https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

GLOBALNO

Rusija uresničila grožnjo in ustavila dobavo plina Poljski in Bolgariji, katera bo naslednja?

27.04.2022 ob 9:00  

Rusija je danes, kot je napovedala, ustavila dobavo zemeljskega plina Poljski in Bolgariji. Poljska ministrica za podnebje Anna Moskwa je potrdila, da od jutranjih ur plin po plinovodu Jamal ne prihaja več. Ruska družba Gazprom je ob tem zagrozila z dodatnim zmanjšanjem količin plina Evropi.

Rusija je že v torek sporočila, da bo Poljski in Bolgariji danes ustavila dobavo plina, ker nista izpolniti zahteve po plačilu plina v rubljih. Poljske oblasti so v torek zagotovile, da se je država pripravljala na takšen scenarij in da so skladišča plina trenutno napolnjena 76-odstotno, medtem ko so bila pred leto dni napolnjena 39-odstotno. Poleg tega je poraba plina zdaj manjša kot pozimi. Tudi v Bolgariji so zagotovili, da zaradi morebitne ustavitve dobave kratkoročno ne bodo imeli težav.

Kremelj je po uvedbi sankcij proti Rusiji zaradi njenega napada na Ukrajino države EU opozoril, da jim bo prekinil dobavo plina, če ne bodo plačevale v rubljih z ruskih računov.

Konec marca je ruski predsednik Vladimir Putin od držav EU zahteval, da v prihodnje ruski plin plačujejo v rubljih. Kupcem ruskega plina so svetovali, da odprejo račun pri ruski banki Gazprombank in nanj položijo denar v dolarjih in evrih tako kot doslej, Gazprombank pa bo ta denar nato pretvorila v rublje in ga nakazala energetskemu podjetju Gazprom.

Evropska komisija je pred dnevi sporočila, da podjetja iz EU lahko kljub zahtevi Rusije, da morajo za plin po novem plačevati v rubljih, še naprej kupujejo ruski plin, ne da bi pri tem kršila sankcije, ki jih je proti Rusiji uvedla EU. Podjetjem je predlagala, da plačila poravnajo v evrih ali dolarjih, ki se šele nato pretvorijo v rusko valuto, poroča STA.

Foto: Pixabay

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      27.04.2022 ob 10:01 gost

      Dobru ka smo menjali vlado ker bi mi bili naslednji. Zdaj bo pa samo vladni debil odgovarjal kajti ruski agenti ga že iščejo. Za vse svoje izjave bo moral debil,,, Januš grozni,,, odgovarjati.

      20 12 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        27.04.2022 ob 16:17 kilonja gost

        hahaha, glih se rusi z Janšo in s Slovenijo obremenjujejo..kaj bodo oni siromačeki kilavi, saj pa iz Ukrajine bežijo kak zafci.

        7 2 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      27.04.2022 ob 10:06 gost

      Živela osvobodila fronta, in živela nova vlada. Zgodovina se ponavlja. Tudi takrat smo se rešili ukopatorja in izdajalcev slovenskega naroda. In tudi danes ko smo izvolili novo vlado smo na smetišče zgodovine poslali vse ki so sodelovali v prejšnji vladi. Škoda da nismo še bolj v zgodovini tam v 17 stoletju ker bi morali a grmado za 1 maj.

      13 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        27.04.2022 ob 11:22 Karel K. gost

        Zgodovina se je že leta 1991 ponovila, ko je nastopila Peterletova vlada ki je bila kopija Kidričeve iz leta 1945. Tudi leta 1945 je bila prišla svoboda na papirju, potem pa je slovenski narod trpel muke ježove najprej do leta 1990, ko so ti prinašalci ubijali vse kar ni bilo po njihovi politični in osebni volji. Leta 1991 je spet prišla svoboda in smo spet namesto svobode dobili iste vatle kot leta 1945, zdaj niso fizično pobijali svojih nasprotnikov, politično drugačemislečih ampak s pomočjo institucij države, posebej pravosodja in ustavosodja. Prirejali so se politični sodni procesi kateri so bili tako zrežirani, da so pred domačo in tujo javnostjo bili čisti v skladu z mednarodnim pravnim redom. Dokler ti ne bodo šli na grmado kateri že skoraj 80 let uprizarjajo ta prihod svobode iz katere nastane hudobija, zatiranje, zločini nad drugačemislečimi, do tedaj ni pričakovati, da bi Slovenija napredovala, da bi v njej ostali zares izobraženi, sposobni, domoljubi ljudje, vsi gredo tja kjer je zares svoboda kjer ni potrebno vedno znova zganjati propagando, zdaj pa smo mi pripeljali v državo svobodo.

        11 9 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        27.04.2022 ob 11:37 gost

        Karel Kozic, kako si ti preživel, če je oblast pobijala vse, ki niso bili po njeni volji? Si bil komunist in si ob pravem času obrnil prepričanje kot sta to storila Jože Pučnik in Ivan Janez Janša? Jaz nisem bil nikoli komunist, živim od leta 1950, pa mi jugoslovanska oblast nikoli ni delala krivice ali me preganjala. Potem si kradel in so te dobili ter preganjali? Ali si počel še kaj bolj kriminalnega?

        6 4 Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      27.04.2022 ob 10:12 Gost gost

      Če nam bo mrzlo, bomo plesali...

      12 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      27.04.2022 ob 10:15 Jože gost

      Dejstvo je , da želi biti Ukrajina suverena in svobodna država EU in popolnoma neodvisna od Rusije , ki si jemlje zgodovinske pravice Te so že zdavnaj mimo , saj bi po takšni logiki v EU neprestano divjale vojne , ker je že v zgodovini že različnim državam pripadal različen ali enak teritorij . Ne glede kako bo zgledal podpisan mirovni sporazum , žrtev te nesmiselne vojne ne bo mogel vrniti življenja . Ruski narod mu bo enako kot še danes v poraženi Nemčiji dejal : vse bi mu oprostili , če zmaga tako mu pa tega , če bo izgubil ne bomo nikoli ,,,,,,Da bi bil zapisan v zgodovino , ki je reaktiviral SZ bo zapisan kot večji zločinec od Hitlerja . Od zavzetja Ukrajine bi se Rusija širila še na druge države za vnovično obuditev nekdanje velike SZ . Vojna je rezultat poizkusa odstraniti oviro , ki se ji reče Putin in instalirati židovsko vlado v Rusijo kot je bilo v času SSSR .

      12 12 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      27.04.2022 ob 10:41 gost

      Merklovi bo pa plin tekel nemoteno ,ker je hlapica Putinu ..........

      10 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      27.04.2022 ob 10:51 gost

      Vsi, ki se tukaj pametni delate in sovražite Putina in vse Ruse, se zavedajte, da se EU brez ruskih surovin, energentov, hrane in vsega, kar dobivamo iz Rusije vrne za eno stoletje nazaj v zgodovino. Od vsega ruskega smo preveč odvisni, da bi to lahko v bližnji prihodnosti prekinili. Američani z NATOm ( ki je njihova lutka ) želijo zruušiti Putina in nastaviti svoje izbrane lutke na oblast. S tem pa poceni priti do ruskih energentov, surovin, hrane in zavladati svetu še bolj kot zdaj. DO ZADNJEGA UKRAJINCA ZA AMERIŠKE CILJE.

      11 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        27.04.2022 ob 11:31 kilonja gost

        DO ZADNJEGA UKRAJINCA ZA AMERIŠKE CILJE....še vedno vsi vidimo edino Ruske vojake v Ukrajini, nobenega američana, kanadčana, indijanca, pakistanca...tvoje srpske metode ko ste klali 300 km od doma in klamfali da branite srbijo daleč od doma, ne vžgejo več , smo leta 2022, vemo pa da ste SRbi in Rusi vedno 20 let od zadaj.

        6 9 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        27.04.2022 ob 11:43 gost

        Kilonja, če bi bil pravilno obveščen, bi vedel, da se v Ukrajini bori proti Rusov veliko ameriških, NATOvih vojakov, plačancev, ustašev, nacistov in podovnih iz celega sveta. Vedel bi tudi, da nastavljena zdrogirana psihopatska lutka Zelenski dela po ameriških zapovedih.K

        8 5 Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      27.04.2022 ob 11:15 gost

      Vej pa komunjare do zdaj zriktale plin, nede problema, idemo mij zdaj na vzhod, v srednji vek in standard primeren tistemu času, ker kjer sedi golob je spodaj vse posrano.

      9 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      27.04.2022 ob 11:27 kilonja gost

      Rusi si kopljejo jamo, očitno bi radi na beraški palici pristali. Rusijo je treba gospodarsko zlomiti in potem pokupiti vse kar je vrednega, tega ni veliko, bolj naravne dobrine, Rusi bodo pa sami sodili Putini, kot so Čaušeskoju Romuni.

      11 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      27.04.2022 ob 11:35 Karel K. gost

      Rusija brez Evrope in ZDA ne more preživeti. Kako bi hoteli zahodnjaki zrušiti Putina, ko pa so ga vseh 20 let na oblasti malikovali, podpirali, so mu prodajali orožje, on jih pa je nategoval, ko je snoval današnji scenarij, ko je najprej z malimi koraki začel z Krimom, zdaj je bila na vrsti Ukrajina in potem naprej, Baltske države, Moldavija, Poljska, Češka, Slovaška in atomsko orožje na mejo z zahodno civilizacijo. Zakja se on boji, da bi imel na svoji meji NATO. Zato, ker on slabo sovražno osvajalsko misli in misli, da tudi zahod in NATO mislijo hudobno zločinsko kot on. Potrebno ga je zlomi98ti in odstraniti ne pa da se Gutereš gre z njim pogajat in ga prosi, naj konča vojno. On le razume nasilje, saj je kot KGB-jevec tako vzgojen. Saj vidite slovenske Udbovce med njimi prvi Kučan, ti še vedno na enak način kot leta 1945 zavzemajo in osvajajo oblast, z nasiljem z prevarami, z novimi obrazi, ki so dejansko njihovo orodje, najprej jim vse dovolijo delati, poneverjuati, manipulirati, dobro živijo, si kopičijo oblast in kapital, potem pa pridejo na vrsto, da morajo svoje telo žrtvovbati za to titoistično bando. Saj ni Golob prvi, v samostojni Sloveniji je prvi to vlogo opravil Janša leta 1990, ko je bil Kučanov dvorski norček kot nekdanji visoki partijski in družbenopolitični delavec. Potem so ga s sodelavci Peterletom, omanom, Bučarjem, Ruzplom Bavčarjem vrinili v vrh slovenske pomladi in so ti poskrbeli za to, da se nič ni spremenilo kar se tiče politčnega sistema. Ja osamosvojitev pa je itak bila skupna želja, saj je Miloševič Kučanove nagnal iz Beograda in so tako ostali brez možnosti, da bi kdaj bili spet državniki. Zato so si morali ustvariti lasno državo. Ti ljudje, Janša, Golob, Šarec, Cerar imajo podoben status kot so to imeli nekoč gladijatorji v rimski državi. Najprej so dobro živeli, ko pa so prišli na vrsto, da zabavajo svoje predpostavljene kateri so jim omogočili to dobro življenje pa so žrtvovali svoje življenje.

      10 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      27.04.2022 ob 11:39 gost

      Da si pa te tij karel k. vö stopo z komunistov, keroga leta že ?

      7 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        27.04.2022 ob 11:49 Karel K. gost

        Kaj pa če sem sedaj komunist! Tisti v titovi partiji niso in niste bili komunisti ampak zlikovci kateri so ste pobijali vsepovprek in so ste uničevali razvoj. Komunizma ni bilo v Titovi Jugoslaviji, zapomni si že enkta to, saj vem, da to veš iz lastnih izkušenj.

        8 7 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        27.04.2022 ob 12:25 gost

        Karel Kozic, komunizma še nikjer na svetu ni bilo. V Jugoslaviji je bil socializem, ki je dal ljudem delo, stanovanja, hiše, dopust in lepo življenje.

        6 7 Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      27.04.2022 ob 11:43 Lendavski nadvojvoda(original) gost

      Ma,ne serite ga,dobava plina gre naprej,ŽIVELA BRATSKA RUSIJA,ŽIVEL PUTIN,STRATEG SLOVANOV ,ŽIVEL PANSLAVIZEM.

      6 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    12. gost
      27.04.2022 ob 11:48 Lendavski nadvojvoda(original) gost

      Živel Lendavski nadvojvoda(original), spet sem malo bogi, bogi , spet sem nor.

      3 11 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        27.04.2022 ob 12:28 Lendavski nadvojvoda(original) gost

        Ja,ja,res si bogi,nikoli ne boš jaz,Lendavski,si le paštetojedec brez babe,pa naj ti kdo pomaga v sestavi pisanja,napiši kaj pametnega konstruktivnega,malo bolj bodi intelekt,to je jaku žmetnu,vendar ,na jesen v dokončanje osemletke(danes je pri novi generaciji devetletka),to ti priporočam .

        3 7 Prijavi neprimerno vsebino
    13. gost
      27.04.2022 ob 11:56 gost

      Vidiš karel k., tisto kar si sam počel očitaš drugim, sodim po tvojem odgovoru, in to je ravno tvoj problem.

      5 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    14. gost
      27.04.2022 ob 11:57 gost

      Katel k., zaključujem polemiko, pa tak btw.redno si me zamenjal, obsedenost pač.

      4 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    15. gost
      27.04.2022 ob 12:20 Karel K. gost

      Se pa zares ne sekiram zaradi tega, ko ti najavljaš, da zaključuješ polemiko, saj polemizirati ne znaš, le znaš podtikati, se sprenevedati, žaliti in tako naprej. Veseli me ta tvoja odločitev.

      8 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        27.04.2022 ob 12:25 Karel K. gost

        Kaj je sedaj prepovedano biti komunist, socialdemokrat, zeleni, libeeralec, po tvojem moramo še naprej biti le titoisti katere ti imaš za komuniste. Nezaslišano je tvoje razmišljanje za današnje razmere. Seveda se vi sprevračate kot kameleoni in ste se razporedili na vse možne politične barve, ideološko, osebnostno, poliitčno pa ste ostali titoisti. Tujina pa vam verjame, da niste več titoisti ampak liberalci in socialdemokrati, povolilne izjave so vas izdale, saj ste vsi v en glas trdili, da ste vsi zmagali, ker ste zamenjali Janšo. Janša je svetovnim medijem sporočil resnico, ko jim ugovarja, da niso zmagali v Sloveniji liberalci ampak rusofili oziroma titoisti.

        8 7 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        27.04.2022 ob 12:33 gost

        Amerofil Karoly pazi, da te ne bo kap zaradi velikega poraza tvojega Janše, ki je hotel zakuhati 3. svetovno vojno.

        5 6 Prijavi neprimerno vsebino
    16. gost
      27.04.2022 ob 12:35 Lendavski nadvojvoda(original) gost

      Tak je s tem,Károly ne bi bil nikoli en nesposoben učitelj,če ne bi bil ritolizec sistemu, živela socialistična penzija.Tá starček šče mijsli ka je nekaj,Jezuš.

      4 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    17. gost
      27.04.2022 ob 12:37 kilonja gost

      DEBELi, oprosti ker ne berem tvojih " objektivnih medijev" ..Kilonja, če bi bil pravilno obveščen, bi vedel, da se v Ukrajini bori proti Rusov veliko ameriških, NATOvih vojakov, plačancev, ustašev, nacistov in podovnih iz celega sveta. Vedel bi tudi, da nastavljena zdrogirana psihopatska lutka Zelenski dela po ameriških zapovedih.K

      7 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    18. gost
      27.04.2022 ob 12:58 Lendavski nadvojvoda(original) gost

      Stvar je taka,Károly je bil manj sposoben "učitelj",prilezel do socialistične penzije,pimplek mu je samu za scanje,nekda tüdi,SPIZ čaka na razbremenitev.

      2 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    19. gost
      27.04.2022 ob 13:03 Lendavski nadvojvoda(original) gost

      Samu ednu pijtan,kak je lèjku nešče tak bedastični kak Károly,samu tou.

      0 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    20. gost
      27.04.2022 ob 13:34 Jože gost

      Zadeva se bo v jeseni še poslabšala in tudi ljudje ne bodo več nasedali eliti in njihovim lutkam . Zadeva je padla v vodo . To kar delajo , delajo zadnjič tudi njihov čas pride

      12 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    21. gost
      27.04.2022 ob 13:41 gost

      Plin se je podražil za 21 %. To je rezultat nesposobnih in ameriško vodenih politikov EU. Za te nastavljene lutke bo pa kriv Putin. Kdo je Rusiji nabil gospodarske sankcije????????????? Že od začetka sem pisal, da te sankcije škodijo bolj prebivalcem EU kot Rusiji, koristijo pa Ameriki. Boste kdaj spregledali?

      14 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    22. gost
      27.04.2022 ob 13:45 gost

      Tudi Golobov estremist je še vedno estremist . Razlika med Golobovcem in Janšo je minimalna , vsvsi verjamejo slepo nekomu , ki je vključen same afere , skriva podatke o sebi celo laže in se izmotava .............

      11 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        27.04.2022 ob 15:54 gost

        golob se vam bo , če se vam še ni ---posral v gobec ---od besed se ne da živeti , delati pa NE ZNA !!!!!!!!!!!

        5 6 Prijavi neprimerno vsebino
    23. gost
      27.04.2022 ob 13:46 resnica gost

      Bravo Rusi kdor ni z vami nema plina in goriva.Tako se dela in uči kozjih molitvic.

      8 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    24. gost
      27.04.2022 ob 13:56 Lendavski nadvojvoda(original) gost

      Tudi sam se sprašujem, kako sem lahko tako neumen vsak dan.

      0 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    25. gost
      27.04.2022 ob 14:29 Karel K. gost

      Ko je Janša bil KUčanov učenec in gojenec je v svojem zborniku objavljal, da je vojna potrebna, da se s pomočjo vojne rešujejo ekonomski, genski, narodovi problemi, človeška rodnost in njena umska kvaliteta. To je bilo v letih okrog leta 1985. Zato zagotovo tudi danes ima takšno mnenje. Zaradi tega njegovega mnenja ne more on biti moj Janša, saj se s tem njegovim mnenjem jaz ne strinjam. Tvoja izjava pa je zares neumna, kje pa je Janša bil poleg, da bi lahko on bil glavni krivec za to, da se bo začela tretja svetovna vojna.

      9 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        27.04.2022 ob 15:03 gost

        Karel Kozic, zopet ničesar ne veš. Janša je od politikov, ki vodijo EU in zvezo NATO zahteval, da zaprejo zračni prostor nad Ukrajino. Če bi ga ubogali, bi to bil začetek 3. svetovne vojne. Ni mogel zakuhati vojne v Sloveniji, pa je poskusil to v Evropi. Človek je psihopat.

        4 9 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        27.04.2022 ob 15:21 Karel K. gost

        Zaprtje zračnega prostora nad Ukrajino so zahtevali tudi drugi politiki, ne samo Janša. Saj tudi danes gredo usmeritve v tej smeri, da se zaščiti zračni prostor nad Ukrajino, vendar to delajo postopoma z dobavo primernega orožja Ukrajini, da se bodo branili in preprečili prelet ruskih letal, da jih bodo streljali kot fazane ob lovu. Izgleda, da ni nič večji psihopat od tebe, kateri bvsakemu pripišeš, če misli drugače, da nič ne ve.

        8 4 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        27.04.2022 ob 15:37 gost

        Amerofil Karoly, drugi politiki niso zahtevali zaprtje zračnega prostora nad Ukrajino, ker se zavedajo, da bi to dejansko pomenilo vojno med NATOm in Rusijo, torej 3. svetovno vojno. Kdo bo koga streljal kot fazane pa bomo še videli.

        2 8 Prijavi neprimerno vsebino
    26. gost
      27.04.2022 ob 15:12 gost

      Karel K. ti sploh nisi kredibilen, da tu nekaj pišeš in deliš nasvete , a počel si točno to, kar očitaš drugim, SRAM te je lahko.

      3 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        27.04.2022 ob 15:24 Karel K. gost

        Če jaz nisem kredibilen potem ti sploh nisi verodostojen, da bi razpravljal o preteklosti in sedanjosti, saj si pristranski in imaš oprane možgane iz časpv titoizma. Meni pa jih niso oprali in imam svoje mnenje.

        9 3 Prijavi neprimerno vsebino
    27. gost
      27.04.2022 ob 15:13 gost

      Daj kreten ne delaj se pametnega ,ker si zabit kot majka božja ,kera te je skotila ...........15:3

      6 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    28. gost
      27.04.2022 ob 15:17 gost

      Sram nas je ,da imamo v Pomurju takega ničvrednega izmečka????

      8 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    29. gost
      27.04.2022 ob 15:27 Karel K. gost

      Moramo ga izločiti in se nebi smeli odzivati na njegove norosti in provokacije. Seveda je to težko uresničiti, ko pa je tako titoistično udbovsko izobražen in vzgojen, da ima slog s katerim človeka stisne za vrat, ko o njem napiše laži katere so nerealne v življenju. On dejansko vse ostale sodi na temelju svojih osebnostnih lastnosti, ta lastnost pa temelji na laži, zločinih, negativni propagandi, teoriji zarote.

      9 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        27.04.2022 ob 15:30 Karel K. gost

        Cel dan sedi pred računalnikom, ne dela nič v smislu intelektualnosti niti fizično. Zagotovo je že zasmrdelo v prostoru kjer se nahaja, saj se niti ne umiva, ko pa vsak trenutek zlorablja za pisanje norosti na tem portalu. To lahko dela le zmešan umsko človek ali pa mu je to poklic in služba. Ni nobeno presenečenje, če mu je res žena pobegnila oziroma ga je nagnala iz hiže. Sam je nekoč napisal, da je njegova žena profesorica.

        10 4 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        27.04.2022 ob 15:41 gost

        Karoly, mogoče si ti tudi potomec Rusov. Saj veš kaj se je dogajalo, ko so Rusi osvobajali Prekmurje. Zakaj ne upaš o tem nič povedati?

        2 7 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        27.04.2022 ob 15:47 gost

        Ajde, Karel, bodi junak in napiši kaj je tvoja žena in koliko pokojnine dobivaš. Iprsi se, junak, ki misliš s svojo glavo in ničesar ne skrivaš. Da vidimo tvoja dejanja in tvoje besede. Moja žena je v resnici profesorica, moja pokojnina je 1.518 evrov. Ajde, Karel, zdaj pa ti..................................

        1 7 Prijavi neprimerno vsebino
    30. gost
      27.04.2022 ob 15:28 gost

      Kitajsko podjetje DJI se umika z ruskega trga izdelava dronov ,da se ne bi uporabljale v vojaške namene .

      7 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        27.04.2022 ob 15:36 gost

        15:30 Kdo bo pa takšnega idiota sploh prenašal . žena sedaj saj od življenja še nekaj ima ,morda bi bila poleg njega že pod rušo

        8 3 Prijavi neprimerno vsebino
    31. gost
      27.04.2022 ob 15:50 gost

      Verjetno ima na telesu že oklep od umazanije , če se zaleti v njega muha jo odbije pet metrov nazaj ali pa crkne od smrada ta 73 letni srbin!!!!!!!!!!! 15:30

      9 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        27.04.2022 ob 15:56 gost

        Nisi bral članka o doktorju, ki se nekaj let ni umival? Koža se hitro navadi na vse spremembe in se prilagodi.

        3 0 Prijavi neprimerno vsebino
    32. gost
      27.04.2022 ob 16:04 gost

      jebi se ti u dupe Df

      8 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    33. gost
      27.04.2022 ob 16:15 gost

      EU ljudska stranka pomeni za nas veliko katastrofo ! Takšne škodljive in nesmiselne odločitve sprejemajo , ki nas bodo pripeljale v hudo krizo ! So le hlapci ZDA in Britanije , ki nas izkoriščajo za dosego svojih ciljev .

      8 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        27.04.2022 ob 16:18 gost

        Vroči krop in verige pa te drgnejo da ti posnamejo kožo ,ker si že grozno grozno potreben ! srbin

        7 1 Prijavi neprimerno vsebino
    34. gost
      27.04.2022 ob 16:18 kilonja gost

      Svetovna banka svari: Vojna v Ukrajini bo povzročila največji cenovni šok zadnjih 50 let...račun izstaviti vsem Rusom in rusofilom.

      7 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    35. gost
      27.04.2022 ob 16:26 gost

      Koliko bolnišnic,domov za ostarele smo zgradili v samostojni Sloveniji?Ceste so luknjave kot švicarski sir in flika na fliki? Zakaj nam državljani množično odhajajo na delo v Avstrijo in drugam?Zakaj so pokojnine tako nizke?? Pa ne pozabiti,da smo imeli leve in desne vlade!?!?!?!?!Zelo veliko vprašanj in malo odgovorov.

      5 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    36. gost
      27.04.2022 ob 16:46 gas,gas gost

      Ne razmim za kaj Ukrajina ne uniči Ruskega plinovoda če ta poteka po Ukrajinskem ozemlju ?

      3 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    37. gost
      27.04.2022 ob 16:55 gost

      Kare K kelko komentarov si že napiso. Či nebi bil takšen novinar bi si že drva v šumi včino.

      5 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.