https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

FOTO: Ste si včerajšnjo zgodovinsko tekmo ogledali v Ljudskem vrtu?

26.11.2021  

V Ljudskem vrtu v Mariboru se je včeraj odvila tekma 5. kroha Konferenčne lige, kjer je Mura pred senzacionalno premagala Tottenham.

Nogometaši Mure so se danes poslovili od svojih navijačev v evropskem tekmovanju. Na začasnem evropskem domovanju v Mariboru so nastopili pred doslej največ privrženci in si priigrali zmago proti slovitemu Tottenhamu.

Povedli so že v 11. minuti, ko je Londončane presenetil Tomi Horvat. Težave gostov so se še povečale v 32. minuti, ko je po drugem rumenem kartonu z igrišča moral Ryan Sessegnon.

V drugem polčasu so gostje uspeli v 72. minuti srečanja izenačiti rezultat. Neodločnost domačih branilcev je izkoristil Kane. Ko je že kazalo, da bo Mura prišla do velike točke, pa je sledil fantastičen zaključek domačih. Globoko v sodnikovem dodatku je zadel Maroša.

Stadion Ljudski vrt, gledalcev: 5.500.

Strelci: 1:0 Horvat (11.), Maroša (94.); Kane (72.).

Rumeni kartoni: Gorenc, Kozar, Karamarko, Šturm, Maroša; Sessegnon, Alli.

Rdeči karton: Sessegnon (32.).

Mura: Obradović, Karničnik, Gorenc, Karamarko, Kous, Lorbek, Kozar (od 62. Ouro), Šturm (od 77. Lotrič), Horvat (od 87. K. Cipot), Pucko, Mulahusejnović (od 62. Maroša).

Tottenham: Gollini, Doherty (od 53. Moura), Tanganga, Rodon (od 53. Dier), Skipp, Ndombele (od 76. Höjbjerg), Sanchez, Sessegnon, Gil (od 53. Davies), Kane, Alli (od 53. Son).

Muraše naslednja tekma čaka to nedeljo, 28. novembra. Na Fazaneriji bodo gostili Maribor. Prekmursko štajerski derbi se bo pričel ob 20.15.

Več fotografij v spodnji galeriji….

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      26.11.2021 ob 18:12 gost2352465 gost

      gospod merica, vsaka van čast. eno prošnjo man. pred tekmo ko mašujete si dajte na zadnji maši pred murino tekmo njihov šal. za naš in murin blagoslov

      10 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      26.11.2021 ob 20:42 Max gost

      Luckybastard

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      26.11.2021 ob 21:52 L gost

      Od bg nega slik? Neso bili? Nindre nejsan zasledo

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.