https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

FOTO: Beltinci Klima Tratnjek na okrogli 400. uradni tekmi izgubili proti Vitanest Bilju

13.3.2022  

V športnem parku Beltinci se je danes odvila tekma 20. kroga 2. Slovenske nogometne lige. Beltinci Klima Tratnjek so na okrogli 400. uradni tekmi v mlajši zgodovini beltinskega kluba gostili Vitanest Bilje in izgubili z 0:1.

Beltinci Klima Tratnjek - Vitanest Bilje 0:1 (0:0)

Humar (73. min)

Začetnih enajst Beltincev:

Začetna enajsterica Vitanest Bilja: Lipičar, Erniša, Slavec, Kladar, Humar, Koron, Jalinous, Jermol, Pantelić, Doplihar, Zubanović.

Prvi polčas v Beltincih ni ponudil zadetkov, tudi pravih priložnosti ni bilo veliko. Obe ekipi sta bili najbližje zadetku po kotu, ko sta stresli prečko.

V drugem polčasu si je v 52. minuti Žaler prislužil rumeni karton. V 70. minuti se je Gajser odločil za prvo menjavo in v igro namesto Pihlera poslal Mariča. V 73. minuti so gledalci videli prvi in edini zadetek na tekmi. Z razdalje je zadel Humar in Bilje popeljal v vodstvo.

V 79. minuti je Žaler zaustavil protinapad Bilj in ob tem storil prekršek. Prejel je rdeči karton. Zver pa je uspešno ubranil strel iz enajstmetrovke. V drugim menjavi v 84. minuti je v igro vstopil Hartman, ki je zamenjal Džumhura. V 87. minuti je rdeči karton prejel tudi igralec Bilja Koron. V 90. minuti pa je rumeni karton prejel še Bagola.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija