https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO in VIDEO: WOOP v Mursko Soboto prinaša aktivno zabavo za vse starosti

Murska Sobota, 25.02.2022 ob 20:00  

Danes je v BTC City središču potekala VIP otvoritev WOOP centra, ki prinaša v Mursko Soboto aktivno zabavo za vse starosti in okuse. Namenjen ne bo le otrokom, pač pa tudi odraslim, željnim raziskovanja, adrenalina, ekipnega sodelovanja ter podjetjem, ki krepijo svoje ekipne vezi. 

V prekmurskem WOOP!-u bodo otroke in odrasle zabavale: sobe pobega, laser tag, virtualna resničnost in čista novost v Sloveniji, WOOP! izzivi.

WOOP! Sobe pobega

Po neverjetnem navdušenju nad WOOP!-ovimi modernimi sobami pobega v Ljubljani, tri nove interaktivne sobe pobega prihajajo tudi v Mursko Soboto! Vsaka bo obarvana z drugo tematiko za različne želje in okuse. Primerne bodo tako za otroke od 10. leta starosti, ki imajo radi ugankarske igre, kot za odrasle ljubitelje zabavnih avanturističnih zgodb ali grozljivk.

V bitki s časom bodo na preizkušnji vaši detektivski čuti. Moderne interaktivne sobe namreč ponujajo različne uganke, s pomočjo katerih boste obiskovalci reševali zabavne misterije posamezne tematike. Raziskovali boste: Alicino Čudežno deželo, z Aladinom odkrivali skrivnosti arabskih noči in se poteh Van Helsinga podali na lov za Drakulo.

WOOP! Laser tag

WOOP! Laser tag je skupinska igra z laserji, ki ponuja edinstveno okolje za doživetje pristnega bojnega adrenalina, ekipnega taktiziranja in pustolovskega dogajanja. Gre za strelski, a povsem varen način zabave, ki omogoča, da se tudi otroci od 6 leta dalje pomerijo in preizkusijo v pustolovski misiji.

Igra bo primerna za odrasle in otroke, družino in prijatelje, pa tudi za skupine in podjetja, ki bodo želela energijo v svojih ekipah skozi zabavo dvigniti na višji nivo.

WOOP! Virtualna resničnost

WOOP!-ova virtualna resničnost bo otrokom in odraslim ponudila vklop v novo realnost igranja iger, polno norih dogodivščin, intenzivnih doživetij in nepozabnih izkušenj.

Gre za tehnologijo, ki omogoča vedno bolj popolno izkušnjo igre v navidezni resničnosti. VR očala bodo igralce odpeljala na popotovanje v domišljijski svet in jih postavila v osrčje igre.

36 m2 velik VR poligon bo v Murski Soboti omogočil igro za do 6 igralk in igralcev, ki se bodo lahko odločili za skupinsko raziskovanje novih dimenzij ali tekmovalno borbo posameznika proti posamezniku.

WOOP! Izzivi

WOOP! v Mursko Soboto premierno prinaša tudi popolnoma novo atrakcijo in obliko zabave. WOOP! Izzivi je nova ekipna igra, ki bo igralce soočila s premikanjem njihovih meja.

Gre za skupinsko igro za 2 do 6 oseb, ki člane ekipe sooči z vrsto zabavnih nalog. Pri nekaterih bo pomembna njihova športna vzdržljivost, pri drugih logično razmišljanje, pri tretjih njihova spretnost.

Atrakcija združuje 20 sob z izzivi, za premagovanje katerih bosta ključna ekipno sodelovanje in dobra komunikacija. Nova zabavna atrakcija bo idealna tudi za družinsko zabavo, rojstnodnevne zabave in zabavno tekmovanje sodelavcev v podjetjih, ki želijo ekipe bolj povezati.

Več fotografij v spodnji galeriji …

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      25.02.2022 ob 20:20 gost

      Ajmo dudek gas pa dolge luči ! Vablje si !

      4 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      25.02.2022 ob 20:22 gost

      Debeli to bo fešta zate ,da se boš lahko napil in najedel ,,,,,,,,

      5 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      25.02.2022 ob 20:30 GOST gost

      PA SLIKANJE BEBCI

      6 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      26.02.2022 ob 5:51 Tutakaman gost

      Tou nucamo poleg tej krize, nega služb pa nej pejnez!

      4 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      26.02.2022 ob 7:26 Magyar Bacsi gost

      V SOBI VAS PRIČAKUJE KARČI VIRUS.

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      26.02.2022 ob 8:39 gost

      Za mafijo je otvoritev bila včeraj danes pa za navadne smrtnike. Res tako slikovito morate zabeležiti razliko med navadnimi ljudmi in samo smetano občinsko.

      7 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      26.02.2022 ob 19:10 fsddsf gost

      Redni izbrani povabljeni. Zmaga pa direktor keri je bratranci ženo spelo

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.