https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

GLOBALNO

VIDEO: Protestniki ponovno na ulicah

13.10.2021 ob 16:45  

Na Trgu republike v Ljubljani se je znova začel shod nasprotnikov ukrepom za preprečevanje širjenja koronavirusa, ki so po tretji uri krenili po ulicah Ljubljane. Slišati je žvižge in skandiranje.

Protestniki so po treji uri zborovanja na Trgu republike krenili po središču mesta, slišati je žvižge in skandiranje. Policija je zaprla dostop na Slovensko cesto. Policistom je na pomoč prispelo oklepno vozilo.

Policija je že pred protesti, morebitne udeležence pozvala, naj pravico do javnega zborovanja in izražanja svojih stališč uveljavljajo mirno in strpno, predvsem pa, naj upoštevajo navodila in ukaze policistov. Shod tudi tokrat ni prijavljen.

Napetost med protestniki narašča. Policija dostop do Celovške ceste omejuje z dvema kordonoma pripadnikov posebnih policijskih enot.  

Policija množico poziva, naj se razide, in sporoča, da je shod razpuščen. Manjše skupine protestnikov so pričele odhajati, odkar se je na križišče pripeljal vodni top. Policija obvešča množico o razhodu tudi s policijskega helikopterja. 

Protest se je ob 19. uri pravzaprav končal, vztraja le še nekaj protestnikov. Policisti so pridržali več oseb. 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      13.10.2021 ob 17:54 gost

      DELAT JE NATIRATI ZIDARIJO CESTE PUCAT NESNAGA DELAVEC NEMA ČASA SE SPREHAJATI JE ZMATRAN ALI PA DOMA DELE DELA NA NJIVI ITD ČEFURI NA DELU POŠPRICATI TAKOJ

      18 12 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        13.10.2021 ob 20:38 kilonja gost

        Ti protesti zelo spominjajo na zrežirane proteste v ZDA ki smo jim bili priča predlani, ko so rušili Trumpa demokrati . Slovenska levica pa je hlapec politike ameriških DEMONkratov, tako da se gre za isti pristop. Ste opazili da od kar je BIden na oblasti v ZDA še noben beli policist ni ubil črnca,hehe, my ass. Namen je bil dosežen z rasističnim divjanjem črncev, pri nas se dogaja zelo podobno politično gibanje na cestah, naivne ovce, samo da levičarji pač izkoriščajo kovid za propagando in ne umetno ustvarjen hiperkritizijski rasizem kot se je dogajalo v ZDA.

        12 4 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        14.10.2021 ob 10:22 gost

        Za takšne, ki pri rojstvu niste dobili pameti, ostane samo hlapčevsko delo za miloščino. Verjetno si ponosen, da si hlapec.

        0 1 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      13.10.2021 ob 18:21 gost

      Par tisoč osebkov ne sme krojit usode narodu in državi. Ma saj se ve kdo so in po naročilu koga to delajo. Eni in isti, v ponedeljek, v torek, v sredo, v četrtek, v petek ....ki očitno nimajo drugega dela in skrbi in so plačani za sejati zdraho. A si to zaslužimo? Ne!!!!

      19 11 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      13.10.2021 ob 18:45 gost

      ZASLUŽIMO SI TO, KER NAS JE VELIKI KOMUNIST JANEZ JANŠA ZADOLŽIL ZA 50 MILIJARD----------------JE TO NORMALNO? SRAMOTA, SRAMOTA.

      11 17 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      13.10.2021 ob 18:46 gost

      Spet bo zastonj tuširanje Head&Shoulders , mogoče oz.dobro bi pa bilo vključiti tudi kakšno masažo lasišča s pendrekom.

      15 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      13.10.2021 ob 19:31 gost

      KOMENTATOR OB 18.48 SI DEBIL,IDIOT,SMRDLJIVEC, KI NIMA POJMA A VEDNO KOMENTIRA KAKO JE TA VLADA Z IDIOTOM JANŠO NA ČELU---------------KOMUNIST Z ŠOLO V KUMROVCU.

      8 10 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      13.10.2021 ob 19:49 gost

      Bravo protestniki zgrabite gnoja debilnoga vladnega,,,, januša groznuga,,,, pa znijm u vražjo mater. Nekam kjer ni ključa za odklepanje. Kajti zdaj ga bo spet preiskovala evropska preiskovalna komisija na vseh področjih v Sloveniji.

      10 14 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      13.10.2021 ob 19:50 gost

      TI SI RITOLIZEC JANŠEV, KI SO MU ŠTETI DNEVI PREDSEDOVANJA --------------NAJVEČJEGA DEBILA, IDIOTA VELIKEGA KOMUNISTA JANEZA JANŠO. SDS POMENI SRAMOTA DRŽAVE SLOVENIJE. TO JE RESNICA---------------IDIOT.

      8 11 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      13.10.2021 ob 19:51 gost

      Gnoj na gnoj in z njim niti njive ne gojiti ker bo samo plevel rasel. To je eden in edini maršal tvita bolnik debilni.

      8 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      13.10.2021 ob 19:56 gost

      DeSUS več nebo podpiral vlade ker so zdaj ko jih je vrag vzel zaradi,,,, januša groznuga,,, ker so ga podpirali in mu rit lizali,,, halo,,, padla podpora. Spet sta dve stranki propadli zaradi lizanja riti,,,,januši groznumi,,,, DeSUS, smc, nis pa je blizu temu da propade.

      6 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      13.10.2021 ob 22:43 lendavčan gost

      Zakaj se imate za neke"levuharce in desnuharce" čista beda brez veze se napihujete kot budale,rajši grem na volitve kot protestirat tam se največ doseže.

      8 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      01.02.2022 ob 15:08 Sexy gost

      Zmenki zaradi seksa v vašem mestu - 𝐖𝐖𝐖.𝐌𝐘𝟐𝟏.𝐅𝐔𝐍

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.