https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Mura in Maribor kaznovana zaradi nešportnega vedenja navijačev

1.12.2021  

Minulo nedeljo se je na Fazaneriji odvilo srečanje 18. kroga PLT, kjer je NŠ Mura premagala NK Maribor z rezultatom 3:1. Tako Mura kot Maribor pa sta zaradi nešportnega in neprimernega vedenja navijačev ob srečanju s strani disciplinskega sodnika NZS Boštjana Jegliča prejela kazen.


Muri 450 evrov kazni

Mura je dobila 450 evrov kazni zaradi prižiganja večje količine bakel in predkaznovanosti, kot olajševalna okoliščina pa je bila upoštevana pisna izjava kluba.

Mariboru 1.950 evrov kazni

Mariboru pa je naložili kazen v višini 1.950 evrov zaradi večkratnega prižiganja bakel, metanja petard, bakle odvržene pod ograjo igrišča, žaljivega skandiranja ter predkaznovanosti.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      02.12.2021 ob 9:25 Navijač mure gost

      lepo bi bilo da bi novinar povzel celoten disciplinski sklep tudi pri Muri/ neprimerno in .... navijanje navijačev.... moren povedati, da so pri tem prednjačili navijači na jugu ... ne pa BG, dobro zgoraj je povzel vendar pri kazni ni pri Muri....

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        02.12.2021 ob 12:31 gost

        Škodo ste naredili zato zberite denar in poravnajte kazen. SVOJ KLUB STE FINANČNO ODŠKODOVALI. BAKLE VRZITE ČEZ OGRAJO......

        1 0 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      02.12.2021 ob 18:57 Gost: gost

      Kamere je potrebno obrnoti na tribune. Ne rabimo hišnih copatarjev, ki doma klečijo pred ženami, na tribunah pa se šopirijo v zaledju pajdašev in alkohola. Naj plačajo kazni...

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      01.02.2022 ob 14:54 Sexy gost

      Zmenki zaradi seksa v vašem mestu - 𝐖𝐖𝐖.𝐌𝐘𝟐𝟏.𝐅𝐔𝐍

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.