https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Minister Vrtovec obiskal občine na Goričkem

23.10.2021 ob 14:00  

Minister za infrastrukturo Jernej Vrtovec se je v petek, 22. oktobra 2021, mudil na Goričkem. Obiskal je več občin, v občini Hodoš je z županom Ludvikom Orbanom tudi podpisal pismo o nameri o ureditvi povezovalne ceste Hodoš - Szalafő med Slovenijo in sosednjo Madžarsko. Prav tako je še obiskal občino Kuzma in Šalovci.

Jernej Vrtovec, minister za infrastrukturo je obiskal nekatere občine na Goričkem. V občini Kuzma je z županom Jožefom Škaličem spregovoril o stanju cestne infrastrukture v občini in drugih izzivih, s katerimi se soočajo. Obiskal je tudi občino Šalovci, kjer je z županom Iztokom Fartekom govoril o ureditvi ceste skozi Šalovce in obnovi vozišča na cesti Šalovci-Čepinci, ustavil pa se je tudi v obmejni občini Hodoš.

Minister Vrtovec je obiskal občino z najmanj prebivalci v Sloveniji, občino Hodoš. Z županom sta podpisala pismo o nameri ureditve ceste Hodoš - Szalafőm, ki povezuje Slovenijo s sosednjo državo, Madžarsko. 

Prvič v zgodovini samostojne Slovenije je minister za infrastrukturo obiskal občino Kuzma. Prav tako pa se minister mudil še v eni občini, občini Šalovci. Beseda je tekla o razvojnih priložnostih in infrastrukturnih projektih.

 

 FOTO: MZI

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      23.10.2021 ob 15:08 gost

      Predvolilno romanje. Haska od tega pa nobenega.

      17 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      23.10.2021 ob 15:45 gost

      Seveda ima samo korist ta debil keri pride na Goričko se naje napije in založi za domov. Potem pa adijo in ko vas jebe goričanci.

      17 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      23.10.2021 ob 18:33 gost

      Tak bi delali tvoji koštruni!!!!!! Tile gospodje pa imajo kulturo in razumevanje ter sočutje do sočloveka!!!!! Niso iz komunistične levojaje propagandne bande! Ljudje zapomnite si kaj je človek in kaj iztrebek!!!!!!!!!!!!!

      9 14 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      23.10.2021 ob 22:58 gost

      Ka pa Petrovski al capone ga je nej sprejo, ka bi malo proračun popravo

      9 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      23.10.2021 ob 23:35 gost

      15:45 ja tak je bilo za časa SOCIALIZMA in za časa LEVIH VLAD.

      4 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      24.10.2021 ob 10:24 gost

      Še hujše je sedaj. Kajti ko ti vladni minister Vizjak svetuje da naj tajkuni neplačajo davka smo u vražji materi Nej v Evropi.

      7 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.