https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Vabijo na strokovno delavnico »Razumevanje otrok in mladostnikov – celostna pomoč in podpora ob stiskah in težavah«

02.12.2020 ob 10:00  

Zavod Hiša vzhajajočega sonca, Zavod za osebno rast, samopodobo in samospoštovanje vabi na strokovne delavce na področju dela z otroki in mladostniki ter njihovimi starši oz. skrbniki, da se udeležijo usposabljanja z naslovom »Razumevanje otrok in mladostnikov – celostna pomoč in podpora ob stiskah in težavah.«


Vsebina programa

Razumevanje otrok in mladostnikov iz različnih aspektov je ključno za kakovostno in efektivno neposredno delo z otroki in mladostniki ter njihovimi starši oz. skrbniki. Na področju dela z otroki in mladostniki se srečujemo s specifičnimi in kompleksnimi izzivi ter težavami na različnih področjih, najbolj očitno pa na področju duševnega zdravja, ki so jih poglobile in razširile epidemiološke razmere v zadnjem letu.

Usposabljanje je namenjeno vsem strokovnim delavcem na področju dela z otroki, mladostniki in njihovimi starši oz. skrbniki, da se opremijo s poglobljenimi dodatnimi znanji, veščinami in izkušnjami, ki bodo omogočale celosten pristop pri nudenju pomoči in podpore ob stiskah in težavah, s katerimi se uporabniki srečujejo.

Usposabljanje bo predvidoma potekalo med 1. februarjem 2021 in 31. januarjem 2022 ob ponedeljkih in sobotah. Uvodno srečanje je predvideno za 1. februar 2021. Izvedeno bo v Dvorcu Rakičan, Modri salon, Lendavska ulica 28, Rakičan, 9000 Murska Sobota.

Kotizacija

Cena usposabljanja: 850,00 EUR z DDV. Samoplačniki nakažejo polovični znesek ob prijavi, polovico pa najkasneje 3 dni pred pričetkom usposabljanja. Nakazilo se izvede na TRR: SI56 3400 0100 1845 076 odprt pri Sparkasse d.d.

V primeru, da je iz iste organizacije 2 ali več udeležencev in je plačnik organizacija, omogočamo 10 % popust na skupni znesek. Popust velja v primeru skupnega nakazila.

Prijave so možne do vključno 15. 1. 2021 preko elektronske pošte: zavod.hisasonca@gmail.com ali tel. št.: 051 345 969.

Delavnice bodo izvajale Simona Šarotar Žižek, Lucija van Cauteren Čačković in Nina Kovač. 

Prvo predavanje "OTROŠTVO" bo izvedeno 22. 2. 2021. Na predavanju bodo spregovorili o otroštvu nekoč in danes, razvoju otroka po starostnem obdobju, v nadaljevanju se bodo dotaknili socialnega in moralnega razvoja v zgodnjem otroštvu, otroških iger ter travm v otroštvo in njene posledice. Predavanje bo vodila Nina Kovač.

Celoten, podroben program usposabljanja najdete TUKAJ.

 

* PR prispevek

* Fotografije so simbolične

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.