.02.2022 ob 14:44 Sexy gost

      Zmenki zaradi seksa v vašem mestu - 𝐖𝐖𝐖.𝐌𝐘𝟐𝟏.𝐅𝐔𝐍

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.