https://www.minicom.si/pages/topics/minicom-d.o.o.-objavlja-prosto-delovno-mesto-serviserjake-racunalniske-opreme.php
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

OSTALI ŠPORTI

FOTO: V Murski Soboti potekal 56. mednarodni turnir v judu za pokal Murske Sobote

14.3.2022  

V soboto, 12. marca, je v športni dvorani OŠ I potekal 56. mednarodni turnir v judu za pokal Murske Sobote in 11. memorial Antona Tončka Kosa.

Judo klub Murska Sobota je po dveh letih premora zaradi epidemioloških razmer covida-19 ponovno organiziral tekmovanje za slovenski pokal. Tekmovanja se je udeležilo skupno 216 tekmovalk in tekmovalcev iz 35 klubov in petih držav, in sicer Slovenije, Češke, Italije, Avstrije in Hrvaške. Uspešni so bili tudi pomurski judoisti in judoistke.

V starostni kategoriji U14 sta bile med starejšimi deklicami uspešni Tia Lukač iz JK Murska Sobota in Eva Vučko iz Partizana Ljutomer. Obe sta dosegli 3. mesto v svoji težnostni kategoriji.

Med starejšimi dečki so si 1. mesto priborili Miha Čeh iz JK Lendava, Bor Burjan iz JK Klima Center Tratnjek Beltinci ter Jaka Slavič iz JK Križevci pri Ljutomeru. Odlično tretje mesto so osvojili Rene Škafar (JK M. Sobota), Ben Blagovič (Partizan Ljutomer) in Maj Žižek (Tratnjek Beltinci). Nil Temlin je bil sedmi, Aljaž Lovrec pa je končal na 9. mestu (oba JK Štorkljice).

V starostni kategoriji U16 sta med mlajšimi kadetinjami prvo mesto v svoji težnostni kategoriji osvojili Veronika Horvat iz JK Klima Center Tratnjek Beltinci ter Lana Škraban iz JK Lendava. Drugo mesto sta si priborili Ema Lisjak (Partizan Ljutomer) in Sara Sep (JK Lendava). Na tretjem mestu sta bile Ria Gabor (JL Lendava) in Lana Ahmeti (JK Radenci). Peta mesta pa so osvojile Ana Pavčić, Mia Korpar in Lucija Pavčić (vse iz Partizana Ljutomer).

Med mlajšimi kadeti je bil najuspešnejši Matic Vehab iz JK Klima Center Tratnjek Beltinci, ki je osvojil 1. mesto. Odlično 2. mesto sta si priborila Matic Klemenčič in Klemen Vinkovič, oba iz JK Murska Sobota. Tretje mesto so osvojili Lan Kovačec (JK M. Sobota), Nik Maj Vučko (Tratnjek Beltinci) in Vito Slavinec (JK Križevci). Oskar Balažic (JK M. Sobota) je bil na 5. mestu, Žak Rus (Partizan Ljutomer) je bil 7., Kio Červek (JK Štorkljce) pa je osvojil 9. mesto.

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.