https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ZABAVA

VIDEO: Aktualovci predstavljajo novo polko »Šminka«

13.03.2022 ob 6:05  

Mladi fantje iz Ansambla Aktual predstavljajo novo polko z naslovom »ŠMINKA«. Kot sami pravijo so začutili, da skladba vsebuje polno pozitivne energije in pridiha mladosti, saj govori o najstniški ljubezenski dilemi, ko se je potrebno odločiti za pravo dekle.

Skladba jim pomeni ogromno, saj je besedilo napisal njihov kitarist Franc Lukač, melodijo je dodal harmonikar Gašper Marič, za aranžma je pa poskrbel Nejc Tratnjek. Izdelek, ki ga lahko slišite so posneli v studiu Old house production.

Za scenarij in zgodbo videospota so fantje poskrbeli sami. Snemanje videospota in obdelavo pa so prepustili izkušeni snemalni ekipi Prizmatory.

O snemanju videospota so povedali: Snemanje je potekalo zelo sproščeno, z veliko smeha in dobre volje. Pohvalili bi tudi dekleta, ki so sodelovala saj so svoje delo opravile vrhunsko.

Avtor glasbe: Gašper Marič

Avtor besedila: Franc Lukač

Aranžma: Nejc Tratnjek

Producent, mix & mastering: Denis Pozderec

Video produkcija: Prizmatory

Make up: Staša Rituper

Frizura: Nejc Šinko

Vir: Ansambel Aktual

Foto: Jaka Kniplič

    Fotogalerija

    Komentarji

    !Za komentiranje se morate prijaviti

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.