https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KORONAVIRUS

V Pomurju 87 novih okužb, največ v Murski Soboti in Gornji Radgoni

6.12.2021  

Včeraj je bilo opravljenih 1.857 PCR testiranj, potrjenih je bilo 775 novih okužb.   

V nedeljo, 5. decembra, v Pomurju potrdili 87 novih okužb.

V nedeljo so okužbe potrdili v 21 pomurskih občinah. 14 v Murski Soboti, 13 v Gornji Radgoni, 8 v Ljutomeru, 6 v Apačah, Rogašovcih in Lendavi, 5 v Beltincih in Radencih, 4 v Križevcih, Svetem Juriju ob Ščavnici in Puconcih, 2 v Gradu in na Tišini, 1 v Črenšovcih, Gornjih Petrovcih, Kobilju, Kuzmi, Moravskih Toplicah, Razkrižju, Veržeju in Turnišču.

V soboto, 4. decembra, v Pomurju potrdili 97 novih okužb.

V soboto so okužbe potrdili v 19 pomurskih občinah. 18 v Murski Soboti, 11 v Beltincih in Ljutomeru, 8 v Puconcih, 7 v Lendavi, 6 v Križevci, 5 v Gornji Radgoni, Sv. Juriju ob Ščavnici in Tišini, 3 v Gornjih Petrovcih, Gradu, Kuzmi in Veliki Polani, 2 v Dobrovniku, Moravskih Toplicah in Rogaševcih ter 1 v Cankovi, Črenšovcih in Turnišču.

V petek, 3. decembra, v Pomurju potrdili 110 novih okužb. 

V petek so okužbe potrdili v 22 pomurskih občinah. 18 v Mestni občini Murska Sobota, 14 v Gornji Radgoni, 12 v Moravskih Toplicah, 8 v Križevcih in Ljutomeru, 7 v Puconcih, 6 v Beltincih in Radencih, 5 v Apačah, 4 v Lendavi, 3 v Cankovi, Črenšovcih, Rogašovcih in Tišini, 2 v Dobrovniku in Kuzmi, ena okužba v Gradu, Kobilju, Šalovcih, Svetem Juriju ob Ščavnici, Turnišču in Veliki Polani.

 V četrtek, 2. decembra, v Pomurju potrdili 116 novih okužb.

V četrtek so okužbe potrdili v 24 pomurskih občinah. 13 v Murski Soboti, 12 v Beltincih, 9 v Gornji Radgoni in Moravskih Toplicah, 8 v Gornji Radgoni, 7 v Gradu in Ljutomeru, 6 v Puconcih in Radencih, 4 v Apačah, Črenšovcih, Rogašovcih in Tišini, 3 v Gornjih Petrovcih, Križevcih, Razkrižju, Šalovcih in Turnišču, 2 v Sv. Juriju ob Ščavnici ter po eno novo okužbo v Cankovi, Dobrovniku, Kuzmi, Odrancih in Veliki Polani.

V sredo, 1. decembra, v Pomurju potrdili 88 novih okužb.

V sredo so okužbe potrdili v 16 pomurskih občinah. 18 v Murski Soboti, 14 v Beltincih, 7 v Rogašovcih in Tišini, 6 v Lendavi, Ljutomeru in Puconcih, 5 v Kuzmi, 4 v Moravskih Toplicah in Gornjih Petrovcih, 3 v Gradu, 2 v Križevcih in Turnišču ter po eno novo okužbo v Črenšovcih, Dobrovniku in Šalovcih.

V torek, 30. novembra, v Pomurju potrdili 169 novih okužb.

V torek so okužbe potrdili v 21 pomurskih občinah. 40 okužb so potrdili v Gornji Radgoni, 22 v Murski Soboti, 15 v Lendavi, 14 v Beltincih, 10 v Apačah, in Ljutomeru, 8 v Radencih, 7 v Puconcih, in Sv. Juriju ob Ščavnici, 5 v Gradu, Križevcih in Tišini, 4 v Moravskih Toplicah, 3 v Cankovi, Črenšovcih in Rogašovcih, 2 v Gornjih Petrovcih, Turnišču in Kuzmi ter po eno v Dobrovniku in Odrancih.

V ponedeljek, 29. novembra, v Pomurju potrdili 69 novih okužb.

V ponedeljek so okužbe potrdili v 15 pomurskih občinah. 21 v Murski Soboti, 14 v Beltincih, 9 v Ljutoemru, 5 v Rogašovcih, 4 v Turnišču, 3 v Puconcih, 2 v Cankovi, Kuzmi in Moravskih Toplicah ter 1 v Gornji Radgoni, Lendavi, Radencih, Sv. Juriju ob Ščavnici, Tišini in Veliki Polani.

*Podatki so razvidni na spletni strani NIJZ.

Fotografije so simbolične.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      06.12.2021 ob 14:17 gost

      V Soboti največ okuženih. Evo vlada debilna nič se ne dogaja pa vseeno okuženi zakaj le. Ker se družijo privat nekontrolirano. Spet dokaz da vlada ne obvladuje sitoacije. Enostavno ni sposobna edino da se ukvarja sama sabo in si pleni kar se še da zaplenili.

      4 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        06.12.2021 ob 20:21 gost

        Hvala bogu, samo se eno par budal se pojavlja, se spomnite koliko jih je bilo pred corono. Uzela je corona.

        3 0 Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.