https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO in VIDEO: Z dobrodelno prireditvijo »Podarimo srečo« zbirali sredstva za otroke s posebnimi potrebami

Murska Sobota, 24.12.2021 ob 11:00  

V četrtek, 23. decembra, se je v Gledališču Murska Sobota odvijala tradicionalna dobrodelna prireditev "Podarimo srečo" skupaj z znanimi slovenskimi glasbeniki.


Številni slovenski glasbeniki so pomagali ob zbiranju donatorskih sredstev, ki so namenjena izboljšanju pogojev za šolanje učencev OŠ IV Murska Sobota. 

Utrinke iz včerajšnje prireditve, kjer so med drugim nastopili Luka Basi, Alya in Isaac Palma, si lahko pogledata na spodnjem videoposnetku.

Zbrana sredstva bodo namenjena za nakup sodobnih pripomočkov in naprav. Pomagate lahko tudi vi. 

Pošljete lahko sms sporočilo s ključno besedo SRECA5 na 1919 ali svoj  prispevek nakažete na TRR šole, št. 01280-6030690345 z referenco 00 9002 s pripisom Donacija – Podarimo srečo.

Dogodek sta oragnizirala kolektiv Osnovne šole IV Murska Sobota in Art Music Records.  

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      24.12.2021 ob 17:02 gost

      Vse lepo in prav da so take prireditve. Samo kolikor jaz vem smo mi socialna država. Kaj počne vlada da so potrebni taki koncerti. Za sebe se pobriga da niso lačni gnoji vladni. Glupi narod pa naj umira na obroke. Kako jih ni sram. Zdaj so tudi glupi narod zaprli spet brez praznovanj. Vlada stroka pa veselo k sosedom na Hrvaško morje v avstrijo smučat in v Italijo pa na Madžarsko na božični sejem. Kajti vse te države so lepo odprte in tudi silvestrovali bodo na prostem. Edino Slovenija je spet nezakonito zaprta.

      12 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        24.12.2021 ob 19:04 kilonja gost

        Kaj je res s tabo narobe? Kaj danes pišeš gratis in širiš sovraštvo med ljudmi zaradi politike? Levi zdraharji nimate kančka spoštovanja,vsak dogodek spremenite v politični boj. Dobrodelne prireditve so povsod in že stoletja,saj veš,tudi pod vlado Marjana Šarca se je zbiralo za Kris- a itd. Zdaj pa že več niti smešen nisi s to tvojo politično populistično gonjo. Čestitke za prireditev,čestitke za izvajalce da so se odzvali .

        8 11 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        24.12.2021 ob 21:02 gost

        Še en idiot, te prireditve so vsa leta nazaj, ne glede na to kdo je na vladi in nobenega ne motijo.

        8 0 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      24.12.2021 ob 20:15 kilonja gost

      zbirali sredstva za otroke s posebnimi potrebami ...pa če se že oglašaš hepan debeli...v Jugoslaviji so deca s posebnimi potrebami bila pozaprta po gradovih, po 30 njih v eni sobani, danes so v zavodih in imajo boljši tretma in oskrbo kot jo je Jugoslavija kadarkoli bila sposobna imeti, mnogi od njih imajo celo svoje sobe.

      6 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      01.02.2022 ob 15:12 Sexy gost

      Zmenki zaradi seksa v vašem mestu - 𝐖𝐖𝐖.𝐌𝐘𝟐𝟏.𝐅𝐔𝐍

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.