https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Stara ekonomska šola ponovno na dražbi

Murska Sobota, 08.12.2021 ob 8:00  

Razpisana je javna dražba za prodajo nepremičnin bivšega objekta Ekonomske šole v Murski Soboti s telovadnico.

Republika Slovenija, Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport razpisuje javno dražbo za prodajo nepremičnin. Predmet javne dražbe je prodaja nepremičnin na naslovu Slovenska ulica 4, Murska Sobota. Nepremičnine predstavljajo objekt Ekonomske šole v Murski Soboti s telovadnico, ki stoji na parceli, št. 335, k. o. 105 Murska Sobota in na njej stoječi stavbi št. 105-1882-1 in 105-1884-2.

Parcela je površine 1.493 m2. Zgradba v kateri se je nahajala šola je bila grajena leta 1929, z streho obnovljeno v letu 1985 in ima dve etaži. Objekt telovadnice pa je grajen leta 1958 in na novo prekrit v letu 2004, podrobnosti najdete na Gurs strani.

Ekonomska šola s telovadnico za 376 tisočakov

Izklicna cena za celotno nepremičnino, ki je predmet javne dražbe je 376 tisoč evrov, brez davka. Najnižji znesek višanja kupnine je tisoč evrov. Pogoj za udeležbo na javni dražbi je pravočasno plačilo varščine v višini 10 odstotkov izklicne cene do 3. januarja 2022 in predložitev potrdila o plačilu do začetka javne dražbe. Več o sami dražbi si lahko preberete tukaj.

Dan dražbe 5. januar 2022

Javna dražba bo potekala 5. januarja 2022 na Ministrstvu za izobraževanje, znanost in šport, Masarykova 16, 1000 Ljubljana, s pričetkom ob 11. uri. 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      08.12.2021 ob 9:26 kilonja gost

      Debeli akcija, če si to privoščiš s svojo veliko penzijo, potem boš končno lahko rekel da imaš šolo, tako in drugače :) . Pa lahko boš predaval o marksizmu, komunizmu in socializmu in o Smrdoslaviji...komunistične dementne starčke iz domov pobereš na kup, jim mastno zaračunaš da boste obujali spomine na Jugoslavijo.

      1 10 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        08.12.2021 ob 9:41 kilonja gost

        Seveda veliko tega uporabljamo iz Jugoslavije, imamo prečudovita socialistična plesniva blokovska naselja, še veliko makedamskih cest, čudovite dvoprekatne greznice ker še iz jugoslavije ni uspel priti material za izvedbo kanalizacijskega omrežja, potem najdeš še kakšen super avto Yugo ali fičeka, čudo tehnike..iz Jugoslavije imamo denimo tudi čudovito arhitekturno stvaritev v LJubljani, avtobusno postajao za 20 ljudi :) . Imamo tudi čudovite jugonostalgike ki vsak dan pljuvajo in so jezni, sploh ko jim vlada gostilne zapre, edini pravi živi spomin na Jugoslavijo :) .

        1 9 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      01.02.2022 ob 15:31 Sexy gost

      Zmenki zaradi seksa v vašem mestu - 𝐖𝐖𝐖.𝐌𝐘𝟐𝟏.𝐅𝐔𝐍

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.