https://www.minicom.si/pages/topics/minicom-d.o.o.-objavlja-prosto-delovno-mesto-serviserjake-racunalniske-opreme.php
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Ne spreglejte TOP služb tega tedna v Pomurju!

26.10.2021 ob 6:00  

Iščete zaposlitev ali morebiti niste zadovoljni s to, ki jo imate? Na spletni strani Zavoda za zaposlovanje smo za vas preverili tudi tokrat, kakšne so možnosti zaposlitve v Pomurju. V zadnjem tednu je objavljenih več kot 90 novih prostih delovnih mest, preverite jih, morda je katero ustrezno ravno za vas.

GIMNAZIJA MURSKA SOBOTA išče RAVNATELJA. Za to delovno mesto se zahteva visokošolska 2. stopnja izobrazbe oziroma visokošolska univerzitetna izobrazba. Potreben je vozniški izpit B kategorije. Drugi pogoji za zasedbo tega delovnega mesta so osnovno znanje angleškega in nemškega jezika, napredno znanje slovenskega jezika, osnovno računalniško znanje, opravljen strokovni izpit in ravnateljski izpit ter potrdilo o nekaznovanosti. Podrobnosti razpisa si lahko pogledate tukaj. Ponujajo zaposlitev za določen čas 60 mesecev. Urnik dela je gibljiv in nestalen. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti oziroma e-pošti do 29. oktobra 2021. 

POŠTA SLOVENIJE MURSKA SOBOTA išče VODJO IZMENE. Zahtevajo srednjo strokovno izobrazbo oziroma srednjo splošno izobrazbo ter 2 leti delovnih izkušenj. Potreben je vozniški izpit B kategorije. Drugi pogoji za zasedbo tega delovnega mesta so najmanj 2 leti delovnih izkušenj v poštnem prometu, potrdilo o nekaznovanosti in dobro znanje slovenskega jezika. Ponujajo zaposlitev za nedoločen čas, s 4-mesečnim poskusnim delom. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti oziroma po e-pošti do 30. oktobra 2021. Prav tako iščejo VODJO POŠTE IV. Za to delovno mesto se zahteva srednja strokovna izobrazba oziroma srednja splošna izobrazba ter 3 leta delovnih izkušenj. Potreben je vozniški izpit B kategorije. Drugi pogoji za zasedbo delovnega mesta so najmanj 3 leta delovnih izkušenj v poštnem prometu, potrdilo o nekaznovanosti in dobro znanje slovenskega jezika. Ponujajno zaposlitev za nedoločen čas, s 4-mesečnim poskusnim delom. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti oziroma po e-pošti do 30. oktobra 2021. 

ZDRAVSTVENI DOM GORNJA RADGONA išče INFORMATIKA VII/1. Zahtevajo visokošolsko 1. stopnjo izobrazbe oziroma visokošolsko strokovno izobrazbo ter 3 leta delovnih izkušenj. Potreben je vozniški izpit B kategorije. Drugi pogoji za zasedbo tega delovnega mesta so tekoče znanje slovenskega jezika, računalniško znanje na zahtevni ravni, še posebej delo s preglednicami, bazami podatkov in urejevalniki. Delo poteka v dopoldanskem času. Ponujajo zaposlitev za nedoločen čas, s 6-mesečnim poskusnim delom. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti oziroma po e-pošti do 30. oktobra 2021. 

HIŠA VZHAJAJOČEGA SONCA išče PROJEKTNEGA SODELAVCA. Za to delovno mesto se zahteva visokošolska 1. stopnja izobrazbe oziroma visokošolska strokovna izobrazba ter 1 leto delovnih izkušenj. Od kandidata se pričakuje organiziranje, izvajanje in koordiniranje projekta, predstavljanje zavoda, priprava poročil, urejanje spletne strani in drugo. Ponujajo zaposlitev za določen čas 1 mesec oziroma do 30. novembra 2021. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti do 27. oktobra 2021. 

OBČINA RADENCI išče VIŠJEGA SVETOVALCA ZA GOSPODARSKE JAVNE SLUŽBE. Zahtevajo visokošolsko 2. stopnjo izobrazbe oziroma visokošolsko univerzitetno izobrazbo ter 4 leta delovnih izkušenj. Potreben je vozniški izpit B kategorije. Podrobnosti razpisa si lahko pogledate tukaj. Delo poteka v dopoldanskem času. Ponujajo zaposlitev za nedoločen čas, s 6-mesečnim poskusnim delom. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti oziroma po e-pošti do 6. novembra 2021. 

Veliko prostih delovnih mest v Pomurju je razpisanih v turizmu, šolstvu in gradbeništvu. Več o prostih delovnih mestih zadnjega tedna si lahko bolj podrobno pogledate TUKAJ.

FOTO: Pixabay.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      26.10.2021 ob 8:14 gost

      Same specifične službe. Kje pa dobi službo delavec ki nima izobrazbe ima več kot 30 let delovne dobe. Pa bi še rat delal samo ga slovenski delodajalec ne vzeme ker je hrvaški bosanski srbski bolj donosen in manj stane delodajalca. In nega srat da slovenski delavec noče delati keri je na borzi.

      23 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      26.10.2021 ob 12:08 gost

      To kaj je zastonj ni nič in nikjer vredno. Edino tistim je pomagalo keri za velik denar pridejo na zavod predava in bluzit prosti čas.

      12 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      26.10.2021 ob 12:54 himham gost

      ahahahahahahahahaha, HIŠA VZHAJAJOČEGA SONCA, pa kaj še ne. ziher mešajo in prodajajo meglo ter jemljejo razpisni denar kar bi drugim za normalnejše projekte bolj prav prišel.

      9 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.