https://www.minicom.si/pages/topics/minicom-d.o.o.-objavlja-prosto-delovno-mesto-serviserjake-racunalniske-opreme.php
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ZABAVA

VIDEO: L amour fou predstavlja videospot za pesem »Nočem biti več sam«

27.04.2022 ob 19:00  

Skupina L`amour fou se predstavlja s svojo avtorsko skladbo »Nočem biti več sam« za katero so v zimskih mesecih posneli tudi videospot.

Skupina L`amour fou je bila ustanovljena že pred desetimi leti po razpadu skupine Gnila jajca z namenom nadaljevati glasbeno ustvarjanje na slovenski pop rock sceni. Ime skupine je francoska fraza, ki dobesedno pomeni »norci iz ljubezni« ali »nori na ljubezen«.

Skupino sta ustanovila Robert Vereš in Koren Franc, ki sta pred tem delovala v skupini Gnila jajca in k sodelovanju povabila še basista Varga Saša (ex Ethnotrip) in bobnarja Kiraly Tiborja. Naknadno se jim je pridružil še drugi kitarist Andi Gal.

Na začetku je skupina posnela avtorski komad pod naslovom »sedem, sedem« vendar ga nikoli ni promovirala in predstavila širši javnosti temveč je več ali manj preigravala moderno pop produkcijo na raznih prireditvah, zabavah, veselicah in podobno. Vmes so člani pod imenom »Carthago band« in patronatom krovne firme Carthago posneli še avtorske skladbe in videospot  za promocijo omenjenega podjetja iz Nemčije, ki ima proizvodne obrate tudi  v Odrancih in igrali na njihovih prireditvah.

V lanskem letu se je skupina odločila posvetiti lastni ustvarjalnosti, tako so v jesenskih mesecih v glasbenem in video studiu »Road production« v Lendavi, ki ga je ustanovil njihov sedaj že bivši član Andi Gal, posneli tri avtorske komade. Dobili so tudi novega basista in sicer Roberta Gala iz Lendave.

Za prvi predstavitveni singl so izbrali pesem »Nočem biti več sam« in v zimskih mesecih še posneli video, ki ga predstavljajo širši pomurski javnosti. V letošnjem letu pa želijo v pomladnih mesecih posneti še video za naslednji komad »Oh punca« in do konca leta dokončati prvi album.

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      27.04.2022 ob 19:38 Đisos gost

      Sluzavo kak pužova slina... sonce zahaja, jaz nočem biti več sam... o Đisos, to ti je slovenski rock.

      8 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      27.04.2022 ob 20:09 gost

      Sašota??? Še o sklanjatvah nimate pojma😡😡😡 Koga ali kaj? SAŠA!!! O glasbi pa rajši ne bi izgubljal besed…

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      28.04.2022 ob 3:31 Magyar Bacsi gost

      Kje je Palko?

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      28.04.2022 ob 8:06 cecek gost

      Več ali manj so tou turbašje .

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      28.04.2022 ob 8:15 gost

      luzerji z luzersko glasbo. za bruhat.

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      28.04.2022 ob 13:13 gost

      Zanimivo, da ti turbaši iz Lendave delajo komade v slovenščini, medtem ko ostali prekmurski bendi z goričkega in okolice Sobote pojejo v matičnem hrvatskem jeziku. Zanimivo ne, Lendavski turbaši imajo več slovenske zavesti kot ostali del prekmurja. Drugače ta komad preveč mijavkasti, kot Gnila Jajca so delali boljše bolj živahne komade.

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      28.04.2022 ob 15:08 jojcy gost

      joj, joj, joj.

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      28.04.2022 ob 20:33 jožek101 gost

      dobro ste to napravili.Neg kaj.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      29.04.2022 ob 8:44 oldon gost

      dobro čupo ima pevec, samo pa je petje nekak pedersko, glasba pa bi še šla skoz.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.