https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Ne zamudite priložnosti nove zaposlitve

25.01.2022 ob 6:00  

Iščete zaposlitev ali morebiti niste zadovoljni s to, ki jo imate? Na spletni strani Zavoda za zaposlovanje smo za vas tudi tokrat preverili, kakšne so možnosti zaposlitve v Pomurju. V zadnjem tednu je objavljenih več kot 100 novih prostih delovnih mest, preverite jih, morda je katero ustrezno ravno za vas. 

SPLOŠNA BOLNIŠNICA MURSKA SOBOTA išče SLAŠČIČARJA. Zahtevajo srednjo poklicno izobrazbo, smer živilska tehnologija in 6 mesecev delovnih izkušenj. Ponujajo zaposlitev za nedoločen čas z 1-mesečnim poskusnim delom. Urnik dela je dvoizmenski. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti do 26. januarja 2022.

KOVAČ gradnja vozil d.o.o. išče KLJUČAVNIČARA. Za to delovno meso se zahteva srednja poklicna izobrazba, smer tehnika, proizvodne tehnologije in gradbeništvo. Delovne izkušnje so zaželene. Ponujajo zaposlitev za nedoločen čas. Urnik dela je v dopoldanskem času. Kandidati naj pokličejo za razgovor do 17. februarja 2022. Prav tako iščejo POMOŽNEGA DELAVCA. Zahtevajo srednjo poklicno izobrazbo, alternativno tudi nižjo poklicno ali osnovnošolsko izobrazbo. Zaželene so delovne izkušnje. Ponujajo zaposlitev za nedoločen čas. Urnik dela je v dopoldanskem času. Kandidati naj pokličejo za razgovor do 17. februarja 2022.

 

Pravica - zavod za izvajanje osebne asistence in drugih socialnih storitev Turnišče so. p. išče več OSEBNIH ASISTENTOV na različnih lokacijah. Potrebna je srednješolska ali višješolska (prejšnja) ali višja strokovna izobrazba. Zahteva po izobrazbi ni opredeljena. Potreben je čut za človeka in smisel za delo z gibalno ovirano osebo. Potrebno je osnovno poznavanje računalniških omrežij in osnovno znanje računalniškega oblikovanja. Ponujajo zaposlitev za določen čas za čas trajanja projekta, s 6-mesečnim poskusnim delom. Razpisano je po eno delovno mesto v okolici Murske Sobote in v okolici Ljutomera. Za prijavno na omenjeni delovni mesti lahko kandidati pošljejo vlogo po e-pošti do 28. januarja 2022. Prav tako je razpisano po eno delovno mesto v okolici Lendave in Turnišča. Za prijavno na ti delovni mesti pa lahko kandidati pošljejo vlogo po e-pošti do 30. januarja 2022.

ELMOND, ELEKTROMONTAŽNE STORITVE, D.O.O. išče ELEKTROMONTERJA. Zahtevajo srednješolsko izobrazbo smer elektrotehnika in energetika in 1 leto delovnih izkušenj. Potrebno je tudi vozniško dovoljenje kategorije B. Ponujajo zaposlitev za nedoločen čas z 3-mesečnim poskusnim delom. Urnik dela je dopoldanski. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti ali e-pošti ali pokličejo za razgovor do 1. februarja 2022.

POMURSKE MLEKARNE D.D. išče ŽIVILSKEGA TEHNOLOGA. Zahtevajo višješolsko ali višjo strokovno izobrazbo, alternativno tudi visokošolsko 2. stopnjo izobrazbe oziroma visokošolsko univerzitetno izobrazbo v smeri živilska tehnologija ter 3 leta delovnih izkušenj. Drugi pogoji za zasedbo tega delovnega mesta so vozniško dovoljenje kategorije B, poznavanje tehnoloških procesov, poznavanje metod dela z ljudmi, znanje enega tujega jezika ter poznavanje standardov kakovosti. Ponujajo zaposlitev za nedoločen čas, s 6-mesečnim poskusnim delom. Urnik dela je v dopoldanskem času. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti ali e-pošti do 28. januarja 2022.

Več o prostih delovnih mestih zadnjega tedna si lahko bolj podrobno pogledate TUKAJ.

Foto: Pixabay.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      25.01.2022 ob 12:46 gost

      Same nobel službe za naše sosede Hrvate Varaždin, čakovec. Slovenci pa naj gre jo na pašo. Kajti delodajalci rabijo Hrvate ker so cenejša delavna sila za njega. Glupa vlada pa to podpira. Zakaj le zato ker je Glupa.

      12 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      25.01.2022 ob 13:03 gost

      Jaz sem pa mislil, da bolnišnica išče zdravnika ali medicinsko sestro, ker direktor pred novinarji non stop joče o pomanjkanju kadra. Zdaj pa vidimo, da ima zdravstvenega osebja očitno dovolj.

      12 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      25.01.2022 ob 14:25 abc123 gost

      Samo v Pomurske mlekarne ne, nesramni so, slabe plače

      16 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      25.01.2022 ob 18:43 gost

      Prosim povejte mi, kje so dobre plače? Iščem službo. Hvala

      6 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        26.01.2022 ob 9:51 čakalec gost

        najbližje k nam je avstrija ali nemčija. pridružil bi se ti, ampak nekako ne gre..ne nemščina na kaj drugega... če pa nisi zadovoljen s svetovalko na zavodu, pa jo lahko zamenjaš, še bolje pa, da jim ipišeš v LJ, ker tu se držijo med sabo kot klop kože, marsikomukršijo pravice. pošiljajo te na najbolj zajebana delovna mesta, na tista resnejše pa nikoli nič. edino groziti vejo da te fuknejo če ne greš na kake njihove bedaste delavnice, kjer se naučiš en velik nič, le časa zgubljaš, kar bi lahko človek posvetil za aktivno iskanje službe.

        7 1 Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      25.01.2022 ob 19:07 gost

      Prijavi se za mandatarja. Zdaj bo delavno mesto prosto. Kajti Januš grozni se seli v Madžarsko.

      9 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      26.01.2022 ob 17:36 . gost

      Za Čakalec, najlepša hvala za pomoč. Glede ZRSZ pa mi je vse jasno.

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        27.01.2022 ob 16:03 čakalec gost

        piši prošnje, ponudbe ali samo življenjepis podjetjem, skoraj vsi imajo že email, ne bo težko. poiščeš si pa lahko kako društvo za prostovoljstvo-le nekaj uric na mesec- in k socialni dobiš še dodatnih 100 €. pa če morda veš kje kaj komu kaj na črno napraviti...jaz žal niti tega ne vem. v kurcu sem, očitno nama nihče ne pomaga.

        1 0 Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      27.01.2022 ob 23:04 Sexy gost

      Pravi seks dating - 𝐖𝐖𝐖.𝐌𝐘𝟐𝟏.𝐅𝐔𝐍

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      01.02.2022 ob 15:10 Sexy gost

      Zmenki zaradi seksa v vašem mestu - 𝐖𝐖𝐖.𝐌𝐘𝟐𝟏.𝐅𝐔𝐍

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.