https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

FOTO: Ste bili včeraj v Stožicah?

16.5.2022  

V 35. krogu Prve lige Telemach so se nogometaši Olimpije in Mure, pred 1800 gledalci, razšli z neodločenim izidom 3:3 (1:1).

 

Priložnosti je bilo veliko na obeh straneh, a na koncu je prišlo do delitev točk. Olimpija je na tretjem mestu in pred zadnjim krogom ohranila dve točki prednosti pred Muro, ki je četrta.

V sedmi minuti je veliko dela opravil Tomi Horvat, z žogo pretekel kar nekaj metrov, podal do Mihaela Klepača, ki je žogo poslal v mrežo.

Mura je v nadaljevanju zapravila še nekaj priložnosti. Mirlind Daku je dvakrat v ugodnem položaju preveč okleval s strelom, Jan Gorenc pa je po podaji Luke Bobičanca z leve strani neoviran z glavo streljal mimo gola. Kazen za zgrešene priložnosti je prišla v 36. minuti, ko je Mustafa Nukić zadel za 1:1.

V začetku drugega polčasa so Ljubljančani povedli. V 59. minuti je Horvat poslal žogo v mrežo. Le dve minuti pozneje si je novo veliko napako privoščil vratar Banić, ki je pri izbijanju bil nepazljiv, nogo mu je postavil Daku, od nje pa se je žoga odbila v gol.

V 87. minuti, ko iz ugodnega položaja ni zadel niti Robert Mudražija, je kazalo, da bo Mura iz Ljubljane prvič po sezoni 2004/05 odnesla polen izkupiček, vendar se to naposled ni zgodilo.

Nekaj trenutkov pozneje je namreč Nukić na levi strani podal žogo v prazen prostor, v katerega je stekel Marijan Čabraja, njegov predložek pa je v sredini zbrano dočakal

Ko je že skoraj vse kazalo, da bo Mura v Ljubljani slavila po skoraj 18 letih, je Ivan Prtajin v 88. minuti žogo z glavo poslal pod prečko. S tem je tudi postavil končni izid tekme z zanimivimi dogodki. V sodniškem dodatku je Mura imela še dve lepi priložnosti, a žoga ni končala v mreži. 

Mura bo v zadnjem krogu gostila Maribor.

Več fotografij v spodnji galeriji …

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      16.05.2022 ob 13:43 pimo gost

      Zdaj pa je čas ka si priznamo ka je trener opravo dobro delo. Vsi skandirati njegovo ime v nedeljo! Peticija :):):)

      8 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      16.05.2022 ob 14:09 gost

      Pimo si bolan obseden z Čontalo.....

      2 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      16.05.2022 ob 14:15 gost

      Povejte kaj je z bokalno tekmo, na portalu sem prebral, da se je Bravo pritožil, ker igralec Kopra nebi smel igrati radi kartonov, so spregledali. Lahko zdaj Bravo dobi to tekmo posledično L. Evropo??

      1 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      16.05.2022 ob 15:18 gost

      Na murinoj tekmi imajo ženske pivo v rokah moški pa telefone in kokice.

      5 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      16.05.2022 ob 16:22 Preverjeno gost

      Mura bo predstavila 7 novih igralcev za novo sezono in mirlin daku ostaja na posoji in 7igralcev pa odhajajo Šturm Gorenc Horvat ouro Kozar Zalokar kjer prihaja novi golman.mulasejnovič in še ni vse urejeno prihaja soigralec mirildija Damijan iz Osijeka vsi ga dobro poznate Kaštel

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      16.05.2022 ob 16:58 bosanček gost

      NOVO IME GOLMANA JE GAČEVSKI

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      16.05.2022 ob 17:28 gost

      Zakoj pa Zalokar in Ouro

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      17.05.2022 ob 7:23 Muraš gost

      Saj nan je na tekme dobro šlo. Edino na konce ove priložnoste…

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      18.05.2022 ob 7:47 gost

      Vse je bilo OK razen neizkoriščenih vsaj 5- - 6 ZICEROV.ŠKODA.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.