https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

V Dvorcu Rakičan se je sprostil termin za poroko ali drugo posebno priložnost

Rakičan, 17.05.2022 ob 16:00  

Dvorec Rakičan se je v zadnjih letih uveljavil, kot odlična izbira za različne slovesnosti in to tako zaradi odlične lokacije kot tudi izvrstne kulinarike in prijazne postrežbe.

Dvorec Rakičan s svojo okolico, čudovitim parkom z odličnim otroškim igriščem kot tudi konjeniškim centrom samo po sebi vabi, da svoje osebno praznovanje ali srečanje obeležite v enem od številnih prostorov rakičanskega dvorca.

Odlična ponudba in unikaten ambient

Edinstven ambient nudi raznovrstna slavja, vse od porok do obhajil in rojstnodnevnih zabav. Možnost slavja na grajskem dvorišču ali grajskem parku ali v eni izmed grajskih dvoran, ki se nahajajo v dvorcu. Možna so tudi praznovanja zunaj, v okolici dvorca, v senci dreves ali pod šotorom.

Ne prepriča pa dvorec Rakičan samo s svojimi prostori, ampak tudi z izvrstno kulinariko, bogato izbiro predjedi, glavnih jedi, prilog in sladic, k čemur se seveda prileže odlična kapljica iz lokalnih trt.

Sprostil se je termin 25. junij

Kljub temu, da so bili med poletjem že vsi termini za praznovanja zasedeni, se je zaradi višje sile sprostil dodaten termin v mesecu juniju. Zato je idealna priložnost, da se odločite in za slavje rezervirate 25. junij 2022.

Torej, če planirate poroko ali kako drugo slavje, je za vas odlična izbira dvorec Rakičan, ki vedno znova prepriča.

Za rezervacijo in vse dodatne informacije lahko dvorec Rakičan kontaktirate preko elektronske pošte: grajskaporoka@ris-dr.si ali gostinstvo@ris-dr.si ali na spletni strani RIS Dvorca Rakičan.

Foto: RIS Dvorec Rakičan

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    !Za komentiranje se morate prijaviti

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.