https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Iščete zaposlitev? Prijavite se na eno izmed teh

09.03.2022 ob 6:00  

Iščete zaposlitev ali morebiti niste zadovoljni s to, ki jo imate? Na spletni strani Zavoda za zaposlovanje smo za vas tudi tokrat preverili, kakšne so možnosti zaposlitve v Pomurju. V zadnjem tednu je objavljenih 100 novih prostih delovnih mest, preverite jih, morda je katero ustrezno ravno za vas.

ROTO MURSKA SOBOTA išče NABAVNEGA REFERENTA. Zahtevajo višješolsko izobrazbo oziroma višjo strokovno izobrazbo ter 2 leti delovnih izkušenj. Potreben je vozniški izpit B kategorije. Drugi pogoji za zasedbo tega delovnega mesta so znanje angleškega in nemškega jezika, zahtevno računalniško znanje, pogajalske sposobnosti, komunikativnost in urejenost. Urnik dela je v dopoldanskem času. Ponujajo zaposlitev za določen čas 3 mesece, z 1-mesečnim poskusnim delom. Kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti do 16. marca 2022. 

OBČINA RADENCI išče SVETOVALCA ZA GOSPODARSKE JAVNE SLUŽBE. Za to delovno mesto se zahteva visokošolska 1. stopnja izobrazbe oziroma visokošolska strokovna izobrazba ter 7 mesecev delovnih izkušenj. Drugi pogoji za zasedbo so strokovni izpit iz upravnega postopka, opravljeno usposabljanje za imenovanje v naziv in niso pravnomočno obsojeni. Podrobnosti razpisa si lahko pogledate na strani občine. Urnik dela je v dopoldanskem času. Ponujajo zaposlitev za nedoločen čas, s 6-mesečnim poskusnim delom. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti oziroma po e-pošti do 10. marca 2022. Prav tako iščejo PODSEKRETARJA ZA PRAVNE ZADEVE. Zahtevajo visokošolsko 2. stopnjo izobrazbe oziroma visokošolsko univerzitetno izobrazbo ter 6 let delovnih izkušenj. Podrobnosti razpisa si poglejte na strani občine. Ponujajo zaposlitev za nedoločen čas, s 6-mesečnim poskusnim delom. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti oziroma po e-pošti do 15. marca 2022. 

TEDI RADENCI išče PRODAJALCA. Zahtevajo srednjo poklicno izobrazbo. Ponujajo zaposlitev za določen čas 3 mesece. Kandidati naj oddajo vlogo na spletni strani delodajalca. 

SAUBERMACHER MURSKA SOBOTA išče KOMUNALNEGA DELAVCA I. Za to delovno mesto se zahteva osnovnošolska izobrazba. Urnik dela je v dopoldanskem času. Ponujajo zaposlitev za določen čas 7 mesecev, z 1-mesečnim poskusnim delom. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti oziroma po e-pošti do 11. marca 2022.

OLJARNA KOCBEK GORNJA RADGONA išče DELAVCA V PROIZVODNJI. Zahtevajo osnovnošolsko izobrazbo. Potreben je vozniški izpit B kategorije. Urnik dela je v dopoldanskem času. Ponujajo zaposlitev za določen čas 3 mesece, z možnostjo zaposlitve za nedoločen čas. Kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti do 3. aprila 2022. Prav tako iščejo še enega DELAVCA V PROIZVODNJI. Za to delovno mesto pa se zahteva nižja poklicna izobrazba, smer živilska ter 2 leti delovnih izkušenj. Potreben je vozniški izpit B kategorije. Dodatni zahtevi za zasedbo tega delovnega mesta sta znanje slovenskega jezika in osnovno računalniško znanje. Urnik dela je v dopoldanskem času. Ponujajo zaposlitev za nedoločen čas, s 3-mesečnim poskusnim delom. Kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti do 3. aprila 2022. 

ZDRAVSTVENI DOM GORNJA RADGONA išče INFORMATIKA VII/1. Zahtevajo visokošolsko 1. stopnjo izobrazbe oziroma visokošolsko strokovno izobrazbo, smer informacijske in komunikacijske tehnologije ter 3 leta delovnih izkušenj. Potreben je vozniški izpit B kategorije. Urnik dela je v dopoldanskem času. Ponujajo zaposlitev za nedoločen čas, s 6-mesečnim poskusnim delom. Kandidati naj pošljejo vlogo pošti oziroma po e-pošti do 21. marca 2022. 

 

Več o prostih delovnih mestih zadnjega tedna si lahko bolj podrobno pogledate TUKAJ.

Foto: Pixabay

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      09.03.2022 ob 10:25 gost

      Same složbe za en drek. Tudi so pa te vse zasedene. Kar pa ni pa pridejo pitaj boga odkod samo Slovenci ne pridejo do službe.

      6 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        09.03.2022 ob 20:16 umetnik gost

        Iščete zaposlitev? Prijavite se na eno izmed teh ? kaj ste dejansko čez les, ko je pa socialna višja !!

        1 1 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      09.03.2022 ob 11:36 Geza gost

      Jaz bi bil hišnik na zavodu, ni možno??? Ker se baje "uziva" v pavzah na svasta načine

      4 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      09.03.2022 ob 12:09 Kuhar gost

      Ponujam se za kuharja.. Pod 1500e neto me ne kličite. Lp

      4 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      09.03.2022 ob 13:19 Učitelj gost

      Učitelji prijavite se, če imate v šolstvi premale plače.

      7 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      10.03.2022 ob 15:05 Bigi gost

      So v moji okolici same službe s stoje,ko ti pa noge ne dopuščajo več stoječega dela si pa v kurcu po domače povedano.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.