https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

POLITIKA

Na Listi Gregorja Viranta tudi Irma Benko in Dominik Šteiner?

 

Bivša direktorica Podjetja za informiranje in v.d. direktorja MIKK-a sta novi imeni, ki se pojavljata v zvezi s kandidaturo pri Gregorju Virantu na bližajočih se predčasnih volitvah.


Po naših informacijah v vrste nove stranke - Državljanske liste Gregorja Viranta, ki je bila ustanovljena minuli petek, vabijo bivšo direktorico Podjetja za informiranje (izdajatelj časopisa Vestnik in radia Murski val) Irmo Benko in Dominika Šteinerja, še vedno v.d. direktorja Mladinskega informativnega in kulturnega kluba (MIKK) Murska Sobota.

Šteiner naj bi bil v kombinacijah za kandidaturo v murskosoboški občini, a naj bi se pri tem čakalo na odločitev Antona Štihca o njegovi morebitni kandidaturi. Da je Štihec v kombinacijah za kandidaturo (na vprašanja nam prejšnji teden ni odgovoril), priča tudi zapis na uradnem Facebook profilu Liste Gregorja Viranta, kjer so včeraj zapisali, da je med kandidati tudi murskosoboški župan. "Lista kandidatov: sveži ljudje, uspešni v svojih poklicih, podjetniki, managerji brez bremen iz preteklosti, naj prostovoljka 2009... Vsi v glavnem novi v politiki. Le malo izkušenih politikov, med njimi Anton Štihec, župan Murske Sobote."

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.