https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Fazanerija štiri dni pred tekmo že razprodana

18.5.2022  

"Štiri dni pred tekmo zadnjega kroga Prve lige Telemach med Muro in Mariborom so bile razprodane vse vstopnice. Fazanerija bo polna do zadnjega kotička," sporočajo iz NŠ Mura.

Maribor bo v zadnjem, odločilnem krogu za prvaka gostoval pri Muri.

To nedeljo ob 17.30 bo v Fazaneriji na sporedu derbi 36. kroga Prve lige Telemach. Prekmursko-štajerski derbi bo imel še dodatno težo, ker se Mura z Olimpijo bori za tretje mesto, Maribor pa s Koprom za naslov prvaka. "Tudi zato ne čudi, da je Fazanerija z današnjim dnem že razprodana, vstopnice tako niso več na voljo.

Veseli nas, da je zanimanje za tekmo pripeljalo do tega, da že v sredo govorimo o razprodani Fazaneriji, po drugi strani pa obžalujemo, da kapaciteta stadiona ni večja, saj bi si nedeljski derbi lahko v živo ogledalo še veliko več navijačev," so zapisali pri NŠ Mura.

Koprčani so izgubili zadnjo tekmo z Radomljani, ter s tem doživeli hud udarec v boju za svoj drugi naslov prvaka, saj imajo sedaj točko zaostanka za Mariborom. Koper bo na zadnji tekmi sezone moral zmagati v gosteh in obenem računati na spodrsljaj Mariborčanov v Murski Soboti.

 * Foto: arhiv Pomurec

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      19.05.2022 ob 12:04 AAAAAAAAAAAAA gost

      Najlepši scenarji v nedelo Mura zmaga z Mariboron, Koper pa ne zmaga z Bravojon pa de super. Koper provokatorski nede prvak.

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      19.05.2022 ob 19:20 gost

      Pomeni ,da pričakujemo derbi ,pravzaprav naslov prvaka ,katerega bo zasluženo osvojil NK MARIBOR.Kljub porazu Mure pa cca 4000 navijačev obeh klubov pričakuje zanimivo tekmo ,kljub porazu proti Mariboru ,pa čestitke Murašem za doseženo četrto mesto in to z trenerjem Čonto.

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.