https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

ZABAVA

VIDEO: Sia Lana z drugim singlom »Bright Sunshine«

12.12.2021 ob 15:00  

Sia Lana predstavlja svojo drugo avtorsko pesem z naslovom "Bright Sunshine", ki je njena osebna izpoved o tem, kako začeti življenje, ki si ga želiš živeti.

Sia Lana je 24-letna pevka, ki bo kmalu predstavila svoj prvi album Lost in Reverie, poimenovanega po prvem singlu, ki ga je izdala v začetku septembra letošnjega leta.

Tokrat predstavlja nadaljevanje svoje zgodbe, in sicer s svojo drugo avtorsko pesmijo z naslovom Bright Sunshine, ki je njena osebna izpoved o tem, kako začeti živeti življenje, ki si ga je vedno želela, pa si ni upala.

Za glasbo je kot na vseh pesmih, ki prihajajo, poskrbel zdaj že prepoznavni basist, avtor in producent Goran Sarjaš, vsa besedila pa je pevka napisala sama, saj pravi, da le tako lahko iskreno poda svoje videnje o življenju in sporočilu, ki ga želi deliti.

Videospot je ekipa posnela v trgovini Rutar v Ljubljani, kjer so lahko sprostili svojega duha in si pričarali retro stil in udobje, ki jo pesem izraža. V njem so nastopile tudi Lanine prijateljice Janja Jurjevič Lermontova, Lučka Rožman in Tjaša Štornik, za kamero in režijo pa je poskrbel Jaka Kniplič (Prizmatory).

 Vir in Foto: Art Music Records

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      01.02.2022 ob 16:29 Sexy gost

      Zmenki zaradi seksa v vašem mestu - 𝐖𝐖𝐖.𝐌𝐘𝟐𝟏.𝐅𝐔𝐍

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.