https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

GLOBALNO

VIDEO: Letalski napadi v bližini Lvova, v Rusiji novi protesti, blizu Kijeva ubit ameriški novinar

13.03.2022 ob 9:00  

Ruske sile so davi izvedle več letalskih napadov na ukrajinsko vojaško oporišče v bližini Lvova na zahodu Ukrajine, so sporočili lokalni predstavniki. Medtem se v Kijevu pripravljajo na srdit spopad za ukrajinsko prestolnico, ki se ji Rusi vse bolj približujejo in ji grozi obkolitev, danes poroča francoska tiskovna agencija AFP.

Ruske sile so se, potem ko naj bi se v petek prerazporedile, sodeč po satelitskih posnetkih še dodatno približale ukrajinski prestolnici in jo vse bolj obkrožajo. Vodja urada ukrajinskega predsednika Mihajlo Podoljak je po navedbah AFP dejal, da je Kijev dejansko že "oblegan", vojska in prostovoljci pa se pripravljajo, da bodo mesto branili od ulice do ulice. Kijevu se ruske sile približujejo s severa, zahoda in severovzhoda.

Ruske sile so medtem izvedle letalski napad na Mednarodni center za mirovne in varnostne operacije pri Lvovu, je na svojem Facebook profilu davi zapisal vodja regionalnih oblasti v Lvovu Maksim Kozicki. Kot je dodal, so na oporišče, ki leži okoli 40 kilometrov severozahodno od Lvova, izstrelili osem raket. Na dogodek se je odzval tudi ukrajinski minister za obrambo Oleksii Reznikov.

V letalskem napadu je bilo po zadnjih podatkih ubitih 35 ljudi. Kot je še sporočil tamkajšnji guverner Maksim Kozicki, je 134 ljudi ranjenih, navaja francoska tiskovna agencija AFP.

Tarča napada je bilo davi tudi letališče mesta Ivano-Frankivsk na zahodu države. Kot je na Facebooku objavil tamkajšnji župan Ruslan Marcinkiv, je šlo pri jutranjih eksplozijah »po prvih informacijah za napad na letališče«.

Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski pa je pozno sinoči v video nagovoru sporočil, da Rusi ne morejo zavzeti Ukrajine. "Ruski napadalci nas ne morejo zavojevati. Nimajo moči, nimajo duha. Držijo se le nasilja, le terorja, le orožja. In tega imajo veliko," je dejal Zelenski.

Američani z novimi sankcijami proti Rusiji

Ameriški predsednik Joe Biden je v petek napovedal nove sankcije proti Rusiji, a obenem odločno ponovil, da se ZDA ne bodo neposredno vmešale v vojno v Ukrajini. Kot je posvaril, bi direktna konfrontacija med zvezo Nato in Rusijo namreč pomenila »tretjo svetovno vojno«.

»Želim biti povsem jasen: Branili bomo vsak centimeter Natovega ozemlja z vso močjo enotnega in odločnega Nata. A ne bomo se borili v vojni proti Rusiji v Ukrajini. Neposredno soočenje med Natom in Rusijo je tretja svetovna vojna. In nekaj, kar moramo poskušati preprečiti,« je Biden zapisal na Twitterju.

Ameriška administracija sicer v zadnjih dneh uvaja vse strožje sankcije proti Rusiji. V petek je tako Biden med drugim napovedal prepoved uvoza ruskega alkohola, morske hrane in diamantov ter razširil seznam sankcioniranih ruskih oligarhov.

V Rusiji novi protesti proti vojni v Ukrajini

Organizacja OVD-Info medtem sporoča, da se v Rusiji odvijajo novi protesti proti vojni v Ukrajini. Po navedbah aktivistov za zaščito človekovih pravic je bilo aretiranih več kot 60 ljudi. Aretacijam so bili priča na shodih v 14 mestih. Po navedbah nemške tiskovne agencije dpa je pričakovati, da bo število aretiranih čez dan naraščalo.

Skupno je bilo v Rusiji po navedbah OVD-Info od začetka ruskega napada na Ukrajino 24. februarja aretiranih več kot 13.800 ljudi.

Blizu Kijeva ubit ameriški novinar

V Irpinu pri Kijevu je bil danes ubit ameriški novinar, njegova sodelavca, Američan in Ukrajinec, pa sta ranjena, poročajo tuje tiskovne agencije.

Novinar Brent Renaud in njegov neimenovani ameriški kolega sta snemala na nadzorni točki. Z njima je bil po zadnjih podatkih tudi sodelavec iz Ukrajine, ko so jih presenetili streli. Po navedbah ukrajinskih virov, naj bi streljali Rusi, a francoska tiskovna agencija AFP dodaja, da za zdaj še ni potrjeno, kdo je odgovoren.

Vir: STA.

Foto: Reuters.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      13.03.2022 ob 9:11 gost

      Slava Ukrajini !

      26 10 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      13.03.2022 ob 9:15 gost

      Putin mučitelj svojega naroda .in zločinec Ukrajine . Hitlerjev dvojnik .

      27 14 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      13.03.2022 ob 9:24 Rod gost

      Domou si pelaj Zelenskoga. Đankija dokeč nete prišli gor ka je propaganda ste si bougi..

      15 34 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        13.03.2022 ob 9:36 gost

        9:24 Da deliš minus na zapis ob 9:11 ti je mar za te otroke ki umirajo pod streli Putina si zlo .Na zapis ob 9:15 z minusi pa dokazuješ da si takšen idiot kot Putin . Marš golazen nečloveška ! Rusofil pokvarjeni!

        26 10 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        13.03.2022 ob 9:49 kilonja gost

        hehe, evo sem vedel d aje propaganda...hehe...verjetno so v ozadju isti ljudje kot za kovid propagando...jaz bi na tvojem mestu preveril s testom DNK če nista tvoja starša nastavljena in v bistvu ti živiš zrežirano življenje...saj veš, vse okoli tebe je samo propaganda..pacienti s facebooka.

        12 10 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        13.03.2022 ob 9:51 gost

        Tvoje zapise se ne berem več saj jih z zaprtimi očmi vidim kateri je tvoj, ampak ti našibam samo minus ,da boš vedel ????srbko 9 :24

        15 8 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        13.03.2022 ob 10:03 gost

        9:24 Sam Ruski narod se je uprl Putinovemu zločinu ,ti pa blatiš Slovenski narod . Tele nečloveško pretepeno od življenja na beraški palici in lagodnega in lepega življenja v Pomurju 72:letni

        25 5 Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      13.03.2022 ob 9:48 kilonja gost

      Ruska letala napadla oporišče pri Lvovu, Kijev vse bolj oblegan...to je znova zahodnjaška laž, Ukrajinci se sami napadajo, Rusi pa jih rešujejo pred njimi samimi :) . Poslušajte ene in objektivne medije, ruske, proriske, severno korejske, Beloruske in slovenske levičarske..v teh medijih so razgaljene vse resnice tega Sveta .

      18 12 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        13.03.2022 ob 11:05 drago gost

        kilonja komunistični boj frajer napiši svoje pravo ime pa če maš jajca lejko se na kavi v Soboti dobijva rad bi te vido.

        6 6 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        13.03.2022 ob 11:13 kilonja gost

        Če bi malo bolj umirjeno bral bi vodel da sem sarkastičen v svojen vpisu in da z njim obsojam FB vojne teoretike zarot.

        6 4 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        14.03.2022 ob 7:46 gost

        , blizu Kijeva ubit ameriški novinar, kdo ga je poslal tja, kjer se strelja je za pričakovati, da tudi koga ustrelijo, zakaj ne bi smel biti zadet ameriški pisun ?!

        1 0 Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      13.03.2022 ob 9:55 Neko gost

      Debilov, kot je @Rod je polno po spletu. V vsem vidijo teorijo zarote, v cepivu, v virusu, v vojni, itn. Najbolj glasni so, mislijo da so najbolj pametni. Vzornike imajo na družbenih omrežjih, kot so Saška, Bidar, Brzin, Bulić, Potrč, itn. Našteti so zdaj postali vojni analitiki čez noč. Splet ni za vsakega, saj enim dobesedno škodi. Pametni s spleta kaj dobrega odnesejo, debili pa postanejo idioti.

      21 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      13.03.2022 ob 10:11 TEROZIRA CEL SVET gost

      Nato, Evropa in ostali svet razen 5 držav je skupina veliki strahopetcev, močnih samo na jezikih, tu pa zraven gledajo kako en norec dela kar hoče, namesto, da bi mu postavili ultimat in po njem ga odstranili, njega in še 10 tovarišev iz zemeljske oble pa bi bil mir. Rusko ljudstvo, ki bo zaradi norca najbolj najebalo tu ni popolnoma nič krivo.

      18 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        13.03.2022 ob 10:21 gost

        SVET TERORIZIRATA AMERIKA IN NATO. SAMO POGLEJ PO KOLIKIH DRŽAVAH SO NAPRAVILI VOJNE, PORUŠILI DRŽAVE, UBIJALI CIVILISTE, NAPRAVILI NA MILIJONE BEGUNCEV. POZANIMAJ SE KAJ SO DELALI UKRAJINCI RUSOM IN DRUGIM MANJŠINAM V UKRAJINI IN NE NASEDAJ AMERIŠKI PROPAGANDI. KAR SE PA UKREPOV TIČE BOMO NAJEBALI VSI V EVROPI, NE SAMO RUSI, EDINO KORIST OD TEGA BODO PA IMELI AMERIČANI. KAJ RES NIHČE NE ZNA MISLITI S SVOJO GLAVO ALI STE PA SAMI PLAČANCI NA PORTALU?

        9 20 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        13.03.2022 ob 10:36 kilonja gost

        SEVEDA, NATO obstreljuje UKRAJINCE...zakaj antikovidarji in anti Ukrajinci nenehno preusmerjate pozornost od pokolov ki se dogajajo v Ukrajini ? Te je sram ker podpiraš Putina in iščeš izgovore za GENOCID ki ga izvaja ? Ali si plačan zdaj že 4 cente na bebavost tvojih komentarjev ?

        17 6 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        13.03.2022 ob 10:47 gost

        Kilonja kdo trenutno bombandira Somalijo, Jemen in bližnje države????? Kaj tam ne živijo ljudje?????? Kaj tam ni otrok in žensk????????????

        10 9 Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      13.03.2022 ob 10:15 gost

      Klonjaš,,,, gdo se je norčeval z zelenskega ko je bil izvoljen debil,,,,, januš grozni,,,, zdaj pa kao njegov največji zaveznik samo zaradi volitev doma. Gnoja vladnega malega Putina slovenskega smo že prekuzili pa njegovo lažnivo pomilovanja.

      8 12 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        13.03.2022 ob 10:35 kilonja gost

        in kaj ima to zveze s tem da da VES SVET OBSOJA KRIMINAL PUTINA ? Torej če je Janša obsojal Zelenovskega sta bila ti in Janša na isti strani, ZA PUTINA..hehehe...

        11 6 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        13.03.2022 ob 10:44 gost

        Kilonja, ZDA, EU ( še ta ne v celoti ), Kanada, Avstralija še zdaleč ni cel svet. Je samo mali del sveta. Genocid so pa delali ukrajinski naciji z Rusi v Ukrajini. Lažeš lahko ti sam sebi, nam ne moreš.

        6 8 Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      13.03.2022 ob 10:18 resnica gost

      Še malo pa bo kijev gorel,ker Putin ne bo končal te vojne,Zelenski pa se naj pripravi da bo vojno izgubil.Slovenski politiki se pa naj škrablejo tam kjer jih srbi,ker janči je precej glasen itak si pa putin z jančijem ne more niti rit zbrisati.

      9 16 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      13.03.2022 ob 10:38 gost

      Komentatorji ko boste zasledili zapis proti Zelenskemu oziroma Evropi ,in Janši vedite da to počne le ena oseba z različnimi vzdevki ,da ne bo nesporazuma za ostale komentatorje in se jih meče v isti koš , to je 72 letni srb , pretepenec ki živi v Lendavi .

      13 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        13.03.2022 ob 10:47 Neko gost

        Keroga mate nej dojila niti rada mejla, zatou je zdaj takšen idiot. Pa to dela tudi na sobotainfo, pijše pod več vzdevke, pa si lajka. Primitivec na kubik.

        16 6 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        13.03.2022 ob 10:53 gost

        Sem ti že sto krat napisal, da živim v Soboti in, da sem večji Slovenec od tebe, ker se nisem prodal za 150 evrov kot sem se ti. Če bi imel vsaj malo pameti v svoji plesnivi tikvi, bi vedel, da niso vsi komentarji moji. Pišeš pa vedno enake komentarje, ki so polni sovraštva do Srbov in Rusov. Nimaš pameti, da bi komentiral članek, edina tvoja miselna zmogljivost je nekaj stavkov sovraštva proti namišljenemu srbinu. REVA V GLAVI. ZA OVCO GLIH DOBER.

        6 13 Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      13.03.2022 ob 10:55 gost

      10:47 Točno tako ! ta je za UMOBOLNICO ta 72 letni srbin !

      15 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      13.03.2022 ob 11:00 kilonja gost

      O Spmaliji,iraku,iranu itd poslušamo že 30 let...preberi si naslov članka,štekaš? Tvoje argumentacije so na nivoju otroka...odpri si na kakšnem FB profilu temo o Somaliji,tu pišemo o RUSKI INVAZIJI nad UKRAJINO...si sposoben debatirat o tem brez vpletanja tretjih držav? Nisi,ker imaš duševne težave..ko imaš pri Dr. Magdiču posvet in te vpraša če si se popravil in ti gre na holje,tudi začneš z odgovorom..ka spitavleš Magdič ve pa sousid Đouži tudi pije...in potem Magdič znova..Debeli o tebi se pogovarjava.. pa spet ti...pa Jožica v sosednjem bloku pije,pa Mikloš pa tak dele...štekaš debeli?

      9 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        13.03.2022 ob 11:22 gost

        Kilonja, vojna v Jemnu poteka danes, danes, danes, ne pred 30imi leti. Otroci in ženske tam umirajo na veliko. A GLEJ GA ZLOMKA, O TEM ZAHODNI LAŽNIVI IN PODKUPLJENI MEDIJI NIČ NE POROČAJO. Niti Janševe ovce o tem ničesar ne veste in o tem ničesar ne pišete. So otroci tam manj vredni od ukrajinskih otrok?????????' Vsako leto zaradi lakote umre več kot 3 milijone!!!!!!!!!!!!! otrok. Kje ste tu " pravičniki ", da bi se temu uprli in pomagali tem otrokom. Kje so tu zahodni mediji, da bi o tem poročali? Janševi plačanci lahko na portalu pišete kar hočete. žalite, sovražite, a resnice ne morete spremeniti.

        7 8 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        13.03.2022 ob 11:24 kilonja gost

        Ruska letala napadla oporišče pri Lvovu, Kijev vse bolj oblegan...bo šlo Debeli, na tvoje preusmerjanje pozornosti več ne odgovarjam...

        9 7 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        13.03.2022 ob 11:31 gost

        Kilonja, saj ne moreš odgovoriti, ker si tako zabiti, da niti mojega komentarja ne razumeš. Za Janševega pisuna si glih dober.

        5 8 Prijavi neprimerno vsebino
    12. gost
      13.03.2022 ob 11:10 gost

      10:53 Tebe bodo na zadnji poti pokopali kot,,,,,, Klošarja z pivom,,,,,, v roki !!!

      16 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    13. gost
      13.03.2022 ob 11:27 kilonja gost

      Generalna skupščina ZN je danes po treh dneh izrednega zasedanja z 141 glasovi proti petim in 35 vzdržanimi potrdila predlog resolucije o ruski agresiji proti Ukrajini. V resoluciji zahteva takojšen konec spopadov in umik ruskih enot iz Ukrajine. Po objavi izida glasovanja je v dvorani Generalne skupščine zadonel velik aplavz.

      10 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        13.03.2022 ob 11:32 gost

        Zopet zavajaš. Napiši koliko glasov ima katera država v tej skupšini in potem se lahko dalje pogovarjava.

        4 9 Prijavi neprimerno vsebino
    14. gost
      13.03.2022 ob 12:13 SOBOČANEC gost

      SAMO VI PIŠITE SE SPLOH ZAVEDATE KAJ NAS ČAKA

      6 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        13.03.2022 ob 12:34 gost

        12:13 Se ti sploh zavedaš kaj si Kilonji napisal ob( 11:16 na portalu Korona ) prase pokvarjeno srbsko 72;letno

        13 5 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        13.03.2022 ob 12:39 gost

        12:34 ..... ti imaš tako močne privide, da ti niti najboljši zdravniki več ne morejo pomagati. Ubogi tvoji domači, če jih imaš.

        6 12 Prijavi neprimerno vsebino
    15. gost
      13.03.2022 ob 12:33 gost

      Čaka nas lakota bibliskih rasežnosti reveže. Bogatuni si pa se eno bolezen omislijo in bodo še bolj bogati. Crknejo pa itak tako kot srmaki. Samo srmaki nedu po grobaj kopali ker do počivali v miru bogatunan pa bodo in tudi odkopane jih pustijo da jih divji peseki po papajo.

      8 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        13.03.2022 ob 12:47 gost

        12:33 Veš kako bodo srečni sosedje ! Kamen se jim bo odvalil od srca ,ko te bo poiskala ,,,,,,,, matilda ,matilda matilda,,,,,,,,,,,,Priredili bodo največjo fešto za vse krajane ,,,,,,,,,, ti srbin pretepeni iz zabačenega kraja v PRELEPO POMURJE .Fuj nasnaga zavaljena !!!!!!!!!!

        18 6 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        13.03.2022 ob 13:17 gost

        Ne samo ,da vidiš bele miši zdaj slišiš kako ti v umazanem bunkerju regljajo žabe . V kratkem boš pa še videl Matildo z koso .Ti si GOTOV ! Ni ti rešitve ( ruski fačuk ) 12:33

        10 6 Prijavi neprimerno vsebino
    16. gost
      13.03.2022 ob 12:38 kilonja gost

      Nimam ti kaj odgovarjati debeluhar, mentalno si neuravnovešen kot Putin, tema pogovora je Rusija NAPADA UKRAJINO..ne menimo se o Somaliji, o vrtu od tvoje sosede Micke, niti o tem ne kako neuspešno delo je s teboj opravil Dr. Magdič. Tema je o vojni Ukrajini, Ukrajina je država ki je soseda naše sosede, to nas trenutno zanima, Somalija pa je trenutno zanimiva za Kenijo, Etiopijo itd.. Drži se teme, nisi tega sposoben ker ti je muca jezik popapala...zdaj več ne moreš trditi da ni vojne v Ukrajini..tudi za kovid si trdil da ga ni dokler ga nisi sam dobile, hepan blesavi .

      11 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    17. gost
      13.03.2022 ob 13:53 GOST gost

      DOL Z BANDO KUMUNISTIČKO DECO KOLJEJO SEVEDA NAŠI LEVAKI TO PODPIRAJO NE BOMO VAS VOLILI POZABITE

      13 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    18. gost
      13.03.2022 ob 14:50 gost

      Haaga zločinski paranoični in krvoločni diktator Putin ki je skupek najslabših lastnosti Hitlerja in Stalina , ne bo nikoli dočakal , bo pa zelo drago plačal svojo krvavo orgijo po Ukrajini .Doživel bo usodo rdečega vampirja conducatorula Ceausesca . Sodil mu bo lasten narod , ki ga je pahnil v vojno , bedo , osamitev in nesrečo .

      15 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    19. gost
      13.03.2022 ob 15:12 GTR2022 gost

      Smrt fašizmu.Slava Rusiji!

      7 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    20. gost
      13.03.2022 ob 15:19 gost

      15:12Si se naspal !Znova noriš na portalu psihič ruski .Sramoto delaš Pomurju .Marš nazaj v zabačeni kraj , ter živel na beraški palici Srdiš kot crknjena žival !

      13 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    21. gost
      13.03.2022 ob 15:31 gost

      Žena ga je zapustila ,drugega je ljubila ,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ker reveža in norca ni prenašala . Otroci se pa zgražajo za takšnega očeta .Če so vsaj malo pametni si naj spremenijo tvoj priimek ,da ne bodo sramotili še lasnih otrok . (15:12) Srbski pretepenec

      14 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    22. gost
      13.03.2022 ob 15:37 gost

      SLAVA RUSOM. OSVOBODILI SO NAS . PREMAGALI HITLERJA IN MADŽARE. NE POZABITE TEGA NIKOLI.

      4 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    23. gost
      13.03.2022 ob 15:39 gost

      15:37 Ti se zaleti v rit Rusom -Putinu in Hitlerju ,Trohi pa poliži guzo Ti 72 :letna šleva !

      12 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    24. gost
      13.03.2022 ob 15:44 gost

      GTR 2022 - Gnoj , Trohov , Rusov

      10 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    25. gost
      13.03.2022 ob 15:59 gost

      usrani žvalavci samo si kaj takega ne želite da prijde do nas!!! pospravljeni boste vsi

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    26. gost
      13.03.2022 ob 15:59 gost

      Komunajzerja mrzim 500 na uro debeli

      8 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    27. gost
      13.03.2022 ob 16:23 gost

      Po koncu te vojne bodo Rusi tretirani kot Al kaida ,Putin pa kot najbolj iskan terorist .Podgana se bo zvlekel v kakšno luknjo iz katere ga bodo izbezali Američani in ga javno usmrtili ! Slava Ukrajini

      6 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    28. gost
      13.03.2022 ob 17:43 gost

      Rusi so bili kao naši osboditelji ampak to ni bilo zastonj. Kradli so vse kar njim je prišlo pod roke in vse povsod kje so se pojavili. Isto kot pred njimi Nemci. Sami kradljivici, posiljevalci, kradljivici sama tolpa gnojev nekolturnih.

      3 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        14.03.2022 ob 8:00 gost

        Nobena vojska na svetu se obnaša kulturno. Mi pa ni jasno zakaj Veliko Prekmurcev sovraži Ruse, saj je marsikdo med njimi ruski potmec.

        2 0 Prijavi neprimerno vsebino
    29. gost
      13.03.2022 ob 18:15 gostja gost

      Vidim ka vas je dosta ka držite z norcon Putinom. Predlagam vam, da se preselite k temu teroristu.

      2 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        13.03.2022 ob 18:29 gost

        Ne držimo s Putinom, za razliko od vas, ki vse verjamete lažnivim tv postajam, vemo kaj se v Ukrajini v resnici dogaja.

        3 3 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        13.03.2022 ob 18:30 gost

        18:15 Mi vidimo samo enega norca to je 72 letni srbin ,ki drži z Putinom .Si se prelevil v ženki spol saj si res kot p _zda .

        4 2 Prijavi neprimerno vsebino
    30. gost
      13.03.2022 ob 18:26 gost

      Ti ritoliznik rusov poglej si raje posnetke bombandiranja ! Ne ti to ne gledaš ker resnica boli in to dela tvoja umazana braća ! vukojebo

      5 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    31. gost
      13.03.2022 ob 18:34 GOST gost

      MAŠ PRAV LEVAKI NE PRIZNAJO NIČ KA JE PROTI NJIM BANDITI NAROD PA TRPIJ NAJ ŽIVI SLOVENIJA BREZ RDEČE MAFIJE

      5 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    32. gost
      14.03.2022 ob 9:10 gost

      Putinovci so isti kak naši levuharji - smrduharji.

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.