https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

GLOBALNO

Vlada sprejela dopolnitev Zakona o fiskalnem pravilu

02.12.2021 ob 15:55  

Vlada je na današnji seji sprejela predloge novele Zakona o financiranju občin in dopolnitev Zakona o fiskalnem pravilu.

Cilj predlaganih sprememb Zakona o financiranju občin je preglednejše in učinkovitejše izvajanje postopka dodeljevanja sredstev, ki se namenjajo občinam z evidentiranimi romskimi naselji. K navedenemu cilju spadata tudi izboljšano delovanje in sofinanciranje skupnih občinskih uprav z namenom povečanja števila skupnih občinskih uprav z večjim številom vključenih občin ter povečanjem števila skupno opravljanih nalog.

Vlada je določila besedilo predloga dopolnitve Zakona o fiskalnem pravilu. Ta odpravlja pravno praznino in omogoča nemoteno delovanje Fiskalnega sveta v primeru, ko novi člani Fiskalnega sveta še niso imenovani, dotedanjim članom Fiskalnega sveta pa poteče mandat.

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      02.12.2021 ob 16:30 gost

      To kar ta vlada sprejema bo po volitvah nova vlada vse razveljavila in postavila na nove poštene temelje.

      5 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      02.12.2021 ob 16:55 gost

      Nova????????????? Kdo pa misliš da bo zmagal na volitvah?? KUL!!!!??? Nikoli levojajarje ker to je samo gobezdanje nemogoče je nemogoče in ljudem ne more biti boljše ,kot jim je sedaj v takšnih časih!!!!!!!!!!!!

      5 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        02.12.2021 ob 18:26 123 gost

        Ti si pa velko tele, najbrž si dobil sendvič, debili so pozdravili debile keri so obiskali Pomurje

        1 5 Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      02.12.2021 ob 17:58 tak jim je dobro bilo gost

      pred razpadom SFRJ, še malo, pa smo tu, saj nas itak vodi ista politična golazen (70% bivših komunistov v parlamentu, samo malo "so okrenuli kapuuteke), kak je vidno, itak brez Balkana nemremu. Ešče malu, kak pravi stric Đouži, pa smo tü.

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      02.12.2021 ob 18:41 Gost: gost

      Povem vam, da bomo globoko žalovali za Vlado Janeza Janše, ker bodo KUL-lovci za svoje strice gledali in jim vračali uslugo, da so plačali medijsko kampanjo za njih. Zgodovina se bo vrnila in Bratoškova, bo spet morala pobrati denar sto tisočim malim vlagateljem v Bankah in dati stricem tajkunom...

      4 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        02.12.2021 ob 19:02 da gf bagfs gost

        Gremo KUL naredi to državo spet bogato, in sicer: LEVICA zaseži vso premoženje SD naseli se v to premoženje LMŠ odstrani inventar s premoženja SAB vse prodaj. Gremo KUL (komunistično usmerjeni ljudje) še RESNI.CO zraven, da bodo polovili vse podgane, ki se s tem ne bodo strinjali. GO GO GO

        2 2 Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      02.12.2021 ob 21:03 Gogi gost

      Idijoti komunisticni nikdar in nikoli vec na oblasti naslednji mandat bo koncna cistka rdečih barab in kulovcev koncno se bo rdeča golszen zbrisala iz slovenije

      1 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      03.12.2021 ob 7:36 gost

      vsaki normalen človek vidi, da Janševa vlada dela dobra, dela za ljudi, zato brez straja, tudi po volitvah bo ostala podobna desnosredinska vlada, gremo Janša

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      03.12.2021 ob 10:26 gost

      Na volitvah aprila volim SDS.

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      01.02.2022 ob 17:00 Sexy gost

      Zmenki zaradi seksa v vašem mestu - 𝐖𝐖𝐖.𝐌𝐘𝟐𝟏.𝐅𝐔𝐍

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.