https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

GLOBALNO

Iz Kijeva poročajo o več eksplozijah, Janša v Kijev na srečanje z Zelenskim

15.03.2022 ob 8:00  

V središču ukrajinske prestolnice Kijev je danes odjeknilo več eksplozij. Po poročanju tamkajšnje civilne zaščite so ruske sile raketirale štiri stanovanjske stavbe v več okrožjih, pri tem sta umrli najmanj dve osebi. Ponoči so se alarmi pred zračnimi napadi sprožili tako v Kijevu kot tudi v Odesi, Umanu ter v regiji Hmeljnicki.

Janša na srečanje z Zelenskim

Premierji Poljske, Češke in Slovenije, Mateusz Morawiecki, Petr Fiala in Janez Janša bodo danes obiskali Kijev, kjer se bodo srečali z ukrajinskim predsednikom Volodimirjem Zelenskim in ukrajinskim premierjem Denisom Šmihalom, je sporočila poljska vlada. Obisk so potrdili tudi v Janševem kabinetu.

Glavni svetovalec poljskega premierja Michal Dwoczyk je novinarjem potrdil, da je delegacija nekaj po 8. uri zjutraj z vlakom prečkala poljsko-ukrajinsko mejo. Kot je dodal, so se za pot dogovorili prejšnji teden na vrhu EU v Versaiilesu.

Ruski vojaki naj bi zavzeli regijo Herson

Ruske sile so danes sporočile, da so prevzele nadzor nad celotno regijo Herson na jugu Ukrajine, kjer že nadzorujejo mesto Herson. Iz bližnjega Dnipra pa poročajo, da je bilo v obstreljevanju ruskih sil uničeno letališče, poročajo tuje tiskovne agencije. 

Ukrajinska stran sicer navedb ruskih sil o prevzetju nadzora nad regijo Herson še ni potrdila. Na tem območju ob Črnem morju sicer živi okoli milijon ljudi.

V Kijevu odjeknilo več eksplozij

Novinar francoske tiskovne agencije AFP je iz Kijeva poročal o najmanj treh eksplozijah in dimu, ki se dviga v daljavi. Lokalna televizija Ukraine 24 je poročala, da sta na zahodnih obronkih mesta odjeknili dve večji eksploziji. Glede na navedbe televizije so raketi izstrelili z beloruske strani. Britanski BBC teh navedb ni uspel preveriti. Po eksplozijah naj bi izbruhnil požar v stanovanjski stavbi, je še poročala ukrajinska tiskovna agencija Ukriform.

V zadnjih dneh so se spopadi v bližini Kijeva okrepili. V ponedeljek je v zračnih napadih v različnih delih prestolnice umrlo več civilistov. Ponoči so se sicer alarmi pred zračnimi napadi sprožili v Kijevu, Odesi na jugu države, Umanu v osrednji Ukrajini, pa tudi v regiji Hmeljnicki na zahodu.

Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski je v videonagovoru zagotovil, da bodo odgovorni za vojno kaznovani za svoja dejanja: "Vsak, odgovoren za vojno. Vsak, odgovoren za uničenje demokracije. Vsak, odgovoren za represijo proti ljudem." "Sodelujemo s partnerji pri pripravi novih ukrepov proti ruski državi," je povedal. Izrazil je še prepričanje, da je ruska vojska odgovorna vojnih zločinov, ker namerno ustvarja humanitarno katastrofo v ukrajinskih mestih. Počasi pa tudi Rusija spoznava, da z vojno ne bo dosegla ničesar, saj niso pričakovali takšnega odpora, je dodal.

Nadaljevanje pogajanj med Kijevom in Moskvo

Med pogajalci ruske in ukrajinske strani se bo danes nadaljeval četrti krog pogovorov, ki so ga začeli v ponedeljek. Kljub pogajanjem in prizadevanjem za ustavitev ruske invazije na Ukrajino se sicer uničujoči napadi na ukrajinska mesta nadaljujejo in so tudi v ponedeljek terjali številne smrtne žrtve, ljudje še naprej bežijo iz države, poroča STA.

Foto: Reuters

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      15.03.2022 ob 8:22 gost

      Zelenski - nastavljena ameriška lutka.

      14 23 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        15.03.2022 ob 8:58 gost

        8:22 Kako moraš biti podel ,da med pogajanji raketiraš bombandiraš civilne zgradbe ,da bi s tem dosegel pritisk na pogajalce .Smrt zločinskim agresorjem nedomljivo , kako morajo ubijati , hujši od nacistov in psihič hujši od Hitlerja .

        21 7 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        15.03.2022 ob 9:49 gost

        8:58 ............kako ti veš KDO in KDAJ je bombandiral? Aja, v zahodnih lažnivih medijih si to izvedel in zdak temu verjameš. Kaj, če pa AZOVCI sami bombandirajo in krvdo prevalijo na Ruse. Ena vojna dopisnica je o tem porčala, a so jo hitro zahodnjaki utišali.

        9 14 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        15.03.2022 ob 9:54 kilonja gost

        Čigava lutka pa je Putin ? A od kitajskega predsednika ? Mogče je lutka od ljubice ? Čigava lutka si pa ti Debeli ?

        10 8 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        15.03.2022 ob 22:58 Avy gost

        S­t­a­r­t w­o­r­k­i­n­g f­r­o­m h­o­m­e! G­r­e­a­t w­o­r­k f­o­r-E­v­er, ­S­t­a­y a­t H­o­m­e M­o­m­s O­R a­n­y­o­n­e n­e­e­d­s­ a­n e­x­t­r­a i­n­c­o­m­e. G­e­t s­t­a­r­t­e­d. Y­o­u o­n­l­y n­e­e­d­ a computer a­n­d a reliable c­o­m­p­u­t­e­r c­o­n­n­e­c­t­i­o­n­ s­o d­o­n’t g­e­t l­a­t­e t­r­y… Read all about it here__________ 𝐖𝐖𝐖.𝐂𝐀𝐒𝐇𝟒𝟔.𝐂𝐎𝐌

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      15.03.2022 ob 8:42 gost

      Podlo do konca, , streljat na novinarje ,,,,,,,,to so samo reve , ko jih je več in so oboroženi ,,,,,,,da so sedaj že redna tarča civilisti,,,,,,,,,,kaj lahko pričakujemo od zveri , ki jedo ljudi , pobijajo otroke in vse kar jim pride pod roke ,,,,,definitivno niso za civilizirano EU

      17 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      15.03.2022 ob 8:47 gost

      Se spomnite kako je Rusija s svojimi letali vozila migrante iz Azije in Afrike v Belorusijo do meje s Poljsko. Poblazneli Putin želi uničiti EU, Ukrajina je šele začetek.

      17 19 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      15.03.2022 ob 9:03 gost

      Putin je že Evropo uničil samo se Evropa tega ne zaveda. Kajti ko so od nekoga tako odvisen kot je Evropa odvisna od Putina. Tudi zdaj se vedno potekajo blagovne menjave samo bolj potiho. Ker te sankcije so samo za javnost kao Evropa je ukrepala,,,,, drek,,, pa tako ukrepanje pod mizo pa je vse kot je bilo. Zato je vse to samo bla, bla, bla. Isto kot že 20 let zasedajo o zmanjšanju globalnega segrevanja samo bla, bla, bla. In lepo druženje za vse udeležence.

      9 10 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        15.03.2022 ob 9:24 gost

        (9:3) Upajmo ,da bo ta bolni vojni zločinec ,odgovarjal za svoje zločine .Grozljivo ,Putin uničuje celotno Ukrajino ! Prav tako grozljivo je da naša Levica to prizanesljivo podpira !

        11 12 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        15.03.2022 ob 9:53 kilonja gost

        HAHAHA, a Putin pa ni odvisen od nas ? komu prodaja nafto, plin itd ? Ha ? Zdaj bo lahko v Afriko prodajal po posebno ugodni ceni ;) . Mi se bomo že znašli, nič ne skrbi ti za nas Evropejce .

        13 10 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        15.03.2022 ob 9:55 gost

        9:24 ........... je kdaj kakšen ameriški predsednik odgovarjal za vojne zločine? Nasprotno - eden je dobil celo Nobelovo nagrado za mir. Najprej to pri sebi razčsti, šele potem napdaj Putina. Imej enake vatle za obe strani.

        10 10 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        15.03.2022 ob 10:01 gost

        Kilonja, nikoli komentarja ne piši v množini, ker predstavljaš samo sebe. Nisi ti Evropa. Nafto boš dobil od Američanov po dvakratni ceni. Ti jo bodo pa kupili od Rusov in celo od VENEZUELE. Enako velja za vse drugo. Rusija lahko proda svoje surovine in izdelke kamorkoli, Evropa ne predstavja niti DESETINE svetovnega trga. Zato nehaj pisati norosti.

        13 6 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        15.03.2022 ob 10:20 gost

        NATO Rusije nima niti za malico .Vojno v Ukrajini bo Rusija izgubila Država bo bankrotirala .Rusi sami bodo .Putin je toliko lagal in varal svoje Ruse ,da bi moral priti dan ko mu bodo izstavili račun ! Rusi sami bodo Putina obglavili z golimi rokami ! ( 9:3 )

        16 7 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        15.03.2022 ob 10:31 gost

        10:20 ........... daj ne piši pravljic. Ukrajinski dron je letel čez tri članice NATA in ta niti vedel ni za to. Ne želi si, da bi Rusja pokazala svojo bojno moč, ker potem gre cel svet k vragu. Malo se zberi in ne živi v pravljici. Rusom zaradi evropskih in ameriških sankcij ne gre nič slabše, ker so samooskrbni. Najebemo edinio Evropejci, ker se cene nenormalno povečujejo. Rusom se pa jebe, če bodo imeli tam ameriške ali evropske izdelke. Svojih in kitajskih, japonskih in drugih imajo še preveč. EVROPA SAMA SEBI PLUVA V SKLEDO. AMERIČANI SE PA SMEJIJO IN ŠTEJEJO DOLARJE.

        9 8 Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      15.03.2022 ob 9:39 kilonja gost

      Iz Kijeva poročajo o več eksplozijah...vprašajte debelega, to američani snemajo novi film o ruskih zlobnežih...to ni nič res kar vam zahodni mediji kažejo, morete spremljati medije ki so resnično nepristranski, denimo mladina, necenzurirano, ruski medvjed Putinko, Ruska pravda, Ruska resnica itd..

      7 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        15.03.2022 ob 10:07 gost

        Mora pa res hudo biti v Kijevu, Bombe in rakete vsako sekundo harajo po Kijevu, zato pa naš predsednik vlade Janša danes potuje v Kijev. On je imun pred bombami, raketami, puškami, topovi ali kako?

        11 7 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        15.03.2022 ob 10:11 gost

        In drugo vprašanje: kaj ima Janša iskati v Kijevu? Da bo vzpodbujal vojno in zanetil 3. svetovno vojno? Vsaj enkrat je zahteval od NATA to kar bi povzročilo tretjo svetovno vojno. Hvala Bogu so bili predstavniki NATA toliko pametni, da so zavrnili njegovo bolno zahtevo.

        14 11 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        15.03.2022 ob 13:19 gost

        Ta Janša je popolnoma odpelani. Še malo ga bo Putin gledal in nam bo vsem v Sloveniji dal takšno lekcijo, da nam bo slabo. Neprišteven jajo.

        9 5 Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      15.03.2022 ob 10:07 kilonja gost

      Kilonja, nikoli komentarja ne piši v množini, ker predstavljaš samo sebe...evropejci smo množina, kvizlingi ste pa posamezniki, no razen v Sloveniji .Dobil bo kazensko ovadbo zaradi vzpodbujanja vojne agresije.

      9 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      15.03.2022 ob 10:34 kilonja gost

      TO SO DEDI, levi homići se pa v gay klubih sabljajo s pimpeki .Kabinet predsednika vlade RS je potrdil, da se slovenski premier Janez Janša, poljski premier Mateusz Morawiecki, podpredsednik vlade Jarosław Kaczyński in češki premier Petr Fiala kot predstavniki Evropskega sveta odpravljajo v ukrajinsko prestolnico.

      8 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      15.03.2022 ob 10:42 TO JE POGUM gost

      Med prenosom večernih poročil ruske televizije Pervi kanal je urednica Marina Ovsijanikova stopila v studio in za voditeljico Katarino Andrejevo razprostrla protivojni transparent. "Ne vojne, ustavite vojno, ne verjemite propagandi, tu vam lažejo," je pisalo na njem. Preden je programski direktor ustavil njen protest "v živo", pa so lahko gledalci slišali tudi njene besede, ki so pozivale h koncu ruske agresije: "Ne vojni! Ustavimo vojno!"

      17 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        15.03.2022 ob 11:39 gost

        11:30 ............ nihče ne zagučava Putina, zahtevamo pa objektivno poročanje, ne pa zahodne laži in njihovo propagando. Le zakaj so v Evropi ukinili ruske TV postaje? Zakaj danes na vojno območje pošiljajo evropske politike?Dobesedni izzivajo in hočejo spopad, da bodo vojni dobičkarji služili, navadni ljudjje bodo pa trpeli in umirali.

        6 8 Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      15.03.2022 ob 11:04 Karel K. gost

      A je predsednik ZDA storil zločine, ko so lomili in zlomili terorista in zločinca podobnega Putinu, Hitlerja? Je to zločin, ko so Irak in Libijo rešili od diktatorjev katere je v Mostarju vzgojil zločinec Tito. A je to zločin, ko so Srbe prisilili v vdajo, da niso enako kot Rusi Ukrajince Kosovare nagnali v beg, da bi Kosovo etnično očistili, kosovare pa nagnali v Albanijo. New samo, da lahko upamo, moramo verjeti, da se bo to zgodilo, da bo Putin za svoj teror in zločine odgovarjal in bo kaznovan kot je bil Husein in Gadafi pa tudi vsi tisti kateri kjerkoli, tudi na tem portalu razširjajo podporo proti njegovim zločinom.

      7 13 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        15.03.2022 ob 11:33 gost

        Amerofil Karoly, boš ti kaznoval tiste, ki ne mislijo tako bolno kot razmišljaš ti? Ali bodo tvoji " demokrai " Ameri prišli in nas kaznovali? Odpeljali nas v Guantanamo?

        6 2 Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      15.03.2022 ob 11:19 gost

      10:11 Putin je enostavno zver ki pobija nedolžne ljudi ,zato je kriva tudi Evropa ? Sramotna izjava kitajskih politikov, GLIHA VKUP ŠTRIHA Putin je bolnik je bolnik na oblasti ,to je težava .

      12 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      15.03.2022 ob 11:21 gost

      Ti si pa čistokrvni Rusofil in izgini iz Pomurja ! Mrhovinar ! (11:16)

      8 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    12. gost
      15.03.2022 ob 11:22 gost

      Zakaj zahodni mediji nič ne poročajo o tem, da je Ukrajinska raketa ubila nakmanj 20 ljudi, med njimi več otrok, v Donecku?

      9 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    13. gost
      15.03.2022 ob 12:05 gost

      Kaj se duvleš srbin ,ker si navadna podgana in pametuješ vsakemu . Takšni kot si ti nam ne seže do kolen . ALIVIDERČI V JUGO ! 11:24

      13 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    14. gost
      15.03.2022 ob 12:30 gost

      Levi kretenkoji se Ne vklapajte in ne razpravljajte o teh stvareh kar se dogaja v Ukrajini , ker je za vas tole prekprezahtevna naloga , saj ste sami dr. in naduteži ki takih stvari ne razume!!!1---zombiji

      9 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    15. gost
      15.03.2022 ob 12:34 Janša gost

      de rejšu svejt, eli pa skuhal pizdarijjo, ki ji ne bo videti konca, nouri je zadosta.

      5 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        15.03.2022 ob 12:49 gost

        12:34 Prvič , članek si dobro preberi ! Če ga enkrat ne razumeš , ga preberi še večkrat .! Drugič , če ga še vedno ne razumeš , pa vprašaj soseda . Če pa še soseda ne razumeš pa si zabit kot tramverza ! Pa srečno in uspešno Srbin !

        13 5 Prijavi neprimerno vsebino
    16. gost
      15.03.2022 ob 12:36 gost

      Vsaka čast ,za pogum in načelnost Janši ,predsedniku Poljske , Češke vlade ,,,,,,,,,,,, za razliko od Slovenskih Rdečih herojev ,,,,,,,,,,,,,,,ki so hodili v Moskvo trikrat letno ,po diktatorjeva navodila ,,,,,,,,,,,,,,,,Erjavec ,Šketa ,Jankovič ,Šarec ,SD obrambna ministrica Katič ,,,,,,,,,,,,,,,SD ministrica za socialo ,ki je tudi otroke odvzemala starim staršem ,,,,,,,,,,,,

      18 12 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    17. gost
      15.03.2022 ob 12:44 AAAAAAAAAAAAA gost

      Janša je v Kijevi zdaj pa navijan ka bar ena raketa trufi, lejko si mijslite keri cilj man v mislih.

      3 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        15.03.2022 ob 12:47 Karel K. gost

        Kdor drugemu jamo koplje sam vanjo pade, je že zguljen pregovor vendar kljub temu še vedno velja!

        8 8 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        15.03.2022 ob 13:01 gost

        Ti boš res lahko v kratkem priletel na smodnik za tvoje zapise in na stara leta preživel za rešetkami . DA BI LE TO PA TI PRIVOŠČIM ti pretepenec z juga . (12.44)

        14 6 Prijavi neprimerno vsebino
    18. gost
      15.03.2022 ob 12:56 Karel K. gost

      Ruski vojaki bežćijo iz vojske in se pridružujejo Ukrajinskim ali pa enostavno bežijo na zahod. Zakaj pa nihče ne beži v Rusijo, nikoli, celo arabci niso bežali v Rusijo ampak tam kjer vlada demokracija. V zahodnih državah tuživeči rusi dajejo zatočišče Ukrajincem. Edino v Sloveniji je možno, da ostanejo nekaznovani tisti kateri odkrito podpirajo zločine Putina v Ukrajini Gruziji, Siriji. Še več ti z veliko začetnico grozijo nasm demokratično in človeško pozitivno usmerjenim državljanom. Tujci so v naši državi in čakajo, da se bodo vrnili stari časi, titova Jugoslavija z Ruskim dežnikom. Kako to, da ti niso bili pred leti zares izbrisani, ko niso bili pripravljeni prevzeti slovenskega državljanstva in so čakali, da jih bo Miloševič rešil in Slovenijo okupiral z Adžičem vred s katerim je potem Kučan sodeloval in je hotel postati Tito po Titu, vendar je to Miloševič opazil in je Kučana ter slovenske titoiste nagnal iz Beograda. Tako nam je Slovencem na hrbet obesil rusofile in titoiste.

      17 12 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    19. gost
      15.03.2022 ob 12:57 Prekmurec gost

      Janša izgublja volitve in dela poteze, ki Ukrajini nič ne prinašajo, Sloveniji pa močni škodujejo. Nič junaškega, mnogo bolanega.

      15 11 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        15.03.2022 ob 13:08 gost

        (12:57 ) Kaj boš ti CUCEK stari pisal pravljice ,sploh se ne zavedaš kako lepo ti je v Pomurju oziroma v Sloveniji ti 72.letni bolnik brez človeških vrednot .

        16 11 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        15.03.2022 ob 13:33 gost

        (72 letni ) TI BABE NIKOLI NISI IMEL IN JE NE MOREŠ IMET , KER SI MAJMUN , SAJ NISI VREDEN DA TI ČLOVEK SPLOH POGLEDA TVOJ PSIHT, KI JE KOT STRAŠILO NA POLJU . 13:7

        14 5 Prijavi neprimerno vsebino
    20. gost
      15.03.2022 ob 13:07 gost

      Janša ostani v Ukrajini za vse večne čase.

      12 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    21. gost
      15.03.2022 ob 13:27 Karel K. gost

      Ti pritepeni rusofilski zločinci si dovolijo potrditi, da je povzročanje zločinov le drugačno mnenje, da so zločinci ljudje z drugačnim mnenjem kot mi demokrati. Tako trdi tudi ta pritepenec v Prekmurje in ni edini, tudi v slovenskem parlamentu jih je nekaj direktnih pa tudi so tistti kateri so najbolj nevarni, kateri prikrito delujejo v korist Putina, javno pa govorijo, da so na strani Ukrajine. To niso rdečkarji, to so enostavno zločinci in diktatorji. Moramo vedeti, da so prozahodni socialdemokrati tudi rdečkarji a se borijo za demokratične vrednote in proti vsakršnemu nasilju iz katerekoli strani prihaja, niso tako kot ti slovenski titoistični diktatorji za katere je tisti zločin katerega oni povzročajo legalen legitimen in je le drugačno mnenje od tistih kateri nasprotujemo vsevrstnim zločinom in smo za vladavino demokracije.

      17 11 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    22. gost
      15.03.2022 ob 13:44 gost

      Ne skrivaj se za štirimi stenami in javno napiši ime ,priimek in naslov Napiši to delam Janši .Pomurju in Sloveniji .Daj korenjak ,če si možakar in če imaš J_JCA ti 72 .letni pretepenec

      14 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    23. gost
      15.03.2022 ob 14:01 gost

      Kaj ti pomaga 72.let ,203 / 160 če nisi ded ,tudi jaja ne moreš imet Si navadna P _Z _A in srbsko slovo brez pameti .

      13 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    24. gost
      15.03.2022 ob 14:11 gost

      Kaj vam dela ta starček? Cele dneve vas drži na portalu in se smeji iz vas. Vi pa vse penavi okoli ust.

      0 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        15.03.2022 ob 14:19 gost

        14:11 Ne , ne delaš se iz sebe norca plus tega se še delamo norca iz tebe mi . V 2 letih je napisanih tvojih in naših komentarjev ,da bi lahko natiskali za eno veliko knjigo ,ki bi se lahko človek samo posmehoval tvoji noriji srbskega pretepenega človeka . ( 72 letni )

        11 1 Prijavi neprimerno vsebino
    25. gost
      15.03.2022 ob 14:37 gost

      Pogumno in potrebno za obisk Janše v Ukrajino . Dežurni kritiki se najprej vprašajo , kaj je ostalo od njihovega humanizma in svobodoljubnosti ,da bi jo kdaj premagali sami .Kapo dol načelnosti katero se kot kaže še da najti !

      14 14 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        15.03.2022 ob 14:48 gost

        Ko bomo vsi Slovenci trpeli zaradi njegovega neumnega obnašanja, takra mu hvalospeve piši. Kako se lahko ti gospodje v Kijev z vlakom peljejo, če je tam vojna in je vse porušeno ( vsaj tako poročajo zahodni mediji )? Malo s svojo glavo brodi in ne nasedaj medijem. Kaj Zelenskemu belo moko peljejo brez katere ne more živeti?

        13 10 Prijavi neprimerno vsebino
    26. gost
      15.03.2022 ob 15:03 gost

      Maršal,,, januš grozni,,, gre v Ukrajino da še bolj drek zmejsa kot je že. Ali pa gre prodajat orožje kajti to mu je najbolj pisano na kožo. Upam da je dobil karto enosmerno.

      12 14 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        15.03.2022 ob 16:15 gost

        15:3 Janša je že v Kijevu . Preveč si za računalnikom , pa premalo spremljaš vsa dogajanja , zato pa pišeš kozlarije nasploh .Leta imaš ki jih štejejo že 72 let pameti pa za najstnika ,pa še ta te ŠIJE ! To sem pa jaz,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

        16 8 Prijavi neprimerno vsebino
    27. gost
      15.03.2022 ob 15:34 gost

      Karel Kozic, ti kot pameten možakar, razloži kako je mogoče, da se ti trije predsedniki peljejo z vlakom v Kijev, če tam poteka vojna, padajo granate, se na velik streljajo, eksplodirajo bombe, je vse porušeno ( vsaj po poročanju zahodnih medijev je tako ). Kolikor jaz vem vlak vozi po tračnicah. Kaj je tam vse porušeno samo tračnice so ostale nepoškodovane? Daj, posim, nam nevednim in neukim to malo razloži kako je s tem. Zelo ti bom valežen za razlago.

      9 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    28. gost
      15.03.2022 ob 15:49 Nenad gost

      Neverjetno kaj pocnejo ....Grejo na vlak ....v Kijev povedat Zelenskemu da je konec in se naj predajo...ker je Kitajska stopila v bram Rusije...in Nato nima kaj iskat vec tam....

      9 16 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    29. gost
      15.03.2022 ob 16:32 GOST gost

      TELE JUŽNO PA ŠE IME NEDAD VSE SI POVEDAL MARŠ V ŠUMADIJO KAK VAS NI SRAM CMULITE CUKER JANŠA ŠE EN MANDAT VIJ PA ZA DRINO KOT NEKOČ

      17 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        15.03.2022 ob 16:42 gost

        16:32 Zdaj si ga pa zasukal za 100 stopinj ,jaz ga bom pa še toliko v ler ,da ne bo vedel čigav je!!!!!!!!!!!! tega srbina

        12 4 Prijavi neprimerno vsebino
    30. gost
      15.03.2022 ob 16:35 gost

      Po 30 letih se je za osvobajanja Ukrajine spet javil eden in edini osamosvojitel,,,, rambo januš grozni,,,,. On je vedno tisti ki je rešitelj držav kere so oblegane in v vojni z 5 krat močnejšim sovražnikom. Slovenija, Ukrajina potem pa pride na vrsto kitajska ali pa amerika.

      7 12 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    31. gost
      15.03.2022 ob 16:36 gost

      Kaj si prišel že iz gostilni Rajh v Bakovcah , in si nalit ? srbko

      15 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    32. gost
      15.03.2022 ob 18:01 gost

      Na vlak so se usedli in se peljali v Kijev. Kaj tam ne poteka vojna? Ali nam pa zahodni mediji na veliko lažejo?

      6 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        15.03.2022 ob 19:10 gost

        18:1 A na vlak si šel ekspreso za jugo ali Putkoji na obisk da mu ga malo drpneš saj veš kaj mislim ! Pa uživaj !!!!!!!!!! Debeli srbin

        6 3 Prijavi neprimerno vsebino
    33. gost
      15.03.2022 ob 19:05 gost

      Ka se v Banovcaj dogaja ,Si doubo puščavski pesek vej te je zasipalo ali nika neje bilou ?

      6 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        15.03.2022 ob 19:19 gost

        Komentar ob 12:36 ti je pa uničil dan .Ja, tako je to ,ko se ti napiše resnica takrat se ti pa svet podere ! Srbofil

        6 3 Prijavi neprimerno vsebino
    34. gost
      15.03.2022 ob 19:53 gost

      Janša čuvaj se ! Mi smo s teboj!

      9 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    35. gost
      15.03.2022 ob 20:15 gost gost

      Ka de pa to srmaštvo čelavo hodilo v Ukrajino, njim pamet solit. Ka si pa misli, ka je on? Če ne ve, naj njemi nekdo pove, ka , ga nihče nikjer ne upošteva. Zdaj, ko bo leto iz te prisilno napravlene funkcije preds. vlade si išče nekšo službo v Evropi. Samo nede iz tega nič, za vse večne čase bo izginil iz politike.

      4 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    36. gost
      15.03.2022 ob 21:00 croatia gost

      Prekmurci potomci ruskij soldatov iz 2. svetovne vojne. Janša se đouče v vlaki v Hodoši kak je brečal v Cankarjevon domi 1991. Ne vüpa prejk na Vogrsko ka ne bi prileti kakši zblojeni dron.

      3 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    37. gost
      15.03.2022 ob 22:50 gost

      Kolesariat pa že organizira proteste v podporo fašistov ,teroristov, putinistov

      6 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    38. gost
      16.03.2022 ob 22:00 treza gost

      Janša de 24.4.2022 san nücal pomouč. Volijtve so zgüblene.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    39. gost
      16.03.2022 ob 22:06 Uršula gost

      Moj je šipac z lignjon.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.