https://www.minicom.si/pages/topics/minicom-d.o.o.-objavlja-prosto-delovno-mesto-serviserjake-racunalniske-opreme.php
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Ne zamudite top služb tega tedna

30.11.2021 ob 6:00  

Iščete zaposlitev ali morebiti niste zadovoljni s to, ki jo imate? Na spletni strani Zavoda za zaposlovanje smo za vas preverili tudi tokrat, kakšne so možnosti zaposlitve v Pomurju. V zadnjem tednu je objavljenih več kot 60 novih prostih delovnih mest, preverite jih, morda je katero ustrezno ravno za vas.

SPLOŠNA BOLNIŠNICA MURSKA SOBOTA išče POMOČNIKA DIREKTORJA ZA PODROČJE ZDRAVSTVENE NEGE. Zahtevajo visokošolsko 2. stopnjo izobrazbe oziroma visokošolsko univerzitetno izobrazbo, smer zdravstvena nega in babištvo ter 5 let delovnih izkušenj. Drugi pogoji za zasedbo tega delovnega mesta so znanje slovenskega jezika, osnovno računalniško znanje, sposobnost strokovnega in organizacijskega vodenja. K prijavi je potrebno priložiti program dela in vizijo razvoja zavoda na področju zdravstvene nege. Ponujajo zaposlitev za določen čas 48 mesecev. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti do 10. decembra 2021. 

SEGRAP LJUTOMER išče ENERGETSKEGA MENEDŽERJA. Za to delovno mesto se zahteva visokošolska 2. stopnja izobrazbe oziroma visokošolska univerzitetna izobrazba, smer elektrotehnika in energetika. Alternativna izobrazba je lahko tudi visokošolska 1. stopnja izobrazbe oziroma visokošolska strokovna izobrazba. Potreben je vozniški izpit B kategorije. Potrebno je znanje slovenskega jezika in zahtevno računalniško znanje za zasedbo tega delovnega mesta. Urnik dela je v dopoldanskem času. Ponujajo zaposlitev za nedoločen čas, s 3-mesečnim poskusnim delom. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti oziroma po e-pošti do 7. decembra 2021. 

RMB MODULARNA GRADNJA LENDAVA išče ARHITEKTA PRIPRAVNIKA. Zahtevajo visokošolsko 2. stopnjo izobrazbe oziroma visokošolsko univerzitetno izobrazbo ter 6 mesecev delovnih izkušenj. Potreben je vozniški izpit B kategorije. Drugi pogoji za zasedbo delovnega mesta so znanje nemškega jezika, osnovno računalniško znanje in napredno poznavanje Autocad ali Archicad programa. Urnik dela je v dopoldanskem času. Ponujajo zaposlitev za določen čas 12 mesecev. Kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti oziroma jo lahko oddajo preko spletne strani delodajalca do 5. decembra 2021.

ZDRAVSTVENI DOM MURSKA SOBOTA išče ZOBOZDRAVNIKA BREZ SPECIALIZACIJE Z LICENCO PPD3. Razpisana so tri prosta delovna mesta. Za to delovno mesto se zahteva visokošolska 2. stopnja izobrazbe oziroma visokošolska univerzitetna izobrazba, smer zobozdravstvo in 1 leto delovnih izkušenj. Potreben je vozniški izpit B kategorije. Drugi pogoji za zasedbo tega delovnega mesta so znanje slovenskega jezika, osnovno računalniško znanje, opravljen strokovni izpit za poklic doktorja dentalne medicine, veljavna licenca za samostojno opravljanje dela, poznavanje in spoštovanje pacientovih pravic, odgovoren odnos do dela in spoštovanje organizacijske kulture zavoda. Urnik dela je v dopoldanskem času. Ponujajo zaposlitev za nedoločen čas, s 3-mesečnim poskusnim delom. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti do 2. decembra 2021.

BIORESONANČNI CENTER MURSKA SOBOTA išče NEVROLOGA. Zahtevajo visokošolsko 2. stopnjo izobrazbe oziroma visokošolsko univerzitetno izobrazbo, smer medicina in 5 let delovnih izkušenj. Potreben je vozniški izpit B kategorije. Potrebna je zdravniška licenca. Ponujajo zaposlitev za določen čas 12 mesecev. Urnik dela je gibljiv. Kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti do 1. decembra 2021. Prav tako iščejo ZDRAVNIKA SPECIALISTA INTERNISTA ALI RADIOLOGA. Za to delovno mesto se zahteva visokošolska 2. stopnja izobrazbe oziroma visokošolska univerzitetna izobrazba, smer medicina ter 5 let delovnih izkušenj. Potreben je vozniški izpit B kategorije. Urnik dela je gibljiv. Ponujajo zaposlitev za določen čas 12 mesecev. Kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti do 1. decembra 2021. 

PARADAJZ LENDAVA išče PRODAJNEGA REFERENTA. Zahtevajo višješolsko izobrazbo oziroma višjo strokovno izobrazbo, smer prodaja ter 2 leti delovnih izkušenj. Potreben je vozniški izpit B kategorije. Drugi pogoji za zasedbo tega delovnega mesta so znanje angleškega in slovenskega jezika, zahtevno računalniško znanje, poznavanje prodajnih postopkov, trgovinske zakonodaje in obvladovanje kalkulacij cen, prednost je še dodatno znanje hrvaškega, nemškega ali madžarskega jezika.

Več o prostih delovnih mestih zadnjega tedna si lahko bolj podrobno pogledate TUKAJ.

FOTO: Pixabay

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      30.11.2021 ob 8:20 gost

      Same šolanje glavice se rabijo. Kaj pa za delavce z 30 let delavnih izkušenj pa malo ali nič sole. Brez bilo kakih denarnih sredstev. Taka delavna mesta pa dobijo čakovec in Varaždin. Slovenci se pa jebite.

      14 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        30.11.2021 ob 9:14 gost

        či pa eni naši delavci brez šol, seveda pa s sindikalnin znanjon podkovani, pa večina brez volje do dela, samo palamudili bi. Nišče jin nej povedo, ka je socializem ži zdavnaj crkno!

        7 12 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      30.11.2021 ob 10:01 gost

      Kaj bolnišnica Rakičan ne rabi medicinskih sester in zdravnikov. Njen direkror pred novinarji neprestano joče o pomanjkanju kadra, razpisov za novi kader pa nikoli ni.

      13 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        30.11.2021 ob 12:04 gost

        10;01............ Direktor verjetno zaposluje brezi razpisa saj mogoče gre za sorodnike in znance .

        6 0 Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      30.11.2021 ob 13:49 gost

      pa ka TE BRIGA ,KAK DIREKTOR ZAPOSLUJE

      1 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.