https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ZABAVA

VIDEO: Falki & Teo izdala novo pesem »Brez tebe«

18.12.2021 ob 15:05  

Kevin in Teo Toth, ki ustvarjata pod umetniškim imenom Falki & Teo, sta izdala novo pesem »Brez tebe«. 


Pesem "Brez tebe" je prva pesem njunega novega albuma. Govori o izgubi ljubljene osebe v nesreči in spominjanju vseh lepih trenutkov. Glasbenik v prvem delu opiše občutke, ki jih doživlja ob pomislekih na izgubljeno osebo. Pravi, da je soba prazna, da so zvezde izgubile sijaj. V drugem delu se glasbenik sprašuje, a bo prišel čas, ko se ta bolečina in strah spremenita ponovno v strast in veselje. Glasbenik v tretjem delu pove, da je vsak trenutek z nekom lahko zadnji in da si želi, da se njegova ljubezen vrne.

Videospot je bil posneman na grškem otoku Rodos.

Falki & Teo

"Najino pot sva pričela z željo, da bi ustvarjala reggaeton glasbo s slovenskim besedilom. Reggaeton, drugače tudi dembow, naju navdušuje že od leta 2010, ko sva pričela poslušati Wisina in Yandela. Tako sva se zaljubila v to zvrst glasbe in nadalje raziskovala področja Portorika, Kolumbije in Dominikanske republike. Kasneje sva spoznala tudi izvajalce, kot so J Balvin, J Quiles, Dadee Yankee, Anuel aa, ki jih z navdušenostjo poslušava.

Glasba naju spremlja vsak dan in naju motivira tudi pri ostalih stvareh. Zato bi si srčno želela prikazati to, kar midva čutiva do latinskih ritmov, tudi slovenskim poslušalcem z glasbo, ki jo ustvarjava z velikim navdušenjem in iz dna srca," povesta Falki & Teo.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      18.12.2021 ob 21:22 gost

      Šund

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      19.12.2021 ob 15:47 gost

      Smrad…gasa v greznico z takšno muziko fuuujjj

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.